|
![]() |
#303 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Jel se moze Max uzeti na mjesec dana? Uzeo bi ga zbog olimpijade. Ili platim jedan mjesec sa jednokratnom virtualnom karticom ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
ako je neko u potrazi za max-om, 1 profil na korištenje, 3 ili 6 mj., slobodno mi se javi privat
![]() |
#309 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
I ja bi bio zainteresiran Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Od slijedećeg tjedna uvode ograničenja dijeljenja accounta https://www.index.hr/chill/clanak/ma...e/2621943.aspx
![]() |
#312 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Stigao mi mail s novim ponudama. Ako dobro kužim, sadašnji plan postaje Max standard plan s 2 strima, 30 preuzimanja, hd, sdr. Legacy plan je 3 strima, 30 preuzimanja, UHD, HDR. Max premium plan je 4 strima, 100 preuzimanja, UHD, HDR. Ovo 4 strima se odnosi na strimanje u isto vrijeme ili? Jel netko proučio jer baš ne nalazim odgovor ili jednostavno ne čitam dobro... |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kakvi genijalci - Max se vraća na HBO Max https://www.usatoday.com/story/enter...s/83627080007/
![]() |
#314 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Nek povećaju pretplatu radi novog starog imena 😄 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|