|
![]() |
#20163 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@geronimo Nema serije kojoj kvaliteta ne pada kroz godine, ali ovdje je to podnošljivo.
![]() |
#20166 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Završio sam ponovno DS9, baš baš dobra serija i IMHO naj Star Trek. 6a i 7a sezona su odlične, a Ferengiji su definitivno najjača bagra. Quark i ekipa najjači. ![]() I onda gledam što imam na disku i vidim Star Wars Skeleton Crew i reko ajd da probam, vj još jedan drlog od serije...i slistim ju u 2 popodneva. Gooniese u svemiru, odlično, očekivao sam neko smeće, a serija mi je baš bila napeta. Je dječija je, ali mi je bila baš odlična. Nadam se da neće snimati dodatne sezone jer ovdje je sve rečeno i najbolje da više niš ne diraju. Slučajno naletio na trailer za Hanno ucciso l'Uomo Ragno: La leggendaria storia degli 883, tako da to imam slijedeće u planu pošto mi je 883 bila vrlo draga grupa 90-ih. Kažu interneti da je dobra, da su to dobro napravili, a vidim da je najvljena i druga sezona. Da se malo maknem od amerikanštine. EDIT: Eh da, pogledao i Criminal Records, zanimljivo, malo drugačije i skoro bih rekao obično, isto jako dobro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20167 | |
Prvoklasni Krkan
|
Citiraj:
I onako općenito je serija prerazvučena....dok je i strip prerazvučen, ali strip je napet za poludit, ne možeš ga ispustit iz ruku dok ga ne završiš...a serija, ona scena sa Neganom i Glenom...traj ne znam 3 epizoda, a u stripu jedna stranica, puf paf i gotovo, pičimo dalje. Seriju sam gledao do negdje mislim 4e ili 5e sezone i skužio da se baš mučim i gnjavim s time. A postala mi je negledljiva nakon što sam slistio prvi Fibrin omnibus i skužio koliko je to zapravo dobar strip. BTW, preporuka ko voli taj strip neka baci oko i na I Am A Hero, japanski TWD, totalno otkačen i nenormalan, meni jako dobar (lošiji od TWD). ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20168 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Isto se gleda El Eternauta (The Eternaut) - sasvim solidno! Ništa spektakularno, ali tko voli nekakvu post-apokalipsu/SF/triler, ovo je gledljivo, štoviše čak i dobro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20169 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Ja ne znam kako tako uspiju usrat post-apokalipticne serije iza kojih stoji i velik budžet i dobar source materijal. Toliko toga se moze reci i stvoriti. Imas beskrajno solucija u takvom svijetu. Ovo zadnje i From i Silo I TLOU. Sve smor jedno pored drugog (i ak oje from malo drugacija ali isti klinac). Nisam fanboy Breaking Bada a pogotove ne Better call Saul. Ali svim tim serijama fali jedan Vince Gilligan. TLOU S2E4, zadnjih desetak minuta cring. Stid me bilo sta gledam koliko je lose uradjeno. A nakon toliko epizoda, sad se sa sigurnoscu moze reci da 3D modeli u proprietary engineu imaju vise emocija nego pravi ljudi u seriji.
![]() |
#20170 |
Premium
|
Ali moraš shvatiti, sve su to ekranizacije. TLOU je po meni najtočnija za sada, nisu realno ništa zajebali, osim castinga. Silo je realno skoro sve po knjigama. From, ajde, to za mene nije niti neka ozbiljna serija. Gledljiva, ali ništa preozbiljno. Isto tako, ti radiš neki posao, jesi najbolji u svom poslu? Moraš shvatiti, svima je ovo gore posao, netko ga radi dobro, netko ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20171 | |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20173 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Citiraj:
Vjerojatno je malo tko ovdje najbolji u onome što radi, ali jamačno je još manje onih koji aktivno rade na tome da idu kontra razumne prakse i da provode kretenske politike.
![]() |
![]() |
#20174 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Pogledao sam do kraja (6 epki)... ajde , nakakva podgrijana kamilica, "što je problem" je i meni bilo malo smiješno, ali ima neki klifhengerić za dalje... Priča je neloša. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20175 | |
Premium
|
Citiraj:
Politika i slične pizdarije koje se dešavaju danas su nažalost rezultat idiokracije koja dolazi sa zapada. Kaže mi frend, danas da bi opstao imaš male šanse kao firma. Možemo to staviti u kontekst i filmografije. Znači da bi film bio uspješan, moraš imati određene uvjete/preduvjete (gluma, novac, kuća, tema, ljudi općenito). I sad dobivaš političke/woke smjernice gdje ti kažu, da, film je prosječan, i možda će biti uspješan. Ali woke ti povećava gledanost/uspješnost za 20% (karikiram). Dobra stvar je da imamo izbora. Slažem se 100%. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20176 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Nema sumnje da je, naročito ta, ekipa uvjerena kako rade odličan posao. A kada se to ljudima ne sviđa, onda su oni rasisti, seksisti, mizogena govna i sve ostalo što ide s time u paketu.
![]() |
#20178 |
Prvoklasni Krkan
|
Što se Eternauta tiče, ne znam da li da sa serijom zaserem kultni argentinski strip. Proučite što strip simbolizira (zašto se po Argentini rade grafiti na temu Eternauta), zašto ga ja autor napravio, kako je završio, kako je završio dio njegove obitelji...sada sam vj malo previše spojlao. Ukratkto, strip bi trebao biti dio opće kulture. Nego, pogledao sam na preporuku kolege tu sa foruma i fantastičan doku na YT o kanadskom Nortelu....doku je super, a to što su ti genijalci iz te firme izveli zvuči na kraju kao SF. 10/10 i za doku, a i za stvarnu priču. Dobro je i baciti oko na komentare jer ima puno bivših radnika i slično sa svojim pričama koje upotpunjuju sliku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20180 | |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Citiraj:
![]()
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20181 | |
Prvoklasni Krkan
|
Citiraj:
![]() A Intel da, čini mi se da su baš strašno blizu ovog scenarija, jedini spas im je paranoja USA vlade protiv kineske špijunaže pa žele proizvoditi svoje čipove (i tako ih izvuć iz govana u koje se očito sve više zakopavaju). Samo bi to mogao postat jedan kompletno drugi Intel od ovoga kojeg poznajemo danas, ali ajd da ne drvimo i ovdje o toj temi...nećem više OT. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20182 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
I ostali dokumentarci su mu u tom rangu, tak da nemaš brige. ![]()
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20183 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
više puta linkana serija, nije na odmet još jednom.. preporuka, volio bi još 10 sezona u istom stilu, ali i ove 3 su fino zaokruzile njegovih 10 zivota sa zadnjom scenom Mr Inbetween |
![]() |
![]() |
![]() |
#20185 |
Premium
Datum registracije: Apr 2016
|
Prošlotjedna epizoda... The Rehearsala je bila nešto... uistinu posebno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20186 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#20187 |
Prvoklasni Krkan
|
Pogledao sam Odd Taxi, anime, seriju (ima i anime film) i jako jako dobro. u početku djeluje kaotično i ludo, dok se pomalo ne počnu slagat kockice i na kraju ide odlično iznenađenje. Pogledao sam i ovu talijasnku seriju što sam spomenuo i odlična je isto, ono good vibes, sreća, zabava i veselje. Baš simaptično, samo su ENG titlovi izgleda iz google translatea i dosta su loši, nešto sitno sam razumio sam sa talijanskog, a nešto mi je i draga prevela pošto ona odlično priča talijanski. U globalu je to Ok prijevod, ali ima dosta sitnih falingi. Frajer kaže npr Prego (molim po naški, ali koliko vidim i može se prevest kao čavao....bitan je kontekst), a prijevod veli nail....WTF. Pa eto, treba i to imati u vidu. Vidim da je najavljena druga sezona za 2026, tako da je očito dobro prošla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20189 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2016
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20190 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Pogledao Eternauta seriju, a ono, prve 3,4 ep. su bolje, kasnije malo previše amerikanizacije/akcijske Gung Ho pizdarije. Interesantno je za vidjet glavne junake koji su zapravo sredovječni muškarci, netipično za takvu vrstu materijala. Za strip znam dugo, čak sam ga i probao čitati (izdanje Fibra) ne sjećam se jel online il uzeo u knjižnici kratko, no nekak mi nije sjelo tad. Sad bi možda povodom te serije opet probao strip, al neznam koji jer kolko sam skužio nesretni autor je nakon prvog napravio 10g. kasnije nekakav revival s više političkih poruka. --- Počeo sam i sa 7. sezonom Black Mirrora, ok je al i tu varira, nažalost zadnja epizoda koja se netipično direktno nastavlja na jednu genijalnu iz ranijih sezona, na temu Star Treka, mi je nekak bila letdown (La Vie crtić! brije hahahaha) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|