|
![]() |
#13951 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Bolji je sigurno od mog M34 koji nakon 4 godine staza i dalje drzi bateriju ko prvog dana (2 dana komotno uz surfanje, telefoniranje, youtube i mjuzu svaki dan). Ja sam isto M34 tad uzeo jer sam htio nešto jednostavno sa snažnom baterijom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13952 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Pa to se uvijek moglo namjestiti u postavkama. Postavke-Zaslon-Istek zaslona- 15 sek-30 sek- 1 min- 2 min-5 min i 10 min. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13953 |
Registered User
|
Zato sam i pitao ima li ga itko, jer mi baš po svemu odgovara, ali me ''plaše'' komentari po netu o pregrijavanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13954 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2015
|
Citiraj:
Đavolja posla ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13955 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Samsung mobiteli - 2. dio
Citiraj:
Ne vidim neke razlike osim u chipsetu, plasticnom kucistu i snapdragonu koji je bolji za bateriju ali A55 uopce nije los. U tuci m55 izgleda cheap phone kao ax0 serija, a55 izgleda ozbiljnije radi aluminija. I da, m55 je malo veci mob od a55 , osjeti se u ruci ali razlika u ekranu ne bas. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13956 | |
Registered User
|
Citiraj:
https://www.gsmarena.com/compare.php...idPhone2=12896 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13957 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Samsung mobiteli - 2. dio
Ako ga cuvas, nije problem, ali ako ti bude cesto padao, otici ce ti konektor na maticnoj ploci koji kablom povezuje punjenje i ekran. Samo u HR ih je popravljano bezbroj. Jedan od razloga zasto je novija A serija aluminijska. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13958 |
Registered User
|
Nemam problema sa padanjem mobitela. Dapaće, ne znam da mi je ikada ispao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13959 |
Registered User
|
17.04. izlazi M56 u Indiji. https://www.gsmarena.com/samsung_tea...news-67365.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#13960 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Drži se radije modela za naše tržište da nebi bilo kasnije problema tipa "slab signal". M Serije su većinom A serije sa jačom baterijom. Baterija na M55 je samo 5000 mAh što je dobro ali opet ništa posebno. Bilo koji Samsung A serije sa sličnim speckama ga može zamjeniti. M35 ima jaču bateriju od 6000maAh kao i moj M31s i ako zaista ne trebaš ništa posebno zašto ne razmisliš o tome? Mob je ispod 200 Eura kolko vidim po nabavi.net. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13961 |
Registered User
|
M35 mi je pretežak (222 g.) Kad dođe u EU, onda je to i naše tržište. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13962 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Je li itko primjetio na S23+ night mode ne radi? Neznam od kada, vjerojatno od zadnjeg updatea. Prije su bas dobre slike ispadale sa slabim svjetlom i ukljucenim night modom. Banana blur je naravno jos tu. Poslano sa mog SM-S916B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#13963 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Popis datuma kada će One UI 7 stići na starije modele https://www.androidpolice.com/samsun...alaxy-devices/
![]() |
#13965 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
I meni na S23+ došao updejt na UI7.0 Mislim da cu pricekat dan dva, da zaobiđem moguce probleme ako ih bude ![]()
![]() |
#13966 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13967 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Također... Od svega mi jedino ne paše novi izgled status bara, koji sad zahtjeva 3 svajpa da bi otvorio sve ikonice... I app drawer koji se sad skrola samo vertikalno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13968 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2017
|
Možeš promijeniti ponašanje svajpa. Odeš na olovku pa panels. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13969 |
Premium
|
Znam, stavio sam "together", al svejedno kad povučeš dva puta prema doli opet se vide Nearby devices, Smart things i ostala sranja koja mi ne trebaju. Na OneUI 6.1 se to moglo ugasiti, sad ne vidim tu opciju osim za premještanje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13970 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Upgradeao S23U na UI7... samo ću reći: nabijem ih. Ne radi uopće editiranje lock screena, a sjebali su mi sat (sad je neki ružni crne boje). Kad idem na edit lock screen, samo izbaci grešku "can't access content". Touch to edit također ne radi. Hvala Samsung. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13971 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Steta sto nema opcije za brisanje panela. Postotak baterije je necitljiiv. Xiaomi ima sve opcije, ikona, postotak u ikoni, samo postotak. Postoji sitno trzanje kod skrolanja u nekim aplilacijama. Animacija u galeriji kod share je jos uvijek trzava kao i u Phone kod pregleda kontakta. Te stvari ocito nikada nece popraviti. Kao sto kolega kaze, editiranje lock screena ne radi kompletno. Nije moguce podesiti aod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13972 | |
Premium
|
Citiraj:
Kako mislite ne radi editiranje lock screena? Kod mene očito radi kad sam ranije uspio sve namjestiti... Što se tiče izgleda sata, može se i to srediti samo treba sam odabrati boju a ne kako je po defaultu da mob povuče boju od wallpapera... Što se tiče te greške, pokušaj napraviti clear cache u recovery-u, ne znam što drugo bi mogao osim toga ili reseta na tvorničke ako baš ne bude radilo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13973 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
Odi u settings, lock screen, pa scrollaj do dna i dolje klikni na link "Edit lock screen", e pa meni to ne radi i izbaci grešku. Ne mogu mijenjat apsolutno ništa na lock screenu zbog toga, ni wallpaper. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13974 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Edit: https://quickshare.samsungcloud.com/gcbT73TD2tGz Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 28.04.2025. u 17:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13975 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Meni radi na oba nacina. Jedino je sada sve u jednom, aod i lock, nema vise odvojenog podesavanja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13976 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2017
|
Meni se jedna stvar popravila. Wifi doma mi sad napokon radi punom brzinom. Prije je download maks bio 40mbit/s a sada ide do 300 mbit/s |
![]() |
![]() |
![]() |
#13978 |
Premium
|
Da, logično... Zaboravih spomenuti jer to inače odradim po defaultu nakon updatea. U svakom slučaju bolje nego da treba prčkati po recoveryu i sl. ![]() Btw, ova ikona od baterije izgleda totalno djetinjasto. Bar su ovaj put ubacili postotak unutar ikone što mi je ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13979 | |||
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
Citiraj:
Normalno da sam updateao. Šta misliš jel proradilo? Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 28.04.2025. u 21:37. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13980 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
App drawer samo gore dolje bez mogucnosti odabira lijevo desno je teški promašaj ![]()
![]() |
|
|