|
![]() |
#80671 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Mi koji smo radili u autoindustriji dobro znamo da nisi prvi prdnuo u taj sic ![]() ![]() Klitači od 1500€ su nažalost groblja. Toliko ljudi me žicalo da idem gledati polovne s njima. Naprosto je nevjerojatno da auti koje je tako jeftino održavati budu toliko zanemareni. Ti i ja i vjerujem veliki postotak ljudi u ovom topicu paze na svoje aute i održavaju ih pa često krivo pretpostavimo da i drugi tako… |
![]() |
![]() |
![]() |
#80672 | |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Ne znam u koliko auta sam sjedio da su postali drlog u 5 godina korištenja, a nije baš da su smeće kvalitata. Da ne znaš koliko je ova moja stara i sjedneš u nju i ideš se provozati, rekao bi eventualno 1 godina jer vidiš da je auto korišten, ali da kažeš 6 punih godina - nema šanse.
![]() |
![]() |
#80673 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Uuuuh, da. Vidjam takve jako cesto i ne mogu vjerovati da se ljudi odnose tako prema autu. Imam tu jednoga, evo sto ne odrzava jadnog Golfa, al da ga nije oprao vec valjda par godina, e to ne mogu shvatiti. Lik jos uvijek ima korona maske oko retrovizora i rucice mjenjaca. Fuj! Drugi vozi neki CC. Dosao nedavno da mu ocitam greske, na 3 stranice mu ih isprintao. A ja svakih par tjedana ustekam dijagnostiku, ocitam ako ima sta za ocitati i ako i bude odmah se narucuju dijelovi i sve mijenja. Ne kazem da je svaki par godina stari auto dobra kupnja. Ja sam recimo oba auta koje sad imamo trazio jako dugo. Ista stvar je i sa motorima. Treba imati strpljenja i dobro znati sto treba gledati pri kupnji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80674 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Ja sam na svoje oči vidio auto, kojeg radnici uzimaju u ponedjeljak i vraćaju u petak, relacija Maribor - Valencia - Maribor, direktno iz trgovine dovežen u ponedjeljak, da bi ga oni vratili u petak kao da je star 5 godina. Sve plastike oštećene, opuškom prekureno sjedalo, limenke od pive i energy drinkova, prljav, smrdi po pušenju. 5 dana star auto i ima 2000km na satu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80675 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Welcome to the dark side and enjoy the ride ![]() Moj ovlašteni šlepaš ima takvu C klasu (uz još 5-6 youngtimera), američka verzija, u jako dobrom stanju, kaže da ga obožava |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80676 |
#erase startup-config
|
Zato radnicima daju drloge od transporta bilo auto, kombi ili kamion. Ne vrijedi njima dati bolje. Lik ostavi odvijač u džepu, sjedne i probije sic. Krivo prešalta i potrga getribu. Tjera hladan motor u blokadu. Prolije ulje ili boju po bunkeru. Penje se na rinzol kao da ga niti nema. Probije karter na kamenčugu na gradilištu… BTW: kako očistiti poveću mrlju od ulja koju je na parkingu ostavio kamion od radnika za adaptaciju stana? |
![]() |
![]() |
![]() |
#80678 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Sto se tice sevisa, mislim da to stvarno nije niti moze biti argument, servisi su ti jeftini ako ih sam radis. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 19.05.2025. u 10:28. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#80679 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Automobili
Citiraj:
Ako ti sa škodom koja je inače tvrđa od ostalih u toj klasi kažeš da je ova mazda tvrda, onda je to stvarno auto za izbacivanje bubrežnog kamenca ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80680 | |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Dio su bili službeni, taj dio ne mogu prihvatiti ali ajde donekle mogu bar shvatiti. Ono što ne mogu shvatiti je ostatak ekipe koji su vlasnici svojih auta Citiraj:
![]() Ok, nije tvoje - ali kako ti svejedno nije žao? Kako te nije sram? Strašno...
![]() |
![]() |
#80681 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80682 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Jucer se vozio sa frendom u A6 C8, isto pneumatski ovjes... Sve mekano na 19"... Veli on da kad stavi 21", e onda je problem jer sve postane jako tvrdo cak i na pneumatici...
![]() |
![]() |
#80683 |
Premium
|
@calypso Koji ono auto ti vozis? |
![]() |
![]() |
![]() |
#80685 |
Premium
|
Ma da, vidio sam to, nego rekoh, nisi odavno napisao pa da ne zaboravimo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80689 | |
Premium
|
Citiraj:
Nije poanta bila hvaljenja, nego sam htio istaknuti da zracni ovjes sa 19" fino funkcionira... Jucer smo se frend i ja navozali do Cazme, kombinacija autoput i stara cesta prepuna rupa i sa 19" je to fino gutalo rupe, nije nista skakalo ni drmusalo ni treslo... Ali veli frend da nemre vise ni pneutmatski ovjes bas nis kad mu nabijes 21" gume, postane sve tvrdo... Tako da, shvacam kolegu koji kuka kako mu je auto tvrd sa 19" gumama...
![]() |
![]() |
#80691 |
#erase startup-config
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80693 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Imam i 17ice. Budem ih upisao na vozacku pa cu na njih staviti all season. Ako ce biti ok budu ostale. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80694 |
Premium
|
![]() |
#80696 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Ne znam jesam pisao nedavno, Q5 2022. Koji sam radio neki dan, 21 col i S-Line ovjes na Jadranskom mostu na spojevima odbija džigera, na svim sitnim rupama udara neviđeno, jedino ležeće upije ok ![]() W213 Sportline i AMG (line) oba na 19” dosta lupaju XC60 2018 Rdesign na 19” tak-tak Passat b8.5 Rline na 19” od Arteona dosta lupa Ne znam kaj sam vozio od novijih auta na velikim kotačima a da baš mogu reć da je udoban…
![]() |
#80697 |
Premium
|
![]() |
#80698 |
Premium
|
Probao 20" prije nekih 5 godina i nakon 10 dana se vratio na 18". Fino to izgleda i sve, al meni to neudobno i neupravljivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80699 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
jel valjaju šta Vredestein cijelogodišnje? stara bi uzela za wv Pola, znam da su se spominjale CC2 cross climate.. pravi sitno kilometara godišnje po gradu, cijelogodišnje bi bile dobre za nju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|