|
![]() |
#10861 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Tražim nešto za klinca, još uvijek je na Galaxy S7, ne treba mu veći mob (dosta je mali displej), ali naravno ugl se igra tako da trebam da izdrži opet neko vrijeme. Cca 200-300e max, novo ili polovno, svejedno mi je. Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#10862 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Motorola Edge 50 Neo. Za 200 eur bude ih zapakiranih, sigurno će biti zadovoljan. Prilično je kompaktan i lagan s dovoljno memorije i solidnim procesorom za igre... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10863 |
Premium
Datum registracije: Sep 2015
|
Pozdrav ekipa! Što mislite je li se isplati uzet Samsung A34 s obzirom da je model iz 2023 g? Za nezahtjevnog korisnika. Koliko vidim ima odličnu bateriju a sad mu je cijena oko 200e u trgovinama u Hr. Mislim u odnosu na druge Samsung uređaje u tom rangu. Ili Samsung M35 5g? Zadnje izmijenjeno od: Qvezbra. 24.02.2025. u 08:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10864 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10865 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2013
|
Pozdrav, imam samsung a52s 5g i doslo vrijeme da ga zamijenim radi baterije. Budzet je do 700 eura, prioritet brzina rada, kamera i baterija. Intenzivno surfam i radim preko moba. Za gaming mi ne treba. Da li uzeti obicni S25 ili ima boljih opcija? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#10867 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2013
|
A gdje se moze najjeftinije uzeti s25 na kartice. Na amazonu de 787 eura sa gratis dostavom |
![]() |
![]() |
![]() |
#10868 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Pozdrav! Što bi bilo najbolje za uzeti za cifru od 400-500 Eur s naglaskom na kameru? Hvala unaprijed za info.. Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#10870 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#10871 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Gledam što ženi uzeti za rođendan i kolko sam sve izrotirao osuđen sam izgleda na S24 Zato što su uvjeti da je manjih dimenzija i do 500 eura. Njoj ni treba top spec mob nego samo da nisu ovi 6,7-6,8 inča i solidna kamera, bilo bi idealno da ima neki midrange sa manjim ekranom - ako sam neki model promašio pišite. Ima P30 već sto godina koji je zrel za mjenjanje baterije, a iskreno nema mi smisla ulagati u mob 6 godina star. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10872 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10873 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ekipa....jel ima tko iskustva sa Sony Xperia uredajima? Konkretno me zanima Xperia 10 VI. Cijena im pada ispod 300 Eura pa razmisljam mozda ga uzet za par mjeseci kao zamjenu za M31s.
Lenovo LOQ 15AHP9: AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2230 1TB / Sandisk Extreme Pro 1TB / Intel AX210 / Radeon 760M + Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Acer Aspire V3-574G: Intel i3 5005U / 8GB DDR3 / Seagate 1TB HDD / Geforce GT 940M / OpenSuse Tumbleweed XFCE |
![]() |
![]() |
![]() |
#10874 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Priča se da je Sony ostao pri svojoj navici iz SE vremena - updateovi stižu na kapaljku.
![]() |
#10875 |
You'll never walk alone
Datum registracije: Sep 2006
|
Imam Sony kojega koristim od 2018., a zadnji update bio je početkom 2020. Od tada pa na dalje sve radi bez problema, bez bugova i bez kakve zaraze virusom. Baterija je na oko 80% od onoga kakva je bila prvog dana. Sve u svemu zadovoljan. Ako mobitel već sad ima funkcije kojima si zadovoljan, možeš živjeti bez neke posebne potrebe za nadogradnjama. Kvaliteta izrade super... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10876 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Koji mobitel kupiti? - 2. dio
Osim sto je sigurnost na tom telefonu zastarjela, puno aplikacija koje zahtjevaju log in i slicno, ukljucujuci igrice, ne rade na mobu sa zakrpama iz 2020. Ako imas na mobu osnovne aplikacije, onda ce raditi jos par godina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10877 |
You'll never walk alone
Datum registracije: Sep 2006
|
Imam četrdesetak aplikacija, uključujući mobilno bankarstvo i odnedavno Microsoft authenticator, još se nisam susreo sa slučajem odbijanja instalacije ili nadogradnje aplikacije. Znam da je tako nešto moguće u relativno bliskoj budućnosti, ali kažem, za sada u praksi nisam primijetio apsolutno ništa. Nije ni poanta u ovom jednom primjeru, samo hoću reći da ako je ovakva situacija meni 5 godina nakon zadnje nadogradnje, gledajući da opća populacija mobitele mijenja prosječno svake četiri godine, nema se što brinuti za zadnju godinu ili dvije korištenja kad će eventualno biti bez ažuriranja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10878 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Koji mobitel uzeti do cirka 400 eura, a da ima dobru bateriju i dobru kameru. Uzeo sam zeni galaxy A35 i fotografije su blago receno koma. Kad pokusavas slikati nekaj u pokretu to je nemoguce. Gledam google pixel 6a ili motoeolu neo 40. Jos neke ideje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10879 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Zeni sam uzeo 6A nakon sto sam sebi uzeo 7icu jer mi zena nije dala mira kad je vidjela fotke. Ona je nezahtjevan korisnik pa joj i baterija lako izgura dan. Pixel 7 ima malko bolju kameru u finim detaljima, ali nista strasno. Sve je to bolje od tog A35. Sad nam je treca godina na Pixelima i zalim sto nisam ranije o tome mislio. Prvih 3 mjeseca imam samo mutne fotke sa klinkom hahaha. Vjerojatno i ti trazis nesto sto ce uspjeti zaustaviti dijete u pokretu. Danas sigurno ima mobova koji su dosli na tu razinu kao Pixeli (nadam se), al ne znam, nisam uopce pratio scenu pa pricekaj nekog drugog. Kolega prodaje 6A na trznici za ok cifru. Ako nadjes 7A za oke lovu on ima nesto noviju kameru slicniju ako ne i istu kao 7ica. Osobno mislim da su noviji Pixeli preskupi za to sto nude. Imao sam prilike vidjeti slike 7Pro i 9Pro u usporedbi s mojom 7icom (slikali smo isti rodjendan) i to je bas tjeranje maka na konac.
![]() |
![]() |
#10880 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Da, tražim nekaj kaj će uhvatiti malu jer čim se malo miče slike izgledaju ko potrgane teksture u igrama. ![]() Žena je sretna sa 6a? I mojoj bi trebala izdurati dan jer isto ne visi na mobitelu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10881 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Je je, ona je average Jozo, samo da ima sve appove pri ruci i da mob radi svoj posao. Uzeo sam ga i caletu da ne razmisljam previse, on je isto hepi (malo vise bulji u telefon i manje ga briga kamera). Jedino nikako da mater moderniziram, njoj sam htio uzeti istog al eto, neda se sa Samsung J3 krsa. Mane bi mu bile sto nema punjaca (ali mozes jeftino naci nesto) i nema neko brze punjenje. Mislim, nema ni moj 7, ali meni kao power useru to uopce ne smeta. Pixeli nemaju recimo volte podrsku, ali se moze vrlo lako upaliti ako ti to treba. Nema ni high refresh ekran. Na 5G mrezi baterija malo brze curi (mi ga ne koristimo).
![]() |
![]() |
#10883 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja sam za 350€ uzeo novi zapakirani Honor 200 pro preko njuške. Vrlo zadovoljan svime uključujući fotke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10884 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Pričat će ti ljudi sve i svašta...samo Pixel. Možeš i Huawei Pura 70 Pro/Ultra, isto hvata sve i svašta, ali ukratko - PIXEL. PIXEL. Jesam reka već da uzmeš PIXEL? ![]()
![]() |
![]() |
#10885 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10886 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Žena ima S23 FE, ali Amerikanca sa Snapdragonom. Ta dva mobitela su ti tu negdje po speckama. S tim da zamzung za 24rku garantira 7 velikih nadogradnji androida. Imaju dobar alogaritam za obradu fotki.
![]() |
![]() |
#10887 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
E, to su ti svi ti ljudi o kojima ti pričam, šta te nagovaraju da uzmeš nešto drugo. ![]() Pixel. Ako želiš se rastegnuti, uzmi bolji Pixel, Samsung ne uzimaj ni za milog boga, smeće od shutter speeda, užas od procesiranja slike.... Honor 200 pro je dobar, ali nije za pomične objekte. P I X E L.
![]() |
#10889 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
BTW važna napomena, ako uzmete npr. Honor 200 pro s datumom računa iz ovog mjeseca (travanj) na poklon dobivati tablet. Naravno, mob mora biti kupljen u Hrvatskoj kod ovlaštenog prodavača (vrijede i tele operateri) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10890 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja cu se prikljuciti Ivi i reci - Pixel. Nebih mogao svaki dan gledat onaj dio sa lecama , previse me podsjeca na ono sto je mnoge podsjecalo na Edselu.
Lenovo LOQ 15AHP9: AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2230 1TB / Sandisk Extreme Pro 1TB / Intel AX210 / Radeon 760M + Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Acer Aspire V3-574G: Intel i3 5005U / 8GB DDR3 / Seagate 1TB HDD / Geforce GT 940M / OpenSuse Tumbleweed XFCE |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|