|
![]() |
#1171 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#1172 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2020
|
![]() |
#1173 |
Uptime 99.99%
|
![]() |
#1174 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1175 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Razumijem da nekima ta opcija možda odgovara iz XY razloga, ali meni osobno to nije prihvatljivo sa sigurnosnog aspekta. Smatram da bi korisnici trebali imati mogućnost isključenja takvih funkcionalnosti ako to žele. Kontaktirao sam Telemach i njihova ekipa me uvjerava da to nije moguće, što mi je prilično razočaravajuće. Ako stvarno ne postoji način da se to isključi, onda mi ne preostaje ništa drugo nego raskinuti ugovor. Nekoliko eura razlike na računu za mene ne vrijedi više od digitalne (ne)sigurnosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1176 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Jesi li se referirao da na webu stoji da se može isključiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1177 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Jesam i kažu: "Ako tehničari kažu da ne može, onda ne može, piši prigovor..." Sukladno tome, poslao sam im jedan opširan prigovor u kojem sam jasno naveo da očekujem rješenje situacije ili neka slobodno raskinu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1178 | |||
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ukratko , Telemach mi je uplatio 450 € na račun . Zahvaljujem se kolegi @dart_tom koji me je uputio u moja prava i nesebično mi pomogao oko realiziranja i upućivanja prigovora prema Telemachu . |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1179 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1181 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() Vazno da si uspio se naplatit,sada ce vjerovatno pozuriti i sa prikljuckom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1182 | |
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
Svi ljudi bi trebali biti upuceni u opce uvjete, kad bi ispovi placali svoje greske, onda bi i vise pazili. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
![]() |
![]() |
#1183 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1184 | |
Premium
|
Citiraj:
To vrijedi za sve operatere https://www.hakom.hr/hr/realizacija-...noj-mrezi/2134 Zadnje izmijenjeno od: dart_tom. 01.05.2025. u 17:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
Premium
|
Da, ali po tom linku ispada da ako infrastruktura nije spremna ne računa se: Code:
Važno je znati da rok za realizaciju usluge ne teče ako je na Vašoj lokaciji potrebno izvesti dodatne radove, ako niste dostupni na lokaciji, u slučaju više sile, zbog radnja trećih strana ili zbog nemogućnosti pristupa infrastrukturi, a operator je pravovremeno poduzeo sve potrebne radnje za pristup. Isto nemam nikakav ugovor, samo njihovu pismenu potvrdu preko maila da sam "ugovorio takav i takav paket". 3.5 mjeseca i brojimo i dalje, tehničara za spajanje nema na vidiku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1186 | |
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1187 | |
Premium
|
Citiraj:
jer oni ne smiju ni ugovoriti ako nemas uvjete kod mene su radili optiku i tcom je poceo prodavati a nisu bili upuceni da nije jos sve gotovo,ali to je njihov problem a ne naš |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
Premium
|
Inicijalno je obećano 2-4 tjedna jer su oni navodno provjerili i dostupna je ta kombinacija u zgradam di je stan, samo tehničar kao treba povući nit u stan do mene. Zato sam mislio da to spada u tu citiranu klauzulu "potrebni dodatni radovi" pa nisam forsirao nikakve žalbe. Jer kao ovise o nekom drugom, a taj ne dolazi izvesti radove ![]() Code:
Poštovani, hvala što ste kontaktirali Telemach. Detaljnom administrativnom provjerom u našem sustavu utvrđeno je kako ste dana 09. siječnja 2025. godine ugovorili Paket 1 Giga RUNE. Ljubazno Vas molimo za strpljenje, biti ćete povratno kontaktirani od strane nadležnog odjela. Zahvaljujemo na razumijevanju. Srdačan pozdrav, Vaš Telemach |
![]() |
![]() |
![]() |
#1189 | |
Premium
|
Citiraj:
mislim da vec na osnovu ovoga imas pravo na penale 09. siječnja 2025. godine ugovorili Paket 1 Giga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1191 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Doslovno su priznali da si ugovorio uslugu, a ista nije realizirana. Samo napravi kako je gore napisano; tvojih 450€ čeka da ih netko pokupi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Uptime 99.99%
|
Da li je netko dobio na HT infrastrukturi kombinaciju router+ont ili ide samo all in one router od Nokie?
![]() |
#1195 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Router je Innbox V80 GPON Terminal je Huawei OptiXstar HG8010Hv6-10 HT optika Operater je Telemach Ugl. imam problema sa WI-FI downloadom jer ne prelazi 460-470 mbit/s , a trebao bi biti 1000 mbit/s , da je barem 700 mbit/s to bi bilo u granicama zakonom propisane brzine , ali eto nije . Sada im šaljem žalbe i mjerim svaki dan brzinu da bi im dokazao da mi je WI-FI sporiji od onoga što sam ugovorio . Ako ima netko kakav savjet što da radim da dobijem veću brzinu putem WI-FI veze bio bih zahvalan na pomoći . |
![]() |
![]() |
![]() |
#1196 |
Uptime 99.99%
|
Poskeniraj spektar i na 5G wifi prosiri kanal i postavi ga gdje je slobodno, pa opet probaj. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
![]() |
#1197 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Na kojem uredjaju mjeris sa druge strane, koja je wifi kartica ako je komp? Koja ti je sirina kanala? Gigabit preko wifija nije mala stvar, bio bi cak iznenadjen da ga uspijes dobiti sa isp-ovim ruterom. Zar uopce garantiraju brzine preko wifija? To mi je prvi glas, jer bas wifi je zeznut i ovisi o sto stvari na koje isp ne moze utjecati.
![]() |
![]() |
#1198 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo da ne pišem ponovno staviti ću moj osvrt što se brzine na wifiu tiče o kojem sam pisao nedavno. Problem koji sam imao sa XS-2426G-B je riješen, bio je neispravan router ili adapter. Od tad kad je novi stavljen apsolutno nikakvih problema nisam imao. https://forum.pcekspert.com/showpost...postcount=1125
![]() |
#1199 |
Registered User
Datum registracije: May 2018
|
Ja sam na Pro ping telekomu optika 1000 ruter je Huawei OptiXstar EG8145X6-10 i preko wifija ide do 1000mbps. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|