|
![]() |
#79953 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
#79957 |
Premium
|
Moj bicikl ne bi proso tehnicki, nema sanse... 25 godina staro cudo, malo skracen lanac, par stvari zamijenjeno tokom godina i to je to... Vise ga kosta ukrast nego sto je vrijedan... ![]() Da ostanem na temi... Ove godine nema WRCa, vec ce se odrzati ERC (European Rally Championship) tamo od 3 do 5.10.2025...
![]() |
#79958 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Išao sam na prvi WRC u Zagorju iz nocne direkt s frendom, našli nekakav zavoj gdje se vidi prilaz mostiću, pa auti dolaze u S zavoj nekon kratkog uspona. Moram priznat da je bilo prilično dosadno i da ne vidim odakle hype osim radi imena WRC. Nekoliko WRC auta s OK zvukom, nakon toga niže klase koje zvuće kao Twingo Sport i gg BB. Ubiše ih regulacije kao i F1...
![]() |
#79959 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja sam bio u organizaciji WRCa u IT odjelu pa sam imao pristup svugdje gdje sam htio ici... Bio sam u Ravnoj gori, tamo je bilo fora sa klincima to gledat, iako sta imam gledat 200m staze i auto koji prozuji... A drugi put sam bio u Novigradu na Dobri u onoj tvrdjavi jer je tamo Toyota imala svoj neki team building, a mi smo postavljali Starlink... E tamo je bilo fora na tom zavoju, ponajvise jer u jutarnjim satima nije bilo zive duse pa sam bio direkt pored staze... ![]() Opcenito mi WRC malo bzvz, ponajvise jer ima samo tri proizvodjaca - Hyundai, Toyota i Ford, i... Stvarno je malo dosadno... Mozda ERC bude zanimljiviji ako bude vise proizvodjaca...
![]() |
![]() |
#79960 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Jedan mjesec sam bio platio WRC preplatu kao gledat cu ja to, kad nema F1 na kalendaru pa da ubijem vrijeme... Jbt cijeli vikend gledas apsolutno u nista od 8 do 20h. Coverage kamerama je tezak, imaju x kamera duz staze i onboarde. Helic tu i tamo nesto snima. Na kraju sam svejedno gledao sazetke jer nakon 10 onboarda imas filing da vec sat vremena gledas reprize. Takav je sport, jednostavno nema tu neke prevelike akcije osim nabiranja sekundi i minuta prednosti. Siguran sam da dok sjedis uz stazu tih 10ak drive by-eva vise vrijedi od mjesecne preplate ![]()
![]() |
![]() |
#79961 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#79962 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Meni je wrc super. I po cijeli dan bih mogao gledat dazn rally tv. Bio sam do sad na svakom odrzanom kod nas, planiram i nastavit. Prosle godine je bilo predobro u novigradu na dobri. Stvar je samo sto treba potrefit dobru poziciju i pokusat do tamo doc s autom (u kojem je klopa, cuga, rostilj, itd, itd). Onda je fino sport i zabava 🙂 |
![]() |
![]() |
![]() |
#79963 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ljudi dragi, imate live prijenose svega ovdje https://m.youtube.com/channel/UC4mtVD86KGMRKcytIhIiKwA Tu je kalendar https://www.msv.com/calendar Daleko zanimljivije utrkivanje od većine razvikanih. Svaki vikend se nešto događa. Ne znam jel treba VPN za gledanje ili ne, ali probajte.
![]() |
#79967 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Izgleda da rally nije uopce tolko do auta, kolko do druzenja... A ti auti koji prolete, to je kao neka usputna zabava jer ipak se nema priliku vidjeti takve aute bas svaki dan... Nekidan sam prosao po uzbrdici u Novigradu na Dobri prema tvrdjavi gore na brdu gdje sam bio stacioniran prosle godine, bas stazom kuda sam gledao te relijase... Ja vozim 50-60 i meni to prebrzo, oni su tamo letili 150 valjda... Imam tu par videa ako netko zeli pogledati... https://www.dropbox.com/scl/fi/99wbq...hqigug8yl&dl=0 https://www.dropbox.com/scl/fi/0t2t3...uu0gcu9hv&dl=0 https://www.dropbox.com/scl/fi/6edd1...dvkukpcyx&dl=0
![]() |
![]() |
#79969 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79971 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Meni to super izgleda Hamdija. Moras se malo naviknuti na poziciju sjedenja i osjecaj u voznji, ali kad se jednom naviknes onda nema nazad. Znas i sam da sam ja pozalio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79972 |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Shvaćam da većina ljudi "zbog boljeg pregleda" i lakšeg ulaska u auto uzimaju SUV...ali ta pozicija i sama veličina auta meni nikako ne paše. Gledao sam Cupra Atecu, i koliko mi se god sviđa na prvi pogled - poslije me uhvati taj kick oko SUVa i odustanem od pomisli da ju uzmem. Sve mi se čini da će sljedeći auto biti karavan, i to Superb ![]() A tebi @Hamm čestitam i puno sretnih kilometara želim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79973 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79974 |
Premium
|
Bravo Hamdija, svaka cast, ajde i od tebe coveka sa ukusom, napokon. ![]() ![]() Zvat cu te sljedeci put na kavu kad budem u onom shopping centru kod rotora, nece me bit sram kad dodjes sa ovom pilom za razliku od one ocerupane kokosi. ![]() ![]() Zvao bih te i prosli vikend ali reko moram se onda opravdavati ![]() ![]() Btw boja mi je super slicna mojoj... Ok, oduzimam Ivi pobjedu ![]() Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 25.04.2025. u 08:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79975 | |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() Ja nikad nisam shvacao kravane...Ko da je netko samo po horiznotali razvuko. Em su mi ruzni (da, bas svi - i RS6 recimo) jer lice na gliiiiiiste em prostora ima ko i omanjem suvu vjerojatno... nhf ![]()
![]() |
![]() |
#79977 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
meni može bez problema, Passat karavan je meni baš ružan komad auta. no ne može bolje izgledati od ovog karavana: https://www.topgear.com/car-news/mod...shooting-brake Super mi je koliko različitih ukusa.
![]() |
#79978 | |||||
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Auto ce biti kod nas duuugi niz godina. Vjerujem. ![]() Citiraj:
![]() Lijepi je ali je filing suv voznje los. Kao sto rekoh super za zene. ![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() Hvala ![]() Je, steta kaj nije črljeni ali ok. Lijepi je svakak. Citiraj:
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#79980 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Sto se tice passat karavana, ni u jednoj izvedbi taj auto nemoze ljepo izgledati. Odvratno, ruzno, neugledno, konzervativno govno, mislim da cak i multipla izgleda primamljivije. ![]() Ali da ne ispadnem da pljujem samo po svabama evo jedan karavan dapile iz istog koncerna koji na nesto lici ![]() https://www.autoevolution.com/news/2...hp-140726.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|