|
![]() |
#4381 | |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Mislim da je fer tradeoff. Zamisli cijeli dan organizirat fotosession radi jedne akcije ducana. Ja ne bi. A bavim se time i AI mi otima posao ![]() Da ni ne ulazim u cijenu organizacije i slikanja cijeli dan vs mjesecna pretplata na mid/kreu/slicne AIe ![]()
![]() |
![]() |
#4382 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Rado se prisjetim kada sam radio na propagandnoj kampanji za jednu našu pivovaru. Došao je čovjek iz marketinga te pivovare i donio je gotove slajdove koji su se skenirali na rotacionom skeneru i još nešto materijala za ukomponirati na jumbo plakat i par reklama različitih formata. I pitamo ga kako su uspjeli dobiti tako dobru fotografiju pjene, a on ispričao cijelu priču: Postoji jedan čovjek u Europi, mislim da je Mađar, koji radi isključivo foto sesije s pivom, dolazi s crnom torbom (kao mafijaš ![]() Ovo spominjem da imate orijentaciju kako se vrti lova za određene poslove, a onda možemo razmišljati je li nešto stvarno ušteda ili ne. ![]() Ovo s AI fotkom, ne znam hoće li ubuduće biti takvih "ušteda", ali mislim da bi jedan Links, s obzirom na reputaciju, trebao i mogao i bolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4383 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
![]() |
#4385 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Ništa specijalno, otvorili trgovinu i uložili hrpu para -> prodaja nije išla -> zatvorili trgovinu Sad vidim da je domena još živa, a 2025 je sljedeći mjesec ![]() https://links.si/storeclosed No čuo sam s više strana da su se presložili, dobili nove ljude koji ih vode, isto tako, riješili su se nekih ljudi, tako da je uzlazna putanja opet.
![]() |
#4386 | ||
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
Kako rekoh, ovo mi je bas upalo u oko jer sam donekle relativno upleten u generativni AI, a ovaj gaf (zaboga, mogli su barem uzeti malo Fotošopa i u 5 minuta popraviti slike) je bas onako... luzerski. Jer onako, ta prica je prosla neki proces, netko je vidio te slike i rekao "jebote, kak je ovo kul kad je nepismeno i ocito (de)generativno, idemo s time na naslovnicu!". Makar, s druge strane, kada se (pri)sjetim kakav su kadar pompozno najavljivali kao menadzerska pojacanja, eh...
![]() |
![]() |
![]() |
#4387 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Jebo ja to otkad su poceli prodavat vesmasine. Ono, u k. Narucio sam prekjucer ebook reader, prosao cijeli dan, narudzba jos uvijek stoji "u obradi". Sve mi se cini da nece doc do petka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4389 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Links je nekad stajao za specijaliziran ducan IT robe sa ekipom s kojom si mogao pricat, pa cak i sa direktorima koji su bili zakon i aktivnim forumom. Kad su poceli prodavat vesmasine nije bio problem jer iste nisu bile u prvom planu i nikad nisu bile na lageru u nijednom ducanu. Odlaskom originalnih ekipa u odredenim segmentima nije takoder nista nastetilo jer je core ekipa uvijek vukla konce i svi su zajedno suradivali (i management i ekipa po poslovnicama). Radisnost i ideje prodaje su se postivale, realizirale i nagradivale. Problem vidim od kad je novi management dosao na ideju da posluje kao - pa kao Vemil nekad davno. Nebih im zelio istu sudbinu ali ako tako nastave moglo bi isto zavrsiti.
Lenovo LOQ 15AHP9: AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2230 1TB / Sandisk Extreme Pro 1TB / Intel AX210 / Radeon 760M + Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Acer Aspire V3-574G: Intel i3 5005U / 8GB DDR3 / Seagate 1TB HDD / Geforce GT 940M / OpenSuse Tumbleweed XFCE |
![]() |
![]() |
![]() |
#4390 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Da, forum na Links web shopu. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Piksa. 12.12.2024. u 08:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4391 |
informatički suradnik
Datum registracije: Feb 2021
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4392 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Al web im je u banani jer cijelo vrijeme stoji status "u obradi". Daj napisi da si predao dostavnoj sluzbi (istina dosao je mail kasnije, al napisi to i na webu) 😤 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4393 |
Premium
Datum registracije: Aug 2012
|
Poz ljudi. Da li netko zna, da li mogu robu kupljenu od prodavača koji je tu robu preko firme kupio u Linksu, reklamirat direktno u Links, bez da idem preko firme na koju je uzeta roba? Znači imam račun, roba na računu je uzete preko tuđe firme, kako ide reklamacija ako dođe do nje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4394 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Možeš, ali ako dođe do toga da je jedina opcija povrat sredstava onda ide nazad na račun firme. Barem je tako prije bilo, ne vjerujem da se išta mijenjalo.
![]() |
#4395 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Da, može bilo tko (oni ne provjeravaju je li taj i zaposlen u toj firmi) iz firme doći nešto reklamirati i dati svoj broj za kontakt. A ako se vraćaju novci, vraćaju se na račun sa kojeg su uplaćeni |
![]() |
![]() |
![]() |
#4396 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Vojko V oko 15 h: Ne kupujte ništa tamo. Vojko V oko 18 h: Velike legende i asevi su https://www.index.hr/magazin/clanak/...u/2663947.aspx eto, jedan stori i novi komp ![]()
![]() |
#4397 | |
Premium
|
Citiraj:
Ljudi su kreteni vodeni emocijama. Uvijek bili uvijek budu. Internet samo dopusta da budu glasniji i videniji. Kad im se nesto pokvari odma drvljem i kamenjem po trgovini ako se istog trena ne rijesi problem odma prijetnje, omalovazavanja pa i fizicko nasilje (dozivio svasta u 13 godina karijere po raznim IT ducanima). Kad se rijesi sve 5 ko da nista nije bilo. Meni je Links u smislu poslodavca ostao u dobrom sjecanju kao i u smislu odnosa prema kupcu i znam koliki se tada trud ulagao u zadovoljstvo kupca kod i nakon kupnje (od otvaranja VZ poslovnice 2009 do 2016). Od tad sam znao lurkat kod ekipe cisto radi caskanja i drago mi je da se vecina dobrih stvari nije promjenila.
Lenovo LOQ 15AHP9: AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2230 1TB / Sandisk Extreme Pro 1TB / Intel AX210 / Radeon 760M + Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Acer Aspire V3-574G: Intel i3 5005U / 8GB DDR3 / Seagate 1TB HDD / Geforce GT 940M / OpenSuse Tumbleweed XFCE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4398 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
ja sam bio jednom isto dao cijeli komp(kupljen kod njih) na popravak, i dva mjeseca je bio na popravku. srecom bilo je ljeto pa sam dosta bio vani. na kraju mi zamjenili maticnu bez pitanja za slabiji model, sta sam tek kasnije skuzio, ali posto nisam htio biti bez kompa opet duze vrijeme sam odustao |
![]() |
![]() |
![]() |
#4399 | |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Links.hr (informacije i iskustva)
Citiraj:
Jesi procitao ista osim naslova? 2 mjeseca komp na popravku, vrati se kao popravljen ali zapravo ne nego s istim problemom. Trebao bi im tepati? Srecom za njega javna je osoba pa jedan story i sve su odmah rijesili, inace bi se netko od nas natezao jos mjesecima tu s njima. Ocito ti i nije evidentan sarkazam u poruci kad dobije novi komp, hint: u caps locku je. Sent from my iPhone using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: prileee. 23.04.2025. u 11:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4400 | ||
Premium
|
Citiraj:
Pa jesi li ti? Citiraj:
To što ovakvu "bombastičnu vijest" prenosi index.hr nije baš olakotna okolnost (žuta štampa) al šta ćeš.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4401 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Kažu neki "javna je osoba pa su mu odma dali novi komp"... Pa bio je javna osoba i kad je predavao na reklamaciju, mogli su mu odma dati novi PC ili barem riješiti kvar u roku 24 sata. Čudno je i da nije u tih 2 mjeseca ni jednom nazvao tamo i rekao "ja sam slavan, riješite mi reklamaciju". Rekao bih da ne postoji nikakav "pokvareni PC" nego se Links i dotični reperčić malo igraju marketinga. Kažu da je svaki marketing dobar, a ovdje je ionako Links ispao pozitivac, vojko dobio malo samopromocije (i nešto materijalno), a ekipa čita i loži se. Čak bi netko mogao pomisliti da će i on dobiti novi PC kao vojko ako tamo kupuje. Ne vjerujem već jako dugo ničemu na internetu, sve je fejk i svi jednu govna, pogotovo "slavni", a još ako to prenosi index onda je bullshit zagarantiran. Anyway, kog briga i za jednu i za drugu stranu... ![]()
![]() |
#4403 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Da, gerilski marketing je teorija zavjere ![]()
![]() |
#4404 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4407 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4408 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Youtuberi i streameri vise od desetljeca dobivaju opremu besplatno, mi placamo jer smo marketinski neisplativi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4409 |
Premium
|
I eto ti teorije zavjere ![]() P.S. Nope, nikad pa ni onda.
![]() |
![]() |
![]() |
#4410 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
kad poklone nekom nije dobro, ispada da kupuju pozitivan review, to rade kinezi
![]() |
![]() |
|