|
![]() |
#1 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Aplikacije za prijavljivanje prometnih kamera
Do neki dan je fantastično radila aplikacija SLO auto kluba (AMZS), ali već par dana ništa. Radim i na terenu pa dosta putujem i ovo mi super dođe. Zna li netko za nešto slično i da dobro radi? Ili još bolje, zna li se zašto je AMZS utihnuo? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Waze. Sve kamere su unutra, kao i mobilne, patrole, rupe na cesti i sl, u realtime
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
Koristio sam radarbot ( u ITA me spasilo ) ali su počeli s reklamama, plaćanjem Itd pa sam od toga odustao Sad koristim Waze samo i funkcionira i vise nego dobro Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
![]() |
#5 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Svakodnevno ga koristim i spašava me gužvi i prolaska kroz ulice gdje se odvijaju radovi ili mjesta s privremenom regulacijom (zabrana prometa ili privremene jednosmjerne. Stvarno se puno ljudi trudi i prijavljuje stanje u prometu.
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Za kamere je OK, ali za navigaciju po ruralnim mjestima nula bodova, tu je bolji Mireo ili Here.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prvoklasni Krkan
|
Probam Waze, meni je najbitnije da mogu koristit to čudo u pozadini (tj sa zaključanim ekranom) i da mi samo zvučno javi kojih 500-1000m ranije za kameru kao AMZS. A i da mi javlja iz pozadine dok koristim google maps. ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nemoj me sad držati za riječ, ali čini mi se da ako x metara prije kamere voziš po ograničenju, neće ništa signalizirati. Ti u tom trenutku misliš kako nema kamere, zapričaš se, daš gas i onda te upeca jer kasnije više ne upozorava, vidi se samo vizualno. Morao bih ponovno isprobati, dugo ga nisam koristio, možda su nekim updateom fixali.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Točno to mi se dogodilo već nenoliko puta. Waze mi je u posljednje vrijeme jeo živce. Naprave neki update i sad ti u prometu traži gdje je ovaj ili onaj fićur Recimo hoću stišati Matiju jer mi mi je dijete zaspalo u autu i ne mogu na iPhoneu nego dok Matija nešto drobi “skrenite lijevo” u tom trenutku moram stišati koristeći Vol up/down tipke sa strane mobitela. Sad ti to skuži dok se voziš po zavojitoj otvorenoj cesti a Matija se dere i budi dijete… |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prvoklasni Krkan
|
AMZS kada je radio, je onda očito radio to puno bolje. Ne moraš uopće imat upaljen ekran, vozim po mapsima, a ''slovenka'' u pozadini viče 500-1000m ranije. Neovisno o tvojoj brzini, upozorava uvijek. A koliko vas kužim, waze moram imati upaljen i gledat u mob dok vozim...hmmm, ne zvuči baš dobro, ali bolje od ničeg. Pitat ću baš danas kolege koji su jučer bili na terenu da li su probali i kako radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Google maps nudi prikaz kamera za nadzor brzine samo ako je aplikacija podešena na engleski jezik i navigacija uključena. Postoji li način da je aplikacija na hrvatskom te da vidim prikaz kamera bez da moram uključivati navigaciju (znači samo otvorim kartu i pogledam lokacij kamera)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
49%winner
|
Mozes u gmaps dodati ovu mapu i imati je loadiranu dok koristis gmaps bez navigiranja: https://mb-5ja.blogspot.com/2015/08/...-2015.html?m=1
![]() |
![]() |
#19 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Kak to loadat u google mapse? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
49%winner
|
Mislim da prvi put mapu trebas dodati kroz desktop gmaps, tog dijela se ne sjecam. Kasnije u gmaps appu odes dolje na tab "you" skrolas do dna i trebao bi imati opciju "maps" gdje nadjes custom mape/POI/ono sto importas. Na isti nacin je ugasis. EDIT: Kad otvoris slo sajt, na njihovoj karti na vrhu imas malu zvjezdicu, nju klikni i karta ce ti se spremiti u gmaps pod kojim si trenutno logiran.
![]() |
![]() |
#22 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Al kolko kužim to je vidljivo samo kad se pregledava ta custom karta. Kad kliknem da me navigira negdje izgube se te kamere iz custom mape. Također nije vidljivo na defaultnoj mapi nego se mora iz menija birati ta mapa. Al opet, pošto nije vidljivo u navigaciji i nije neka korist. Ili griješim u nekom koraku? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
49%winner
|
Jednom aktivirana karta ostaje aktivna i na glavnom ekranu/karti i kod sljedecih pokretanja gmaps appa (barem na androidu). Odgovarao sam zapravo Bugeru (post 15). On je htio gledati kamere u karti BEZ aktivne navigacije/rute ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ne moze se jos prikazivati overlay odnosno ne mozes vidjet te kamere tokom navigacije. Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|