|
![]() |
#80223 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#80224 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Ne možeš ali nekako si mi ponosan kad te dečki gledaju. Mislim , nemam ništa protiv ali ja više volim žene ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80225 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jučer sam se vozio po Krku i Waza mi je uredno javljala za kamere bar 400m ranije i onda na ekranu odbrojavala metre do same kamere.
![]() |
#80226 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() danas ponovo stavljam Waze i tražim zašto ne javlja kamere EDIT - gdje ih ima na Krku, znamza onu pije Baške i načuo da ima kod Plodina na gl.cesti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80227 |
49%winner
|
Evo ih na Krku: https://imgur.com/a/CaAh1Hi Budem jos malo testirao waze, mozda je do custom zvuka navigacije kojeg koristim. Kao sto rekoh, gledam samo kako radi u free roam modu, ne kad je aktivno navigiranje po ruti.
![]() |
![]() |
#80228 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() koja je više tvoj tip? ![]() nasjeo si na volej https://www.youtube.com/watch?v=nRQRyrg7Xxw krk je zajeban kad ideš nazad i upadneš u kolonu od 50km na glavnoj cesti.. pirelli pz5 se pokazao sličnim sportcontact7 u ovih par dana vožnje.. javio sam se Elmetu, izrađuje mi novi jednomaseni zamašnjak i ovaj put idem na duplo kvačilo po mjeri zvona mjenjača edit: pojavilo se neko mrmljanje dok vozim ravno.. čim pmaknem volan malo lijevo ili desno prestane.. možda se zaštita motora dolje pomakla, tko zna, u petak idem do mehe na mali servis i da vidi šta je uzrok mrmljanja.. baš je takav neki zvuk Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 04.05.2025. u 09:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80229 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ček kaj ti voziš, isto Arteona? Ak ga kupim, i kad ženske vide tko je iza volana, budu odmah prestale mahati ![]() ![]()
![]() |
#80230 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa ne znam što bi krivo radio. Uđem iza i sjednem. Naslonim se leđima na zadnje sjedalo i ne mogu dići glavu. Isti problem kao i u Audi A5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80231 |
49%winner
|
![]() |
![]() |
#80232 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80233 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Već si 5x mogao instalirat here we go i imat proper navigaciju sa svime što tražiš a ne te waze maze pizdarije šarene....
![]() |
#80234 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80235 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Jedino što here we go nema u odnosu na waze je lokacije patrole koju netko doda ako doda i zaustavlja u nekom datom trenutku na nekom mjestu, što ionako traje pola sata sat, pa se patrola preseli negdje drugdje. Sve ostalo je miljama bolje, ali eto, valjda znaš što trebaš i što ne želiš ![]()
![]() |
![]() |
#80236 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Patrole u waze-u su me spasili dost put, rekel bi da je to dosta dobar feature, i dost su ažurni (bar u zg i okolici) jer većina taxija valjda koristi waze
![]() |
#80237 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Hvala vam na pohvalama za Arteona. Netko je tražio slike iznutra, nemam sada ništa u galeriji, ali slikam po željama. Kažem, full oprema, 4Motion, 20" Rosario grafitne felge, hehe... I mjerio sam, Waze mi javlja oko 500m prije kamere tako da je sve OK. Glasan je i javlja na vrijeme. Evo nesto nabrzinu iz galerije iznutra... ![]() ![]() ![]() ![]() Poslano sa mog Samsung S23 Ultra koristeći Tapatalk
![]() |
#80238 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#80239 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Izgleda da Waze ipak u DE javlja akusticno kamere i ostalo samo kad se vozis preko ogranicenja. Ako nisi, samo pokaze na karti. Kazem u DE, jer izgleda da ima razlike u trzistima. Moguce da u HR uvijek javlja. Meni ne smeta jer u autima imam Ooono, a za na motor samo preko automatizacije na iPhonetu namjestio da mi pokrece blitzer.de svaki put kad se preko BT spoji sa kacigom, al da znate ako vas put nanese u DE. A ovu sliku gore sam vec negdje vidio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80241 |
#erase startup-config
|
@Warrior čestitke na autu. Puno sretnih km ![]() @Wragg: i meni je Waze u nekom trenutku prestao javljati za kamere tu u Lijepoj našoj osim kada sam u prekoračenju pa je opet počeo u nekom trenutku. Ne koristim ga prečesto ali mi se čini da svako malo neki klinac mijenjaju u appu pa me frustrira kada to otkrivam u vožnji. Recimo već dugo nema sleep funkcije? Ili su je negdje premjestili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#80242 |
Premium
|
Kako nema? Gore lijevo na meni, i tu je na dnu. Barem na iphonetu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80244 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Kum radi blizu 100k km godišnje po Njemačkoj i ostatku Europe i religiozno ga koristi bez problema - doduše njegov App store je njemački i tamo se app zove Blitzer.de @Warrior, koja je motorizacija u pitanju? 190 ili 240? Ja sam bacio oko na karavanče Arteona na Autoscoutu pa mi nije bilo dobro, bit će dobri i F11 ili B8 Pajo lubeničar bitdi
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 04.05.2025. u 17:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80246 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80247 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Moje limited iskustvo s Jurkovicem - zasad sam jako zadovoljan, ali nista osim redovnih servisa nisam radio. Svaki put sve na vrijeme, prodje mi sto su napravili kad pokupim auto, nemam zamjerki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80250 |
#erase startup-config
|
Automobili
|
![]() |
![]() |
![]() |