|
![]() |
#80251 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Mda, skupi su, ali rekoh jednom da i ja kupim auto s komplet full opremom i još lijep, coupe karoserije s puno puno mjesta. Poslano sa mog Samsung S23 Ultra koristeći Tapatalk
![]() |
![]() |
#80252 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 04.05.2025. u 21:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80253 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ma kakav PM, napisi ovdje, i mene zanima ![]() Kad sam trazio gdje bi isao pozitivni su reviewovi i za Jurkovica i Habulina i Karla, ocjena maltene identicna na mapsima, tako da sam isao onima koji su mi najblize. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80254 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#80256 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80257 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Waze prešuti kamere samo ako nije cijelo vrijeme upaljen. Ako npr. imate Waze i on je na main screenu (na cijelom ekrenu) ne prešuti. Ali ako ga stavite da vidite više stvari (spotify, mailove i waze), onaj "Home page" view, onda samo prvu javi, dalje prešuti. Osobno, imam Waze cijelo vrijeme na full screen, redovno update-am sve, nikad problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80258 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
meni uvijek radi, bez obzira u kojem ekranu bio. Na samsungu, honoru i sad na xiaomiju, kroz 3 različita auta, a sad i na mercedesu (četvrti). EDIT: a da, zaboravija sam da imaš iPhone. Nemam iskustva sa njima, zasad. To je "good to know" informacija.
![]() |
#80260 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Prvih par godina sam mazgu servisirao u Jurkovicu, slampavi su i boli ih kuki. Nisu mi spojilil dobro accu pri isporuci vozila, (skuzio sam po tome jer mi se sa autom palila klima iako je prethodno bila ugasena), pa objasnjavanje kako treba znati koristiti klimu. Nakon sto nije upalio iz prve, ispalo je da ipak znam koristiti klimu ![]() Svaki put kad bi se dogovorili za zamjenu kotaca cekao bih po sat i pol dok nisam popizdio i reko koji je smisao termina kad uvijek cekam ko budala. A totalno sam ih odjebo kad sam skuzio da mi zadnja lampa ima neku gresku i iznutra mi je pocela pucati. Prvo su se debilirali da sam to ja sjebo sa nekim sredstvom pa sam ih pitao da mi to objasne kako sam uspio ako je to iznutra, ali sam uspio nakraju se izboriti da mi to zamjene. Nakon zamjene bilo je mjesta za cevap izmedju te lampe i lima pa su rekli da je to jednostavno tako, nemoze bolje. Kad sam im reko ono wtf, onda su me poslali liku koji im je to odradio na zitnjak pa je tip to ljepo namjestio onda. A Karlo je stvarno top servis, unatoc tome sto ti treba voyager da dodjes u taj dio grada.Znaci sve se dogovori unaprijed, pitaju ako nesto treba mijenjati, potrude se da sve naprave kako treba. Ako i zajebu rijese o svom trosku bez natezanja. Nakon 13 godina i dalje se mazga tamo servisira, znaci ispali su mi bolji od Tureka iako su skuplji s obzirom da su ovlasteni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80262 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Dok vozim imam split screen u AA - Waze zauzima najveći dio ekrana (cca. 2/3), a ostatak dijele Spotify i vremenska prognoza. Waze je bio uključen, ali bez navigacije prema određenoj adresi i uredno je najavljivao kamere pritom stišavajući Spotify. Kamere na Krku? Na glavnoj cesti ima kamera nakon mosta kod vidikovca (nova, 'pilula' kamera, snima smjer prema raskršću za aerodrom), zatim na ravnici kod Plodina u Malinskoj (isto nova, snima smjer prema Krku) i prije ulaska u Bašku (stara kamera, snima smjer prema Baškoj).
![]() |
#80265 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ma ofc da za to kaj je prek kaska ovlasteni i bok, a za servise imam lika u svetoj nedjelji. Coek obozava japance, a pogotovo honde. Znam ih psr kaj servisiraju kod njiega i sve ok svaki put. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80268 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80269 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Iskustva s https://www.diavelmotorsportofficial.com/ ? Radimo malo jači tuning, išli bi na nekih 350KS, pa me zanima, da li znaju što rade ili je klasičan copy/paste mapa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#80270 |
Brat od Đon Vejna
|
Ni u ludilu. Znam ga 5+ godina, dečko je krenuo ok ali je skrenuo totalno s puta. Laži, manipulacije, neodrađeni poslovi, nezavršeni projekti, dugovi, promjenio ime firme. Bio je kod frenda u cimerstvu u Dupcima kod Eurobenza, ostao dužan za najam, potjeran s lokacije...O mehanici pojma nema... Šta radite od tuninga? Na čemu? +1
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 05.05.2025. u 16:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80273 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Ne znam tog Diavela, ali mi djeluje kao napuhana, a loša priča. Znači nije daleko od istine... Inače također preporuka za Muhu, makar ja nisam ništa divljački, nego da oživim obiteljsku sobu. ![]()
![]() |
#80274 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Lik zna šta radi. Kod njega nema c/p. I neče ti napravit ako vidi da nešto s autom ne štima. Meni je auto imao 280k km, ali je bila reparirana turbina pa je napravio remap. Poslano sa mog SM-S721B koristeći Tapatalk
![]() |
![]() |
#80275 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
jbg lumeni tako funkcioniraju.. lik je FER valjda završio, čak možda i doktorirao, nezz.. prije lokalnih utrka ubrzanja, svima namješta mape.. dvaput sam bio kod njega, uvijek je bilo zanimljivih auta u dvorištu |
![]() |
![]() |
![]() |
#80276 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
A tek ja s francuzom ![]() Prva stvar čitanje grešaka, ima ih mali milion radi akumulatora, ali srećom ništa vezano za motor. Još me sprda jel mi radi adblue. Glavna stvar koju radi na svim PSA.
![]() |
#80278 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Trebam očistiti auto iznutra i to detaljno. Bikoz 2je male djece ![]() A i 90% da ide u prodaju uskoro pa da bude kolko tolko uredan iznutra. Gledao sam PH Detailinig i ine, al mi se ne daje tipa 500e za to, na fejsu u jednoj grupi naletio na Ilić Automobili u Vukovini, da dečko dobro radi. Ima netko iskustva sa njim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#80279 |
Brat od Đon Vejna
|
Radi na FERu i doktorirao je… Jedna anegdota, Vanji iz EV Clinic sam nosio još onomad ECU od Golfa 3 da zalemi postolja za eeprome jer Muha nije htio više imat posla s time. 1. Pokušaj auto nije palio, drugi pokušaj na mapiranju nije hrio čitat eeprom…Muha rješio problem za 10 mi…
![]() |
#80280 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Frend je iz DE za svoj E-Pace 2.0D 150KS naručio novu elektroniku koja mu je digla snagu na 185KS. To zadovoljstvo ga je koštalo 500 EUR. Kaže da mu je sada auto osjetno startniji što se osjeti kod preticanja.
![]() |
|
|