Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.04.2025., 15:46   #80011
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor RaneZ Pregled postova
haha yep.. toyota ima slicno... Kod njih to ide na nacin "sad je "IN" imat ekran, nataknimo ga"

Hamm, infotainment kod mazde je oskudan. Ako ga mozes uopce nazvat tako vs konkurencija. Ne mozes mjenjat dashboard. Nije to renault No tebi to pase, ionako si protiv tih ekrana, elektrike, struje...
Pa ne mora auto imati gay electro shit motor da bi imao ok infotejment.😀🤣
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 25.04.2025., 16:03   #80012
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Ovisi o tržištu odnosno lokalnom mentalitetu. 2nd hand VW Passat je na Balkanu imao neobjašnjivu popularnost. Marže na njima su bile zapanjujuće.

Ne vidim kako je neobjašnjiva popularnost...koji ekvivalent je bolji buy, osim Superba?
Staro 25.04.2025., 16:52   #80013
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Automobili

Ovisi šta si tražio. Ford mondeo, Citroen C5 zadnji, Mazda 6, Toyota Avensis npr. Passat je leđobolja samo takva i ne paše svima. Limuzina Passat je imao super gepek ali je pretvrd, taman da izbacis kamenac iz bubrega. C5 X7 daleko udobniji i jeftiniji za održavanje u malo jačoj verziji npr 120kw 2.0 full automatic. Ford Mondeo također, u njemu sam napravio 700km u komadu do hercegovine , nisam se baš napatio, U passatu highline full opremljen, nakon 200km vec me leđa boljela. Ali jbg švabo je švabo, kao sada Škodilak

Zadnje izmijenjeno od: spawn. 25.04.2025. u 17:10.
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 25.04.2025., 16:58   #80014
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Onda barem stavi pravog švabu, a ne francuza.

I zapamti da je vlasnik opela sretan samo dva puta. Jednom kad ga kupi i drugi put kad ga proda.

https://carwow-uk-wp-3.imgix.net/AudiUK00001822.jpg
Taj model je napravljen dok su bili pod GMom. I motor 1.5 Turbo je njihov koji se i dan danas ugrađuje u GMovom koncernu. A licencu su prodali i Kineskom MGu.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Amdejac je offline   Reply With Quote
Staro 25.04.2025., 17:40   #80015
spiderhr
Premium

spiderhr's Avatar

Datum registracije: Jul 2021
Ima veze s autima...

Ja bi svakih 10 godina poslao vozače da polažu testove. Pa to je katastrofa kako se voze, ne poštuju znakove, ulijeću u raskrižja iako vide da neće proći pa se automatski iz drugog smjera stvori gužva (Šubićeva - Zvonimirova za one koji su iz ZG-a pa će znati).

Jako puno vozačke nekulture ima.

Skoro sam jednoj babi rekao a gdje joj je mobitel u ruci jer ga nije imala...
Staro 25.04.2025., 18:29   #80016
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
haha yep.. toyota ima slicno... Kod njih to ide na nacin "sad je "IN" imat ekran, nataknimo ga"

Hamm, infotainment kod mazde je oskudan. Ako ga mozes uopce nazvat tako vs konkurencija. Ne mozes mjenjat dashboard. Nije to renault No tebi to pase, ionako si protiv tih ekrana, elektrike, struje...
Sto danas itko gleda infotainment u autima? Android auto / apple carplay i gotovo..
rendula je offline   Reply With Quote
Staro 25.04.2025., 18:51   #80017
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
Autor Amdejac Pregled postova
Taj model je napravljen dok su bili pod GMom. I motor 1.5 Turbo je njihov koji se i dan danas ugrađuje u GMovom koncernu. A licencu su prodali i Kineskom MGu.
Osim isuzua 1.7 TD i 2.0i 16v Turbo (C20LET), Opel u svojim autima nije imao posteni motor.
Staro 25.04.2025., 18:57   #80018
RaneZ
Vršni visioc
Moj komp

RaneZ's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Pa ne mora auto imati gay electro shit motor da bi imao ok infotejment.😀🤣
Jel ti znas da ako kupis jos jedan auto na broj clanova obitelji u tvojoj ulici, postajes preprodavac automobila.

Pa bokte nemrem proc od tvojih autiju vise tamo
Staro 25.04.2025., 19:23   #80019
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Eto ga. Suvag in the house.

IMG-5270
LepO autO ali zakaj samo temeljna boja?
Ali da, nek dobro služi i bude sve ok.

Danas sam ujutro išao za Osijek i prošao pored ove prometne valjda par minuta nakon kaj se desila. To kako se telad vozi je postalo suludo.

Broj idiota koji voze autocestom po epskom pljusku s ugašenim svjetlima je doslovce zapanjujuć.

Vrhunac je bio stari prdonja u Golf 4 karavanu koji se krenuo zavlačit između dva šlepera jer mu se nije dalo čekat da se šleper vrati u svoju traku pa mu idiot mrtav hladan zađe s desne strane pod prikolicu i ovaj ga skoro pregazi. U jebenom truljavom čadžavom golfu kojem treba mjesečeva mjena da obiđe taj isti šleper

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 25.04.2025., 19:32   #80020
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor spawn Pregled postova
Ovisi šta si tražio. Ford mondeo, Citroen C5 zadnji, Mazda 6, Toyota Avensis npr. Passat je leđobolja samo takva i ne paše svima. Limuzina Passat je imao super gepek ali je pretvrd, taman da izbacis kamenac iz bubrega. C5 X7 daleko udobniji i jeftiniji za održavanje u malo jačoj verziji npr 120kw 2.0 full automatic. Ford Mondeo također, u njemu sam napravio 700km u komadu do hercegovine , nisam se baš napatio, U passatu highline full opremljen, nakon 200km vec me leđa boljela. Ali jbg švabo je švabo, kao sada Škodilak

Da postaneš kralj moraš kralja skinut s trona, da su ti auti bili toliko bolji, sada bi ih viđao na cesti svaki tren…
Staro 25.04.2025., 19:37   #80021
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
Jel ti znas da ako kupis jos jedan auto na broj clanova obitelji u tvojoj ulici, postajes preprodavac automobila.

Pa bokte nemrem proc od tvojih autiju vise tamo
to je laž. Imamo samo četiri auta.

Jedan žena, jedan dijete, jedan pas i jedan ja. Stoga dakle sve ok.

Čekaj dolazi još i prikolica.

No šalu na stranu, citrač i clio idu na prodaju i tek onda kreće cirkus za mene tj. mene i ženu.

Uvijek nam se tu bočno spakira netko sa dugačkim autom ili taman da ti ulazi u širinu prilaza i smeta.

To znači da ću svaki dan morati zvati komunalca da piše kaznu, a što fakat ne želim. Slao sam na nesposobnu bivšu vlast i nesosobnu sadrašnju vlast da iscrtaju zabrane parkinga ili parking kroz ulicu.

Samo sam jednom zvao muriju za neku kravu u astri kaj je baš zatvorila prilaz, a za što moraš ozbiljno biti malouman da ti 1/3 auta "iscuri".

Citiraj:
Poštovani,
između kč.br. 12 i kč.br. 16 nije dozvoljeno parkiranje, a horizontalna prometna signalizacija bit će iscrtana sukladno pravomoćnog građevinskoj dozvoli po završetku asfaltiranja.
Srdačan pozdrav,
To je bilo
Apr 13, 2021, 9:03 AM

Bivši stanari ove kuće gdje smo mi sada su to elegantnije sređivali. Bacali su jaja, hranu itd po autima koji su tu stali. Šteta što nisam krkančnia. Bilo bi mi bolje.

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
LepO autO ali zakaj samo temeljna boja?
Ali da, nek dobro služi i bude sve ok.
Nije temeljnja. Nije ona VW temeljna. Ovo je neka plavskaso sivkasta neki kurac.
Staro 25.04.2025., 20:24   #80022
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Danas je (barem meni) bio neki čudan dan u ZG,.. u autu sam proveo od 12 do 18 nekih 4,5 sata jer je bio kaos u prometu ( od 15,00 do 17,30 u komadu kad je valjda bilo najgore), ali... vidio sam samo JEDNOG nekulturnog idiota koji je išao obići kolonu vozila koja su čekala u traci za skretanje kamo je i on trebao ići pa je zablokirao traku za ravno i JEDNOG jednog idiota u sivom Nissan Qashqaiu koji se vozio bez upaljenih svjetala po pljusku malo iza podneva po Jadranskoj av, sve ostalo za ne povjerovati, u stani kreni ritmu svaki drugi auto iz sporednih ulica se uključivao na glavnu i to ne na silu nego zato kaj su se vozači međusobno propuštali po ciferšlus sistemu, nitko oko mene nije trubio ili se pokušavao na silu prestrojiti, čak su svi davali i žmigavce i pričekali da ih se pusti, ma bila je gužva za popizditi ali i milina za voziti jer nije bilo stresa zbog nekulture
bertone je offline   Reply With Quote
Staro 25.04.2025., 22:26   #80023
Tumor
prof.dr. gospodar svemira
Moj komp

Tumor's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Ja sam danas vidio jedan od vecih primjera debilizma u zadnje vrijeme.
Krizanje Mandlove i Maksimirske (okretiste Dubrava), upali se zeleno na semaforu (veliko zeleno, ne samo strelica kao na slici) debilander u Audiu pod gasom dolazi i izvede skretanje kao na slici.
Da, iz krajnje desne trake on skrene ispred svih (a bilo je fest auta i u smjeru sjever jug i jug sjever) lijevo u Maksimirsku.

Po meni za takav manevar nema kazna, bodovi, koji mjesec oduzimanja vozacke i sl.
To treba biti dozivotno oduzimanje vozacke, netko tko je takav moron da izvede taj manevar zasluzuje da mu se trajno oduzme ikakva sansa da legalno vozi auto.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	debil.jpg‎
Views:	127
Size:	628.9 kB
ID:	28166  
Staro 25.04.2025., 23:59   #80024
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
kad već kukamo o prometu.. na autocesti vozim lijevom trakom 130-140 i trebam obići kamion.. taman ga stižem i majmun upali lijevi žmigavac.. i šta sad? kočnica, pogled u retrovizor i vidim ovog iza da leti prema meni ne očekujući jasno moje kočenje, ni meni nije jasno šta kamionđija radi.. a upalio je lijevi žmigavac jer je netko stajao u zaustavnoj traci.. pa jebemti mater jel nisi mogao upalit žmigavac ranije, ili čekat da budem u ravnini prikolice pa upalit žmigavac da vidi ovaj iza mene a ne mene scimat koji sam taman tik pred kamionom..

a najviše mi bude žao onih jadnika koji ne znaju obić kamion pa često koče pred kamionom, pa onda obilaze kamion sa 100.. nikad nikog ne zatvaram pred kamionom, ako vidim da je na knap, bacim se u desno da ovaj ispred vidi da ga ne obilazim pa čim krene obilazit vraćam se u lijevo za njim.. nekad se zahvale i upale na sekund sva 4 žmigavca.. bude čovjeku drago kad promet ide fluidno..

kad i bude situacija da kamion obilazi drugi kamion a ja budem prvi iza kamiona, čim ga obiđe odmah pun gas u 4. i 5. brzini do 170.. pizde uvijek poslije kamiona ubrzavaju ko puževi pa onda gledam u retrovizoru kolonicu auta iza dok se ne odluče ubrzat

e da na zagrebačkoj obilaznici tu gdje su dvije sestre poginule, nedavno sam po prvi put vidio pičića kako se šminka dok vozi.. čim sam primijetio morao sam trunku vozit pored nje i onda sam se opalio smijati..
John Creasy je offline   Reply With Quote
Staro 26.04.2025., 05:49   #80025
benny_blanco
another brick in the wall
Moj komp

benny_blanco's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Jel se samo meni čini ili Android auto daleko bolje funkcionira, ljepši dizajn te UX nego apple carplay? Eg. Na 12" ekranu, na Androidu navigacija koristi 2/3 ekrana u kombinaciji s spotify, dok carplay 1/2 po aplikaciji.
benny_blanco je offline   Reply With Quote
Staro 26.04.2025., 07:13   #80026
Tumor
prof.dr. gospodar svemira
Moj komp

Tumor's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor benny_blanco Pregled postova
Jel se samo meni čini ili Android auto daleko bolje funkcionira, ljepši dizajn te UX nego apple carplay? Eg. Na 12" ekranu, na Androidu navigacija koristi 2/3 ekrana u kombinaciji s spotify, dok carplay 1/2 po aplikaciji.
Nekada davno kada sam pomalo koristio oboje CarPlay mi je bio puno bolji. Sto vizualno, sto je bolje radio.
Ali zadnji Android koji sam imao je bio Samsung S10, vjerujem da se od tada puno toga promjenilo.
Staro 26.04.2025., 07:34   #80027
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Od razdoblja s10 je android auto imao kompletni redizajn, tad uopce nisu postojali tilesi.
rendula je offline   Reply With Quote
Staro 26.04.2025., 08:21   #80028
quazar912
Premium

quazar912's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova

Danas sam ujutro išao za Osijek i prošao pored ove prometne valjda par minuta nakon kaj se desila. To kako se telad vozi je postalo suludo.

Broj idiota koji voze autocestom po epskom pljusku s ugašenim svjetlima je doslovce zapanjujuć.

Vrhunac je bio stari prdonja u Golf 4 karavanu koji se krenuo zavlačit između dva šlepera jer mu se nije dalo čekat da se šleper vrati u svoju traku pa mu idiot mrtav hladan zađe s desne strane pod prikolicu i ovaj ga skoro pregazi. U jebenom truljavom čadžavom golfu kojem treba mjesečeva mjena da obiđe taj isti šleper
to treba snimat i slat policiji. pa kad dođe uplatnica doma na 400-500€ onda se pitajte zašto.

kad bude više kažnjavala to i takve gluposti, a ne samo brzinu , onda će ljudi drugačije vozit.

eto onas nesreća u ZG jučer- kamion naletio na dve babe na A3 koje su stajale u desnoj traci - zašto su stajale? očito nisu znale kud treba ić - dolaze iz DU , uzele rent car i onda za slavoniju. obje imale preko 65 godina

Thule nosač
quazar912 je offline   Reply With Quote
Staro 26.04.2025., 09:12   #80029
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Datum registracije: May 2008
Nažalost ta nesreća ima i onu drugu stranu, da moraš držati razmak i/ili brzinu da na vrijeme možeš zakočiti.
Naravno, ne očekuješ na nekoj brzoj cesti da neko naglo zakoči tako bezveze, mjesto da prođeš dalje do sljedeće petlje i okreneš.

To samo pokazuje da niko ne gleda van auta i oko sebe.
Možeš tako stati, al prvo pogledaš iza sebe, pa dal se možeš u stranu makunti negdje i obavezno sva 4 žmigavca moji se izdaleka vide
Staro 26.04.2025., 09:19   #80030
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Na tom skretanju baš ima mjesto gdje možeš stat u sili..veliki "trokut" između traka prema IR i VŽ

Stat u desnoj je čisto samoubojstvo.
I to bez 4 žmigavca

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 26.04.2025., 09:46   #80031
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Ajmo malo bit realni, ne branim niti žene u autu niti lika u kamionu, no stalno se vuče ta teza kaj su one stajale u traci.

Da, zaustavljanje u traci na autocesti = samoubojstvo no opet, zato pratiš promet ispred sebe. Kaj da auto stane jer je krepao ili iz nekog trećeg razloga?

Da imale su 65 godina i kaj sad, tamo sam svaki dan, nekad par puta dnevno i tamo se cima ekipa neovisno o godinama. Prošli tjedan sam išao za Križevce i iza mene lik u šleperu u zadnji tren smotao šleper da odabere pravu rutu, da je tamo bio auto pomeo bi ga. Isto tak vidio lika koji je autom gotovo pogodio razdjelnu ogradu jer nije znao kud bi.

O tome da ekipa tamo uredno obilazi kolonu za Vz pa onda na metar od razdjelnika uletava u traku bolje da ne pričam.

E sad, bio sam tamo prošao jučer u 8:59, tip je doslovce prošao kroz auto.

Padala je kiša, tamo je inače ograničenje 100 (90 za teretna vozila) ali obzirom da je bila kiša dinamička signalizacija je pokazala 80 km/h.

Ta šnita prije račvanja je jebački pregledna, pogotovo za kamion ili bilo što povišeno jer doslovce silazis sa mosta. On je morao vidit auto bar 300-400m prije da stoji. Nije da su stajale na izlazu iz tunela kad te svjetlost zaslijepi ili da su bile iza ugla FFS.

Ako je stajala u trenu kad ju je pomeo, kako to da su je onda svi ostali prije njega fulali?

Ako je gazila kočnicu tik ispred njega, opet, ne bi je tako razvalio.

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 26.04.2025., 09:52   #80032
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Zadnjih tri tjedna svaki dan tam prolazim.
Razina idiota je ogromna.

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 26.04.2025., 10:15   #80033
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Trebaš biti u potpunosti lud stati tamo ali to kaj wolv veli da ih je trebao vidjeti, je.

Jučer stara ženna tak oko 70 godina pokušava izači iz parkinga. Oplo astro reva smrdi lamela baba nabija gas auto ne ide ili kad ide kreće se jako sporo. Dodatno tri penzića nešto pokušavaju "pomoći"

Dolazim do auta pokucam i pokažem polako s rukom i gistikuliram da hoće li da je ja isparkiram. Pogled zeca pred farovima kamiona i ona dalje po svom. Ajde iskobelaj se nekako, nabije se na volan kao ide voziti, ubaci u brzinu i krene u rikverc.

Iza nje dolazi druga mladja zenska osoba koja se ide paralelno parkirati na to parkirno mjesto ali ovaj put s minijem. Stane tak da pol auta viri van.
Staro 26.04.2025., 10:17   #80034
spiderhr
Premium

spiderhr's Avatar

Datum registracije: Jul 2021
Općenito je razina idiJoita u prometu ogromna. Neki dan tip isto skrene na Branimirovu iz smjera za Dubravu i onda je još vozio slalom. Stigao sam ga kod Eurospina na Branimirovoj. Nije ništa dalje otišao. I to naravno iza 7 ujutro.
Staro 26.04.2025., 10:19   #80035
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Ne pričajte gluposti. Žene su stale iza auta ispretd sebe. Lik se zabio u njih i nabio ih u auto ispred.
A drugo pitanje se postavlja. Šta si radio u kamiončiću koji je povišen da nisi vidio ispred sebe da auti stoje. Spavao? Drkao po mobitelu?

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Amdejac je offline   Reply With Quote
Staro 26.04.2025., 11:01   #80036
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

I postavlja se pitanje zašto su dva auta stajala u desnoj traci?
Staro 26.04.2025., 11:52   #80037
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
zasto ljudi drze kocnicu na ravnom pogotovo po pljusku, ili zasto drze kvacilo dok cekaju semafor?
zato sto je svatko sebi bitan i nitko ne razmislja o posljedicama.. zasto te dvije sestre nisu imale google maps na mobu nego su vozile napamet? (nagadam)
John Creasy je offline   Reply With Quote
Staro 26.04.2025., 12:05   #80038
quazar912
Premium

quazar912's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor John Creasy Pregled postova
zasto ljudi drze kocnicu na ravnom pogotovo po pljusku, ili zasto drze kvacilo dok cekaju semafor?
zato sto je svatko sebi bitan i nitko ne razmislja o posljedicama.. zasto te dvije sestre nisu imale google maps na mobu nego su vozile napamet? (nagadam)
alo! žene su imale 65 i 67 godina..milsiš da su sposobne pratit maps?

pa vidim puno mlađe ljude koji na bakomat dođu i prvo stave karticu da im očita stanje, onda ponovo ista procedua da dignu neke novce!!

imaju mob od 500+ "evra" i onda se ne znaju služit appovima

Thule nosač
quazar912 je offline   Reply With Quote
Staro 26.04.2025., 12:10   #80039
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor John Creasy Pregled postova
Ako imaju automatski mjenjac, onda drze kocnicu da auto ne krene... Mnogi ne izbacuju u N kada cekaju na semaforu... Jbg, tek mi je pred par godina frend skrenuo na to pozornost, dok nisam poceo voziti automatika nisam uopce isao za time...

Sto se tice dvije sestre, gospodje su imale skoro 70 godina... Sta i kako su one radile na cesti, ne znam...

GMKTec K8Plus
AMD Ryzen 7 PRO 8845HS, 3.80-5.10GHz 8-core
64GB DDR5-5200 (2x32GB), quad-channel
NVMe1 - 512GB Micron 3400, PCI-E 4.0 x4
NVMe2 - 512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
AMD Radeon 780M integrirana grafika

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
intel i7 8650U, 1.90-4.20GHz, 4-core
32GB DDR4
512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
intel UHD 620
13.3" FullHD IPS Touchscreen

calypso je offline   Reply With Quote
Staro 26.04.2025., 12:52   #80040
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Trebaš biti u potpunosti lud stati tamo ali to kaj wolv veli da ih je trebao vidjeti, je.

Jučer stara ženna tak oko 70 godina pokušava izači iz parkinga. Oplo astro reva smrdi lamela baba nabija gas auto ne ide ili kad ide kreće se jako sporo. Dodatno tri penzića nešto pokušavaju "pomoći"

Dolazim do auta pokucam i pokažem polako s rukom i gistikuliram da hoće li da je ja isparkiram. Pogled zeca pred farovima kamiona i ona dalje po svom. Ajde iskobelaj se nekako, nabije se na volan kao ide voziti, ubaci u brzinu i krene u rikverc.

Iza nje dolazi druga mladja zenska osoba koja se ide paralelno parkirati na to parkirno mjesto ali ovaj put s minijem. Stane tak da pol auta viri van.

Tak je moj kolega išao pomoć staroj vozačici, i ispelja joj auto iz parkinga vrati se kod mene u auto i počne se nekaj vrpoljit...pipa se po guzici veli mokre hlače...koji k. izgleda baba zapišala sic u svom autu.
Mladenxy je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na