|
![]() |
#79981 | |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() Glista, doslovce. (ne spominjem interijer) Da, razliciti smo ![]()
![]() |
![]() |
#79982 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#79984 |
Vršni visioc
|
![]() |
#79985 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ha gle...karavan opet nudi malo vise prostora najcesce a mnogo dinamicnije vozne osobine od SUV-a iste velicine zbog nizeg tezista (a katkad i nizu potrosnju goriva). To su jednostavno dvije totalne suprotnosti i svatko bira prema svojim potrebama. Ja zasad jos uvijek preferiram karavan jer mi izlazak i ulazak u at ne stvaraju probleme. Veci je problem sto je trziste tolko preplavljeno SUV-ovima da su najcesce jeftiniji od karavana iste velicine. Npr. gledam na mobile.de svako malo CX-5 i 6-icu karavan, 2.0 i 2.5 benzince i 6-ica je manje (limuzine doslovce na kapaljku) i najcesce su skuplje (isto godiste, motor, razina opreme). Tak da potpuno razumijem zasto mnogi idu na SUV opciju.
Lenovo LOQ 15AHP9: AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2230 1TB / Sandisk Extreme Pro 1TB / Intel AX210 / Radeon 760M + Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Acer Aspire V3-574G: Intel i3 5005U / 8GB DDR3 / Seagate 1TB HDD / Geforce GT 940M / OpenSuse Tumbleweed XFCE |
![]() |
![]() |
![]() |
#79986 | ||
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() Pa ne oramo se izbiti do mamruluka. 5-6 piva i ok je. ![]() A gle i karavan je za ljude koji rade nešto drugo osim tipkanja i klikanja. ![]() ![]() Citiraj:
Zanimljio auto je regan tj ima tehnički u 12.mjesecu, a na sebi ima 17ice zimske koje nema upisano u prometnu. ![]() Veli bivši vlasnik da ga nisu zezali. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#79987 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Jucer sa sinom prolazim tamo kod HNBa, skretanje iz Rackoga u Smiciklasovu... Vani sve mokro... Gledamo nas dvojica, ide lik na elektricnom romobilu (ajd ima barem kacigu) preko pjesackog... Auto koji je isao u srednju traku u Smiciklasovu (skretao je desno iz Rackoga prema sjeveru) stao... U onu najdesniju traku ide lik sa najnovijim BMW 5, crveni, lijepi, lagano ide, nista posebno, ali... Nije skuzio romobilista... No ono sto mi je nevjerojatno je da moron na romobilu koji je ipak povisen i trebao bi malo pratiti sta se zbiva u prometu, pogotovo kada ide na elektricnom romobilu preko pjesackog ne dozivljava sta se desava i kabum u BMWov prednji kraj se zabije, saspe se preko haube na pod, sva sreca nista nije slomio... I sad si ja mislim tko je tu kriv... Za bicikl znam da bi biciklist bio kriv, ali za elektricni romobil nisam siguran... Realno, meni je to vozilo isto kao i bicikl, s time da je mozda cak i kategoriju iznad bicikla jer ima vlastiti pogon... Zakonski se smatra 'osobnim prijevoznim sredstvom', tako nekako, no kakva su pravila za prelazak pjesackog prijelaza tamo gdje nema trake za bicikliste, ne znam... Po meni, romobilist je kriv i treba platit stetu vlasniku BMWa, no kako ne znam zakon, ne znam uopce tko je kriv... No, sincic je imao priliku iz prve ruke vidjeti kako to izgleda kada... 1. Ne pazis na sebe u prometu 2. Ne pazis da nekog drugog ne udaris ili ozlijedis 3. Ne postujes pravilo veceg i jaceg ![]()
![]() |
#79988 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Nisam siguran ali bi se okladio da je isto kao i na biciklu - moraš sići s romobila i gurati ga preko zebre. BTW: radije bi išao preko Maslenice sa dugim karavanom nego s visokim SUVom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79989 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne bi se cudio da su i romobilisti, od trena kad "kroce" na zebru, zasticeni ko licki medvjedi isto kao i oni glupi pjesaci koji bez gledanja oko sebe (osim u mob, jasno) odluce skociti na zebru pa se ti kao vozac slikaj. Nekad nema razlike izmedju naleta na divljac ili naleta na takve debile koji prelaze cestu, pjesak ili romobil. Useru dan i sebi i tebi i onima sto okolo to moraju gledati, jer su glupi ko trokurac. Ljudi previse vjeruju zebri, a uopce ne razmisljaju jesu li svima vidljivi. Koliko puta sam trubio pjesaku koji prelazi cestu jer sam mu stao, ali vidim u retrovizoru da ovaj u drugoj traci ne tangira 2%. I onda se pjesak iscudjava na ovoga sto ga nije vidio. Darwine!
![]() |
![]() |
#79991 | |
Premium
|
Citiraj:
2. Pokusaj ne ozlijediti ili ostetiti drugog sudionica u prometu, osim ako se ne kosi sa #1 3. Postuj prvilo veceg i jaceg Jbg, pjesaci bas ne kuze osnove da se moraju brinuti za sebe... Najgore je sa klincurijom, oni bas znaju ko muhe bez glave izletit... Jbg, ja klince od malena ucim da ne vjeruju zelenom na semaforu, nego da prvo gledaju jel ima auta... A ako nema nikog zivog na cesti, onda predji, ali u pratnji nekog odraslog, to ti je najsigurnije... Posvadjo sam se sa sincicem od 7 godina u vezi toga, jer su ga u skoli ucili da ne smije pretrcavati cestu... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#79992 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#79993 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Sve mogu prožvakat. Svatko ima svoj ukus, ali onu tacnu nataknutu na armaturu NIKAK. Da nisu mogli MazGini stručLJaci i iMženjeri složit armaturu i ukomponirat displeJ u nju ko u svakom normalnom autu.
![]() |
#79995 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Hamm, kolko pratim temu voziš Octaviu karavan? A Mazda je ženin auto? I ja vozim Octaviu, ali ova Mazda izgleda top. A i tebi je dobra, samo nikad nećeš priznat da ti je gušt odvest ju na pranje, jer znam da žena neće. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79997 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
Je, mnogi tvrde da je soul red lošija boja, troši se više i lakše ošteti, a i skuplja je za popravak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79999 | |
Owner
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
sa svih strana čujem da je 2.0 motor anemičan , da troši 10litara itd.. kakvo je stanje kod tebe? cijenom ih ima oko 25-26k.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80000 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
![]() |
#80001 | ||
Pod naletima kopita zla
|
Onda barem stavi pravog švabu, a ne francuza. ![]() I zapamti da je vlasnik opela sretan samo dva puta. Jednom kad ga kupi i drugi put kad ga proda. ![]() https://carwow-uk-wp-3.imgix.net/AudiUK00001822.jpg Citiraj:
Ubrzanje od 0-100 ti je cirka 10 sekundi što je onak ok. Mislim nije to auto za gananje niti ne znam kaj. ![]() Citiraj:
![]() https://www.continentaltoyota.com/st...inment-5x3.jpg https://cdn.skoda-storyboard.com/202...e_796637db.jpg |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#80002 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Ja govorim za Octaviu kakvu vozimo obojica, ne za Kodiaka ![]()
![]() |
![]() |
#80003 |
Pod naletima kopita zla
|
A jeli ![]() Meni je ekran na octaviji super iako ajde možda je logičnije kad bi bio malo više gore kao na predzadnjoj corolli. ![]() Na mazdi ovo sa jojstickom je ok ali neke stvari nsiu logične. Nešto što bi po meni trebalo biti "prema dolje" sa tim pimpekom je rotacija u lijevo i tak. Glupo mi je kaj se vrata od gepeka ne zaustavljaju ako nalete na neki otpor. Doduše nisam jako pružao otpor ali treba biti oprezan kod otvaranja vrata u garažama i jasno sa klincima te životinjama. Sama podešavnnja kroz infotejment mi se čine siromalnijima nego kaj su na škodi. Zanm da se dashboard da customizrait ali s time s još nisam poigrao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80004 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
prošli easter vikend, lijepo vrijeme, djeca ko mušice luduju sa tim romobilima - bez kacige, bez štitnika , bez prsluka..policiju boli kujac. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80005 |
Premium
|
![]() |
#80006 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80007 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Mene su jednom ko klinca zaustavili policajci... pazi sad... dok sam se spustao sa skateboardom niz jednu veliku nizbrdicu u Rijeci... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#80008 | |
Vršni visioc
|
Citiraj:
Hamm, infotainment kod mazde je oskudan. Ako ga mozes uopce nazvat tako vs konkurencija. Ne mozes mjenjat dashboard. Nije to renault ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#80009 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#80010 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Ovisi o tržištu odnosno lokalnom mentalitetu. 2nd hand VW Passat je na Balkanu imao neobjašnjivu popularnost. Marže na njima su bile zapanjujuće. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|