|
![]() |
#2941 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Sad su baš pretjerali s tim classicima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2947 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2948 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Da, anniversary realms koji ce 2025 dobit TBC ekspanziju. Krenuo sam s mageom iz početka s namjerom da konačno pošteno odradim talente za endgame. Sramota me reć, 20 god igram Wow, a nikad nisam bio u raidu. Kad sam i bio max lvl, nije bilo vremena za nist osim malo PVP-a na max levelu. Idem ispravit to. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2949 |
Premium
|
Vanilla je pravi i jedini način za prvi puta ući u raid. ![]() Svaka greška se plaća skupo, ništa ne prašta. Ja sam na WOTLKu bio 1. warrior koji je imao HC Lich King sword i 2. grupa koja je ubila Lich Kinga na HC-u na serveru. Good old days. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2951 | |
Premium
|
Citiraj:
Presporo mi je to. Dao šansu ponovo, HC sam probao, tamo do level 20 nekako, dalje nemam živaca više. Nisam neki gamer više, ali da, pravi feeling WoW-a daju TBC i WOTLK, čak bi se usudio reći da mi je Wotlk pa onda TBC bolji od vanille, ujendo i najbolji patchevi ikad. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2952 |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Mene vata opet da se vratim na Classic. Probao bih Anniversary realms, ali se dvoumim između njega i Classic Era. Classic Era sam igrao u početku. Nego, ako sam dobro shvatio, Anniversary neće ostati samo na Vanilli već će kao i Classic dodavati ekspanzije? Na kraju se pitam koja je onda razlika između ta 2 servera osim šta je jedan na Cataclysmi, a drugi je na Vanilli jer je tek starta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2953 |
Premium
|
Ja ništa više ne kužim od toga. Classic + Cata classic + 20th obljetnica clasic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2954 |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Možda griješim, ali ovako nekako vidim ove puste classice: Classic Era - Vanilla zauvijek, bez ekspanzija Cata Classic - dogurali smo do Cate Anniversary - friška Vanilla uz dual spec, instant mail i ukidanje buff/debuff limitsa (2025 TBC) Season of Discovery - Vanilla uz razne promjene Hardcore - ajme majko plače mi se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2955 |
Premium
|
Jel netko na retailu? Ja sam došao do 2.8k rio, 100% PUG-anje bez guilda. Dalje nemam živaca. Finiširati 12 na PUG-u kao tank je ravno nemogućem. Rekao bi 1/10 je ok grupa, ostalo, gotovo nemoguće odraditi. Ljudi ginu na pullovima trasha, jednostavni boss fightovi, jednostavno ljudima ne ide, healer ima 0% dmg-a itd. S teamom ja kao tank mogu gurnuti bez brige 13-14, ali sve iznad toga je previše za mene, htio sam 3k rio kao PUG, ali baš je teško, pogotovo kada igraš 5-10 sati tjedno. Možda je vrijeme za pauzu do kraja sezone. Čisto reference radi: Radim DW +13 neki dan, 11 min do kraja, 82% i 2 bossa up. Moj mage ima daleko najmanji dmg od dps-ova, umro je jedno 10 puta, dolazimo na zadnjeg bossa i imamo 5 min. Mislim si, to je gg. Mage ima 400k dps-a na zadnjem bossu, failamo za nekih 40 sekundi instancu. Ostavi poruku: Get Cancer, waste of o2. I leave. ![]() Nakon takve partije ja više ne mogu, moram ugasiti igru, otići na zrak. Skidam kapu ekipi koja može failati 8-10 instanci za redom i raditi sljedeću. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2956 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
U guzvi sam pa nisam igrao zadnja dva tjedna ali da to je pug life ili naci neku grupu s kojom ces vjezbati i wipati ili pugati i nadati se najboljem. Mi uvijek imamo bar 3 nasa pa jos dva puga ali i to je isto katastrofa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2957 |
Premium
|
Zadovoljam sam s 2.8k, tankanje mi je onako, drugačije u TWW. Trebaš točno znati gdje i kada koristiti CD-ove, jer tu ako failaš nešto, i nemaš CD, gotovo je to. DW, mini bossovi, ti vragovi bez brige mogu 1-shootati ako ne znaš kada i kako koristiti CD. Bubble imati neiskorišten na paladinu je blasfemija a opet trebaš znati gdje i kada ga koristiti. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 12.12.2024. u 10:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2958 |
Premium
|
Mislim da su malo pretjerali sa incoming dmg, tenkovima je teže i healerima je teže i automatski manje ljudi ih igra i teže je naci ih za puganje. Trebaju to malo olaksati. Nema mi nista gore nego hocu igrati m+ i onda cekam healera ili tenka pola sata. Umejsto da odradim za vecer 2-3 keya ja odradim jedan max. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2959 |
Premium
|
Healer još nekako. Ali naći tanka (imam dosta altova), je baš problem. A naći tanka koji zna igrati, nemoguće. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2960 |
Premium
|
To mi je i problem, imam ograniceno vrijeme za igrati i onda ga gubim cekajuci. A raidovi koji su mi zakon ne mogu ni pomisliti jer nemam vremena dva put tjedno po 4 sata gubiti na raid. Baš moraju nekako poraditi na tome. PvP ima solo shuffle di dobivas ranking a random ti daje suigrace, tako nesto bi trebalo biti i za m+. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2961 |
Premium
|
Ja sam od prvog dana kada je m+ došao odlučio samo to raditi, jer koji puta imam 30 min, koji puta imam 3 sata itd. Ono što me ubija je repetitivnost. Svake srijede, uzmi Vault, izvadi weekly questove, skači po zonama i napravi stvari, ode 3 sata cca. I onda kreni raditi weekly, htio sam oraditi 8 komada tjedno 10+, ali to je gotovo nemoguće. I onda sam digao warriora, shamana, priesta, druida i mage-a na 80, ali nitko nije preko 610 ilvl jer nemam kad s njima m+ raditi. I ta repetitivnost me počela ubijati ponovo, vidim da prođe par dana da ne upalim wow. Raid je ustvari ne samo bolji za gearanje nego za sve. Ako radiš raid, dobivaš 626 iteme (Mythic raid). S tim imaš šansu da dobiješ iteme + vault puniš. VIdim da ekipa koja raida ima već 635+ ilvl, a ja mogu dobiti jedino iteme u vaultu koji su 623 pa mogu ići na 639. Znači 1 item tjedno, da dobijem sve, 12-13 tjedana, što je nemoguće za jednu sezonu. EDIT: 11.0.7 će boostati Crestove u m+, ali opet, ništa veliko. 10+ će umjesto 12 dropati 16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2963 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Šest mjeseci od zadnjeg posta...ja još igram taj classic, doduše opet znam imat pauze po mjesec dana. Tjedan dana ništ drugo ne radim osim Wow-a, pa pauza. Priča se opet o Wow-u na konzolama. https://www.bug.hr/igre/blizzard-tes...-u-novoj-49850 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2965 |
Premium
|
Ja sam bio na Retailu, digao paladina na 2500 rating i iste sekunde prestao, samo da mount uzmem. Za sada, ništa od mene ovu ekspanziju više. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|