|
![]() |
#13981 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13982 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Nema te opcije. Uglavnom, problem sam riješio vrlo jednostavno: apply-ao neku drugu temu, i valjda je ona zgazila sve postavke, uključujući i lock screen. Sad mogu editirati lock screen i sve radi. Najveći problem mi je bio pronaći na netu original animirani background kojeg koristim za lock screen, naravno da ga nigdje nisam snimio tada, ali sam uspio i njega naći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13983 | |
Premium
|
Citiraj:
Inače za sve nas koji ne vole ovaj novi vertikalni skrol u app draweru... Neki veliki mozak u Samsungu je tu opciju postavio na najmanje logično mjesto koje možete zamisliti ![]() U app draweru, tap na 3 točkice u search baru -> Sort -> Custom order Dobiješ horizontalni skrol, al sve ikone su naravno random razbacane ![]() Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 28.04.2025. u 22:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13984 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
Citiraj:
Kakvi kreteni... Sad mi mob izgleda ko da imam xiaomi launcher...koma
![]() |
![]() |
#13985 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ja sam to riješio na način da sam stavio abecedni red, napravio screenshot pa vratio na custom i poredao sve kako je bilo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13988 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
Citiraj:
Takad app drawer androidi imaju vec godinama...baš zato mi se sviđao samsung jer je imao drukčiju prilagodbu.
![]() |
![]() |
#13990 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nakon zadnjeg updateea na S22 sam primjetio da kada ubodem USB u mob nemam više ikone u gornjem lijevom kutu pa ne mogu napraviti safely remove. Nakon čačkanja ustanovio sam da su to premjestili u file manager na način da kada otvoriš USB u njemu u gornjem desnom kutu pod tri točkice ima opcija Odspoji. Totalno bzvz
![]() |
#13991 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
A imam opciju i abecednog poretka u horizontalnom pogledu. Ne razumijem o čemu pričate. Poslano sa mog Samsung S23 Ultra koristeći Tapatalk
![]() |
![]() |
#13992 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
I meni je ostalo horizontalno samo mi je zamijenio prvu i drugu stranu. Na Home screen-u imam 4x7 ikone, pa su widgeti postali presitni. To sam popravio u Good Lock/Home ponovnim postavljanjem. Animacije su drugacije, ne nuzno sve i bolje. Ona za otkljuvanje mi se ne svidja, cesto je trzava kao i jos neke. Ima mikro stucanja kao da adaptivni mod negdje zablokira pa nema dovoljno Hz. Kao nedostatak mogu navesti da nema opcije sklanjanja stvari sa panela neko samo premjestanje i pilula baterija sa postotkom koji je teze citljiv (instalisao sam Battery icon). Baterija za prvu noc dosta stabilna uz nesto manju potrosnju u mirovanju. Edit: Nakon update-a dosta apk je imalo blokirane notifikacije (Viber, Whats, email, msg...) Zadnje izmijenjeno od: robee. 29.04.2025. u 11:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13994 |
Premium
|
Preporuka za pogledati svima koji su napravili update na OneUI 7. Malo je iritantan indijski naglasak al ima dosta zanimljivih hitova za bolju funkcionalnost i izgled novog UI-a... Detaljan video svih featursa (39 min): Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 29.04.2025. u 15:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14001 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Jesu na S25 Ultra updateovima popravili imalo kamere otkad je izašao ili su i dalje tek prosječne ? I radi li vam gpay najnormalnije ili ? Razmišljam se prebaciti s jabuke na s25U ali nakon S23u i iskustva s njim pušem na hladno.
![]() |
#14002 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
s25 ultra dosta razočaravajući telefon.... baterija nemre izdržati od 7 do 00 za takav flagship imho totalni fail. kamera je dobila dva update i nešto je bolja
![]() |
#14003 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja imam S25 Ultru, , od 07 do 00 ostaje mi 72-78% baterije i to pogotovo na 5G. Prilično sam iznenađen što nema battery drain nakon 2 tjedna korištenja sa backupom od S24 Ultre. Kamera je vrlo dobra po danju.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14006 |
Premium
|
Ja potrošim u prosjeku oko 40-50% za cijeli dan. Manje nego sa 14 Pro kojem bi pojelo bar 60%. I što god radio zahtjevnije (lightroom, rezanje, exportanje videa/slike) iPhone se kurio od vrućine da sam mislio da će u jednom trenutku ekslodirat u ruci. Nedo bog ikakav multitasking... Dok S25U hladan do jedva mlako topal, svi isti zadaci, ni da ga dirne. iPhone: Poslat neki video prijatelju i dok se šalje stavit u pozadini da bi nešto drugo pogledao ili napravio dok se šalje. Možeš mislit, odmah error kod slanja. Moram za svaki drek dok se šalje buljit u progress bar i pazit da se ne ugasi ekran. Kad pričamo o precijenjenim govnima. I da, poanta priče. Sve je to individualno, ovo zadnje je bilo samo usput kad se već pljuje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14007 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#14008 |