|
![]() |
#4591 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
![]() |
#4592 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2019
|
Citiraj:
Trenutno pomažem članu obitelji kod nekih montaža i dijamantna svrdla bez greške buše sve po redu, od jeftinijih do onih najskupljih pločica. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4593 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Prije koji dan sam bušio s parkside zelenim borerima za beton koji su loši, ali uz gore navedeno probuše svaku pločicu. Za ozbiljnije stvari sds. Poslano sa mog Oneplus koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4594 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ajmo još malo pitanja o laserima ![]() Recimo da imam stalak maksimalne visine 1m, a želim izvući liniju na 2m visine. Mogu li nivelirati laser na 1m visine, zaključati položaj i onda ga sa stalkom nagnuti tako da dobijem liniju na 2m visine? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4595 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Teško izvedivo. Noge stalka na kojima bi naginjao laser trebaju biti paralelne sa zidom jer u protivnom zraka ide ukoso. Sa zelenim Parksideom dođe neki mini stalak koji se može stegnuti na vrata, policu, ljestve ili nešto slično do 10-ak cm debljine pa bolje to ili viši stalak. https://www.ebay.co.uk/itm/225767533140
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4596 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Buger. 10.04.2025. u 13:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4597 |
EMP moderator
|
Izgleda da je ibb hacknut pa redirecta na https://ibb.co/Sn0Tv5t... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4599 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Aliexpress kinesku robu šalje preko Mađarske tako da opet nema naknadnog PDVa i carine, ono što piše na stranici to i platiš. Iz EU skladišta će vjerojatno brže doći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4600 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Zna li netko pašu li vrećice za Einhell mokro suhi usisavč od 20L na Parkside mokro-suhi usisivač? Trebale bi mi odmah, a ove za Parkside vidim uglavnom na web shopovima pa bi trebalo dok stigne. Čini mi se kao da su same vrećice slične ovako na prvu. https://www.bauhaus.hr/vrecice-i-fil...vac/p/26891802 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4601 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Imate li neku preporuku za laser cutter/engraver? Žena bi rezala topere za torte od plexija i drva od 2-3mm pa mi je bitno da to odrađuje sto bolje i jednostavnije? @Mar kakav je Neje Max4?
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4602 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Meni je odličan, ali sam ga dosta nadogradio. Sad ima 1030x750mm raspon, kompresor s 24v relejem, zračnu 12v pumpu, uzeo sam dva honeycomb panela i napravio stol od blažujki za njega. Diodni laseri su dobri za drvo ali za plexy (pogotovo prozirni) treba koristiti Co2 laser jer radi na drugoj valnoj duljini i lakše reže plexy.
![]() |
#4603 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4605 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
1. Da. 2. Sumnjam. Koristim za pumpanje dušeka i sup daske u kombinaciji sa prvom pumpom. Protok zraka bi usporedio sa slabijim fenom za kosu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4607 |
Rocker
|
Jel ima netko ovakav parni cistac iz kauflanda? ![]() Imam onaj mali rucni, u koji ide 250ml vode i to kad cistim klimu, ni osminu klime ne prodjem, ostane bez pare, pa cekaj da zgrije, pa opet tak, pa ostane bez vode, pa cekaj pola sata da se ohladi da mozes otvoriti cep, pa tri sata cistim klimu :S Htio bi nesto prakticnije i da mogu u hodu nadolijevati vodu...
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4608 |
Premium
|
Gledam Scheppach visokotlačne perače i vidim po specifikaciji dva ista modela samo jedan ima namatanje crijeva i skuplji je 20 eura. Vrijedi li to? Funkcionira li to dobro. Do sada nisam imao perač sa namatanjem crijeva, ali znam da sam se uvijek borio sa spremanjem crijeva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4609 |
Rocker
|
Ja nekidan uzeo u lidlu parkside phdp180 za 260€, ako ti nije previse para, odlican je, i nebi vise nikad miniwash bez namatanja kablova, ovo si zacas spremio i uredno je, neuzima puno prostora...
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4610 |
Premium
|
Malo OT. Koristi li netko daske od paleta za roštilj? Znam da postoje različite oznake na paletama ovisno o tome je li daska tretirana ili ne, ali imam jednu malu paleticu, nema na njoj nikakvih oznaka, a drvo mi izgleda "prirodno". Zanima me mogu li te daskice koristiti za potpalu za roštilj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4612 |
Premium
|
tak je, i da nisu nicim tretirane, kaj je tesko pronaci, to je obicno neka jelovina i dobra je samo ko tresce za potpalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4615 |
Premium
|
Visokotlačni perač pušta na spoju dolaznog crijeva za vodu i miniwasha, ali oni, voda šiklja, kao da jedva uhvati brzu spojnicu. Ima li nekog rješenja? Neki Villager, nije moj. I usput, zna li netko imaju li Farm perači roto mlaznicu? Imam neki 6-7 godina star, pištolj ne valja, ali ako postoji mogućnost kupnje roto mlaznice, popravljao bih ga... Wurth kao zastupnik su dosta neupućeni i samo prebacuju sa jednog telefona na drugi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4616 |
Moderator
|
![]() |
#4617 |
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
Trebam dodatnu bateriju (4Ah) za Parkside alate i trenutno u Kauflandu imam izbor između zelene kutije 38€ i crne 45€. Ova crna ima neke Bluetooth điđe miđe koje me ne zanimaju. Ono što vidim da je crna "professional" i da je fizički manja. Ono što me zanima je postoji li kakva razlika u snazi i stvarnom kapacitetu, zaštiti ili bilo što što opravdava razliku u cijeni. U pravilu sam onaj koji kupuje skuplje ako je imalo kvalitetnije. Baterija će se koristiti za mini lančanu pilu i mini trimer. Ostali alat mi je uglavnom Einhell ali ovo ću stvarno rijetko koristiti a razlika u cijeni je 3x. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4619 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Da, crna je manja i lakša i mislim da sam pročitao da može dati veću struju. Ovaj četvrtak 15.5. u Lidlu bude 34,99EUR 8Ah crna bude 59,99
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#4620 |
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
Eto, u dva posta ste mi objasnili da kupim crnu 8Ah ali ne danas nego u četvrtak (ako moj Lidl otvori do tada jer se trenutno preuređuje). Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|