|
![]() |
#45631 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Možda neću "investirati" u novi bajk, već dati 300EUR za novi mjenjač, chainring i slično. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45632 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Krenulo me, neki dan zamijenio lanac. Danas zracnicu. Vec par dana povremeno ispusta neke sustave zvukove al' danas sam mislio da sealant nece zacepit al' ipak je. No draze mi je zamijenit doma nego na cesti. Skinuti gumu sa ovih tubeless ready je i ovako muka jezova ![]()
![]() |
#45634 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Imate li preporuku za prednje i stražnje svjetlo? Tražim nešto za gradsku vožnju pa nije toliko bitno da vidim naprijed, koliko da me drugi vide. Poželjno što manjih dimenzija i punjivo (USB-C bi bio plus). |
![]() |
![]() |
![]() |
#45635 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Pitam za prijatelja, stvarno ![]() Kupio bi FS MTB, budžet 3K€. Što se može dobiti za te pare, novo ili polovno? Visok je 178cm, preferira 27,5” (ili 26” za opciju polovno) i živi u Zagrebu. Disciplina bi bila nekadašnji AM, današnji “Trail” (valjda) Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#45636 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
Ima daljinski i alarm koji je super glasan. Detektira i kocenje. USB-C. Za prednje: https://www.amazon.com/dp/B00KQSVRF8...fed_asin_title Idu normalne AAA, koristim punjive.
![]() |
![]() |
#45637 | |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() https://www.bike-discount.de/en/rado...e-trail-10.0-2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45638 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45639 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
za 26 sam se šalio ali sam iznenađen za 27.5, mislio sam da je to novije od 29 😯 Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45640 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45646 |
Premium
|
Pozdrav svima. Nisam nikakav pro, već amater. Odradim trening na biciklu i bitno mi je da je pouzdan i da se mogu oznojiti. Imam KTM Peak RS. Trebam konkretnu preporuku za: - prednje svjetlo. Naručio sam neko s Aliexpress-a, ali je slabo i brzo se potroši baterija. - neki prednji držač za mobitel - neki sustav za vezivanje (lanac, sajla, što već) Stražnje svjetlo sam uzeo sa Aliexpressa i mogu reć da sam super prošao. Jeftino je, izvrsno se vidi i baterija traje. Puni se preko USB-C. Unaprijed hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45647 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
ovo ti je moje Navi800 prednje svijetlo. možeš ga naći za manje pare, ja ga platija 25€, link je čisto da znaš o kojem je proizvodu riječ. ovo je moje stražnje svijetlo, kupljen baš sa tog linka. Već godinama imam taj setup, kupija sam i par baterija za etnifixa za duže vožnje (8h+), zlu ne trebalo. Uglavnom, prije sam stalno kupova jeftinija prednja svijetla, pa sam si reka "dosta" i kupija pošteno svijetlo. Ima nešto u onoj: nisam toliko bogat da kupujem jeftino ![]()
![]() |
#45648 | |
Premium
|
Citiraj:
Za mobitel: Fidlock, stvarno dobro radi. Čak i kod pada, radi kako treba. Lokot: https://www.bike-discount.de/en/kryp...ith-kryptoflex - ja imam taj, stvarno je dobar. U lock za stalak za bajk, salja ide kroz u lock, ramu i felgu, stvarno super. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45650 |
Premium
|
ja vozim continental double fighter 2.0 na običnom MTB 27,5" i eMTB 29". dobre za asfalt i lakši makadam bez puno šljunka inače se kliže jer nemaju puno gripa sastrane. cijena popularna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45653 |
Premium
|
Decathlon. Njihov komplet prednje i zadnje. odlično. pouzdano traje dovoljno za svakodnevni commuting. punjenje na micro usb. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45654 |
Pink Floyd fan
|
Odradio sam May challenge, 100km outdoor cycling activities pa sam dobio od Garmina 30% popusta na https://poc.com/en-u Vidim da su im inače cijene popularne ![]() Jel' taj brend ičemu? Netko ima iskustva? Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
![]() |
#45657 |
Premium
|
Lacy - to što si linkao više nema na linku a mene jako zanima šta je to "vrh ponude" |
![]() |
![]() |
![]() |
#45659 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
Vidim to na šljemovima al' nisam znao što je zapravo. https://mipsprotection.com/what-does-mips-mean/ Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
![]() |
![]() |
#45660 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |