|
![]() |
#242 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Citiraj:
Neki dan sam baš o cijeni pričao s frendom, i rekao bude to 100€, ali kako je nedavno XBOX dizao na 80 ili 90, onda GTA bude morao barem jedno koplje iznad toga. Tako da recimo 119€, bez obzira što će to biti desetljetna krava muzara.
![]() |
![]() |
#243 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Niti jedan GTA nisam prošao, Red dead redemption 2 pc sam prošao priču ali ne full a jedinicu ni piratsku nisam ni probao. Mene to jednostavno ne privlači CP sam kupio probao i ostavi kao odigrat ću al joj, muka mi. Sve što ima preko 10 sati igre neda mi se. Nekako mi tlaka taj otvoreni svijet kad me sili 45 min hodat pješice, vozit auto, jahat neko biće ma da... Da bi nešto uradio za 5sec. Misli ja definitivno ne kupujem konzolu radi GTA - pa ima i drugih igri, kao i drugih sranja za radit u životu. Tko voli neka izvoli❤️. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja sam prešao gta5 sada pred malo kada je bio remaster. Ni jednu prošlu nisam igrao. I svidjela mi se igra. Ali nema šanse da dam 100e za sp igru od 30h. Neću je igrat online pa nema smisla. Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Ima ljudi koji su tisuće sati spiskali u GTA. GTA VI će imati 100+ sati samo tako. 100EUR zapijem jednu večer bez da trepnem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Nemoj naručivat gej koktelčiće sa kišobranima a la Delboy nego najfinije Badelove destilate pa će ti i pola od toga bit dosta da završiš na određenom odjelu ![]() No da, s obzirom koliko se kvalitetnih sati gayminga obično da izvuć iz rockstarovih uradaka, nije 100 ni pretjerano. Objektivno gledano ako jedan Starfield dođe 60-70 EUR-a, GTA bi trebao doć cca 1000 lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Gta 4 i 5 story mode je 30h. Rdr2 je 50h. Nisam tip koji ce se vozit po gradu bez cilja, ici u strip klubove i bezveze gazit ljude da igram vise sati. Online me ne interesira. Tako da 100e za 30h igre je no go za mene. Kada padne na 50 moze Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja sam probao skoro sve GTA derivate i nijedan mi nije legao toliko da odigram do kraja, od prvog dijela, pa GTA3, liberty city stories, chinatown wars, 4, 5....sve sam odigrao kakvih 5-6h ili manje i dosadilo mi. Ali ajmo biti realni, ovo je vj najjača franđiza pored pokemon, minecrafta, fife i sličnih ne gejmerskih igara da se tako izrazim. IMHO to su igre koje kupuju ne gejmeri i zbog kojih isti kupuju konzole. Isto tako ovo što ekipa kaže, dobiješ igretinu od milion sati, plus modovi na PCu, plus taj onlajn mod...prodaju ti oni tu svašta, a ne čistu maglu, tako da GG. Da mi se sviđa, kupio bih sigurno.... I R* nisu muljatori i hohštapleri, nego se potrude i prodaju ti pravi proizvod... Ne znam jedino uopće njihovu DLC i sličnu politiku jer eto ne igram njihove igre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
uf uf , gta, otkud da krenem. Trojku presao jedno 3-4 puta, nasao sve one package. Vice city presao samo 2 puta, nasao sve package, SA presao 3 puta. Onog Dragana ili kako se vec zove (ajde Niko ![]() ![]() Znaci level 300 prije 5 godina kad sam stao, u ono vrijeme sam imao sve aute, dosta grunta/zgrada/stoVec. A ono sigurno je bilo preko 2-3 soma sati ![]() Uglavnom cim izadje kupujem, ono tipa 20 deka i jedan gta za van. Cijena, ma ispod 130-150 eura nece biti, pa bacite oko na troskove igre pa ce vam sve biti jasno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 | ||
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Prvoklasni Krkan
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
E, sad kad ste već spomenuli, evo vam prikladni materijal, dok čekate novu igru. ![]() ![]() Miami Vice Documentary | The Inspiration Behind Grand Theft Auto: Vice City, Hotline Miami & Outrun
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Prvoklasni Krkan
|
Taj tip (Indigo Gaming) ubija sa videima, već neko vrijeme sam pretplaćen, ima fantastičan serijal o Cyberpunku općenito od mislim 5h (filmovi, igre, knjige...). ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Je, svaki put kad takav materijal stigne u eter stavim sve u onu YouTube i slično temu, tak da ostane i za kasnije. ![]()
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Premium
|
Samo nek oni daju da se moze igrat offline pa ak treba skinut 500GB za SP neka... al nemoj me tjerat da stalno moram bit spojen Jason navodno murjak ☺️ |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
meni je samo GTA 1 dobar (da prvi) i to ne da se obavljaju taskovi/ulazi u bande nego cista voznja
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Premium
|
Jos tocno godinu dana i tu smo! 😊 |
![]() |
![]() |
![]() |
|