|
![]() |
#752 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
samo banka, pitao misle li to vracat, sluzbeno: da naravno, nesluzbeno - ne.
![]() |
#754 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Da, mora se tamo...a PBZ ima valjda najdulje vrijeme čekanja u redu od svih banaka u kojima sam bio. Code:
Poštovani, zahvaljujemo na Vašem upitu. Nastavno na Vašu e-mail poruku od 9. listopada 2024. godine želimo Vas izvijestiti kako je potrebno obaviti redistribuciju usluge PBZ mobilnog bankarstva. Nove registracijske kodove za aktivaciju aplikacije možete zatražiti u bilo kojoj poslovnici Banke ili da to za Vas u poslovnici Banke može obaviti neka druga osoba koju opunomoćite za navedeno, s izvornikom ovjerene punomoći u kojoj su sadržani svi potrebni podatci i informacije za obavljanje navedene radnje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Danas idem uplatiti pare na revolut, standardno očekujem onaj prozor za potvrdu, a kad iznenađenje: mogu birati oću li koristiti čitač kartica (NEMAM) mogu koristiti PBZmToken aplikaciju mogu koristiti #withKey I naravno, budući da je ovo mobilna transakcija, ne mogu skenirati #withKey i na koncu ne mogu uplatiti pare na Revolut. Kako da potvrdim transakciju?
![]() |
#757 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Dodaj karticu u wallet na mob pa nadoplati preko Apple paya/Google paya |
![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
PBZ bankarstvo jučer cijeli dan bilo nedostupno - a upravo mi je blokirano jer je Face ID 3x brojao kao neispravan pin iz nekog razloga, je li još kome tako?
![]() |
#759 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Meni radilo normalno i jučer i danas Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Ma i maknuli su najbolji feature uplate/isplate u tekucem i proslom mjesecu Valjda da ekipa ne moze kontrolirat koliko ima para na racunu ![]() E da i skeniranje koda za placanje kroz galeriju im ne radi
![]() |
#761 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#762 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
ovo skeniranje računa im je žešči problem več dugo vrijeme još od ip 11 pro i sad na ip 15 pro nema fokusa .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Da ali si mogao skenirati nalog iz galerije ako spremis kod. Sad to vise ne radi , samo se zabijeli ekran i nista. Ako se ide bas sa kamerom onda radi, malo zajebava ali iz drugog pokusaja je ok.
![]() |
#765 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ne radi ni prodaja iz investicijskih fondova već 2 mjeseca... |
![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Premium
|
yep, ne radi nit meni iz galerije slika i to več pola godine garant pisao, zvao .. ali samo bacaju kockicu jedan na drugog pa sam dobio izgovor .. da apple neda pristup kameri full A RBA radi normalno .. opet šutnja .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Premium
|
I kod mene i supruge isto. Normalno skenira sa slike ali iz galerije neće više Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Našao sam workaround da radi skeniranje iz galerije. Funkcionira kod mene i žene. Kad idete na plaćanje ne birati skeniraj. Plaćanja->plaćanje->skeniraj->skeniraj iz galerije . Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: sokre10. 15.05.2025. u 20:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Povećan dnevni limit za isplatu gotovine do 1500e Prije bio 700e https://www.pbz.hr/gradjani/mreza.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Tražilo me neki dan da ocjenim aplikaciju (u aplikaciji ne u marketu) i metnem 4. Jbg ne radi sve kako treba s naglaskom na ovo skeniranje. Sutra me zovu i pitaju otkud 4 pa su čuli. Sent from my Xiaomi 14T PRO using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2014
|
Nikad više od minimuma nisam dao. Nikad nikaakv kontakt Poslano sa mog RMX2170 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Premium
|
jos jedna opcija meni ne radi išao uplatit lutriju ![]() sve popunis .. PAY i dođe ti push obavijest .. klik na to na ip 15 pro i šta mi otvori .. klasika pbz banku, i čeka da pritisnem prijava putem lica a moralo bi to što me traži za platit, da potvrdim .. toliko o njima .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
To i meni zna biti random prilikom kupovine u bilokojim ducanima. Samo odem na Drugi način potvrde na stranicit a u aplikaciji izaberem #whitKEY i tako rijesim.
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Premium
|
pa da .. al to nije rješenje koje se očekuje . ako bi i ono moralo radit to je nekad savršeno radilo .. pa sam i zaboravio na probleme sa kamerom od ip11 pro modela .. al oni tonu, sve dublje i dublje u probleme |
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Premium
|
Meni nije nakon updatea prihvatio pin . Nije tražio otisak prsta nego pin i nakon što sam 2. Puta unio ispravan pin piše 3 puta ste unijeli krivi pin. Sad moram u banku pas mater |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|