|
![]() |
#7141 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
A koja je kartica u pitanju? Vidim u opisu drivera se spominje kako vise nema novih verzija drivera za neke kartice koje su end-of-life, ukljucujuci i popularnu AC 8260 "From the release 22.210.0 package onwards, this software no longer includes drivers for discontinued wireless products: Intel® Dual Band Wireless-AC 8260 and Intel® Dual Band Wireless-AC 8265. For 8260 and 8265 Bluetooth® drivers, see Intel® Wireless Bluetooth® Drivers for Intel® Dual Band Wireless-AC 8260 and Intel® Dual Band Wireless-AC 8265."
![]() |
![]() |
#7142 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Zato ti ona vuče iste drivere.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7143 |
Your God is in your mind.
Datum registracije: Jun 2017
|
![]() |
#7144 |
|
Pokušao par puta i svaki puta je wifi odma tu... Maknuo sam ih kasnije i sa DriverStoreExplorerom...WiFi opet nakon reseta ovdje...BT samo pokušal onaj driver kaj si mi dao i ništa - ne pozna ga. Išao sam onda na Lenovo site, preko SN tražio update drivera i ponudio je i WiFi i BT...povukao oba, ali opet one iste verzije koje imam ionako...
![]() |
#7146 |
|
Morat ću...vidim da se spominje kod Wlan kartice i BT spojivost..da li je to jedna kartica sa oba modula? Gledam da bi išao na AX200...ima na aliju.. Ili AX210...meni je svejedno koja od njih...za moje potrebe ne igra ulogu... Jel ok da uzmem od tamo ili netko ima možda bolju/jeftiniju/whatever opciju? Sa alija bi čekao sigurno 20ak dana-- Nego, @calypso ima iz T490 karticu...da li bi mi ona pasala u T480s? Kaže da ne zna koja je...
Mjesto rođenja: Zemlja, Rasa: čovjek, Politika: sloboda, Religija: ljubav Zadnje izmijenjeno od: chillout23. 02.05.2025. u 22:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7148 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
U bivšoj firmi je bilo Thinkpada sa polukrepanim WiFi modulima koji zezaju. To je najviše mučilo kabrončeke Gen3 - na svima njima bi to krepalo nakon 3-4 godine. WWAN moduli također. Simptomi su bili: puca wifi ili se uopće ne želi spojiti pa sporadično nekada možda proradi… Navodno ima fora da se prefleša BIOS da primi bilo koju wifi karticu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7149 |
|
Ne mogu se baš igrat i isprobavat jel više nisam u Zg i ne dolazim često... Ne znam za whitelist, ali ima brdo ekipe koji su uzeli jednu od te 2 kartice za par TP modela i svi jako zadovoljni...nisam naletio na nijedan nezadovoljan feedback nigdi..
![]() |
#7150 |
49%winner
|
Na x280 imam AX210, nema problema s whitelistanjem. Koliko vidim to su maltene modeli istih specki po pitanju wifija (ista su generacija). Ta kartica je no brainer, naknadno sam je ugradio u dva desktop kompa i to je sve sto mi treba u zivotu. (Skoro) gigabit preko wifija ![]()
![]() |
![]() |
#7151 |
|
Da li je ta kartica i wlan i BT ili za BT trebam neku drugu?
![]() |
#7152 |
49%winner
|
Jedna je kartica za bt i wifi 👍 Ako ti je bas jako jako hica mogu ti poslati jednu moju karticu. Svako malo nesto uzimam na amazonu pa si lako narucim novu.
![]() |
![]() |
#7153 |
|
![]() |
#7155 | |
|
Citiraj:
Navodno bi trebala doći kroz maks 15 dana, pa kad je ugradim javim dojmove i kak je prošlo... hvala ti na namjeri i hintu i hvala @Dottore i @De5tr0yer na savjetima ![]()
![]() |
![]() |
#7157 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
dali znate za jos koju provjerenu firmu (inside EU) koja se bavi prodajom refurbisher lenovo kao BF? trebao bi mi jos jedan 11-12". preferiram x280. neznam kakvi su ovi drugi. koliko vidim uopce ih nema vise. na BF-u pratim vec neko vrijeme. samo 13" pa na gore. PTM7950 u moj x280 ugraden. totlani preporod sto se tice temp i batt life. nesto nevjerovatno. vratio sam staru org lenovo batt u lap i do dan danas mi pise da je tek na 14,x wear level. ja neznam kako on to tocno gleda i mjeri. ocito je false. uglavnom puno mi duze batt traje sa postavkama kroz ThrottleStop: battery saver: turbo limit na 2,4 coreV: -122,1 cacheV: -121,1 balanced: turbo limit na 3,6 coreV: -100,6 cacheV: -100,6 na balanced se nisam bas stigao jos poizgrat ici nize, al vecinu vremena mi je lap na batt saver... ovaj ThrottleStop treba dobiti oscar-a
We all must hang together, or surly we will hang separately. Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 08.05.2025. u 10:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7158 |
49%winner
|
Na BF nisam vidio x280 zadnjih par mj barem. Samo x390. Dosta su ti dobre postavke, jesi ti to testirao na -100mV i nize? I ja sam prilicno happy sa x280 zasad. Kako ga koristim uglavnom navecer za pogledat film, malo surfati ili odigrati sat vremena nesto, jedno punjenje mi potraje i po 4-5 dana. Nije mi vrag dao mira pa sam na kraju uzeo bateriju na dw4it. Dojmovi idu za par tjedana dok je malo testiram, trebala bi stici ovih dana.
![]() |
![]() |
#7159 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
testirao battery saver postavku sa x komada throttlestop test, nekoliko testova cinebench-a, ne sjecam se koliko minuta prime95, najduzi test hyperPi. koristim ga tako vec 10ak dana i niti jedan crash ni nista. meni se cini rock solid, al vidjet cemo. vjerovatno mu je i dovoljno obzirom da ga lockam na 2,4
![]() |
#7161 |
|
Jesi pogledal na luxnote?
![]() |
#7163 | |
|
Citiraj:
![]() https://www.luxnote-hannover.de/#
![]() |
![]() |
#7165 | |
49%winner
|
Citiraj:
https://imgur.com/a/o3lZhzs Koja depra jebemti ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7166 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Iz jednog kuta izgleda već blago napuhnuto, a iz drugog pak izgleda da su sigurnosni džepovi veći od ove prethodne dvije. Koja dimenzija je problematična? Sumnjaš da nije original baterija?
![]() |
#7167 |
49%winner
|
Debljina je zapravo najveci problem, ostale dimenzije su ok, sve klikne na mjesto. Samo poklopac baterije tesko i savije se, dobije trbuh. Takodjer imam neke sumnje da niti nije original baterija. Prvo naljepnice, feeling izrade i kuciste (puno je slicnija zamjenskoj sa slike), i na kraju podaci iz Vantagea - barcode je L1NJXXXSSSS, a first used datum je 1.1.2001 sto nema smisla. Original baterija ima barcode s random brojevima/slovima, a first used datum je realniji datum i prati manufactured datum. Upalio sam laptop, radio je 10ak min, baterija je stalno pokazivala 97,9% ali valjda jer nije kalibrirana. S obzirom na fizicke probleme, nije imalo smisla raditi nikakve dublje analize i moram je vratiti. Javim kako je prosao proces s povratom ako moga bude zanimalo.
![]() |
![]() |
#7168 |
|
Sretno
![]() |
#7169 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7170 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Sto se turba tice, svako mijenjanje frekvencije uvodi latencije u pricu i nekad hoce zvuk zakrcat ili preskocit lagano, jedva cujno... Idealno bi bilo da je frekvencija uvijek stabilna i da ne seta, sto se moze postici u Power options negdje... Turbo ili u BIOSu iskljucis ako ima opcija (kod Della ima) ili sa QuickCPU to iskljucis...
![]() |
![]() |
|
|