|
![]() |
#7441 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Igram Tomb Raider I–III Remastered. Igre Tomb Raider 1–4 bile su mi najdraže tijekom 90-ih, a sada ponovno uživam u njima. Tek sam počeo igrati, ali sve što mi se tada svidjelo – atmosfera, zagonetke i avanture – i dalje me jednako oduševljava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7442 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Nisam nista spoilao. Sa njom se podje igrati na samom pocetku. Veci su problem LGBT dezinformacije koje su pocele prije izlaska igre o tranđama da i danas ljudi bjeze od igre zbog toga i ako nista od navedeng nije istina. Na stranu da li je TLOU PT2 dobra igra ili ne.
Miquella is mine and mine alone. Zadnje izmijenjeno od: Promo. 10.04.2025. u 20:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7445 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Spojlao si tko je točno ona, to se saznaje puno puno kasnije u igri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7447 |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Završio last of us 2, mnogo je dobra igra i puno bolja od prvog dijela. Malo su me živcirali oni flashback-ovi, ali nisu bili predugi pa ok. One netflix woke fore zbog čega su razapinjali igru i nisu baš tako dominantne tj nisam se osjećao "ugroženo"- oću reć ne kužim hejt na račun toga. Dva dijela igre su mi zapravo super, Abby mi je puno bolji lik od one cmizdrave Elly, ta druga strana medalje je dobro došla. Santa Barbara mi je isto bila fora i volio bih da smo je mogli malo dulje odigrati tj da je bilo tamo malo više sadržaja. Sve u svemu, dobra igrica i puno bolja od jedinice iako za moj ukus malo previše cmizdrava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7448 |
Prvoklasni Krkan
|
Meni je isto TLOU2 fenomenalna igra i nije mi bilo jasno zašto je tako omražena. Ako se dobro sjećam, ja sam bio odigrao to na PS4, kupio disk verziju za mislim 10€ na akciji u SD. Za te pare, nema bolje, još na PS5 ima neki performance mode pa se vrti u 60 FPS naspram 30 na PS4. ![]() Ona baš PS5 verzija dodaje višu rezu i mislim jači AA i to je ako se dobro sjećam skoro jedina razlika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7449 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Meni samo zvoni da sam baš bio razočaran, prednaručio sam ju. Ne znam zašto iskreno, ali TLOU 1 je top 10 igara svih vremena, dvojku sam tako brzo zaboravio kako sam ju i odigrao. Trebao bi ponovo odigrati iskreno. Možda dobim volju, sada kada je serija vani. EDIT: Kad smo već kod toga, ima netko za disku za PS5 remastered dvojku? Ako da, dajte se javite u PM. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 15.04.2025. u 09:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7450 |
Premium
|
Bome ste vi to brzo prošli ![]() Idem pred kraj, na nekom otoku sam ![]() Igra je i meni bolja od jedinice (atmosfera,grafika,zvuk,level design,combat) ali priča mi nije baš sjela, flashbackovi koji zbunjuju, cringe dijalogi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7454 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
I ja se vratio na Tsushimu zadnjih dana. I prije mi je izgledala odlično u 4K HDR-u, ali sada sa DLSS4 (bez FG) je stvarno još razinu iznad. Slika je nevjerojatno čista, svaki frame može biti pozadina za desktop zbog predivnog vizualnog stila. Još sam na Act 2, svježe nabavio Gosaku armor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7458 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7461 | |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Ma stavi japanski VO + HR subs, neponovljivo iskustvo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7462 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Citiraj:
igrao je prije 10ak godina, al nikad nekako nisam uložio dovoljan trud da mi se uvuče pod kožu i da kompletno odigram. S druge strane, i CIV2 sam igrao scenarije par puta i nikada uspio (tj imao strpljenja) doć do 2100 il koje godine, kad radnja završava, hehehe. Zezancija je da sam to na PS1 vrtio, jednom mi je neki važni save nestao sa corrupt memory kartice, a isto skoro ludo je da save zauzima 15 mjesta iliti cijelu karticu! Ono što se ofc dogodi da sav taj micromanagement ako imaš puno gradova postane užasno naporan vremenski. U onom iirc Call to Power iz 99. su bar uveli opciju da ti automatski settleri oko grade upgradeaju polja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7463 | |
Premium
|
Citiraj:
Ovo bi me moglo vratit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7464 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Odigrao sam Tomb Raider 1 Remastered i to mi je bilo pravo uživanje. Obožavao sam Tomb Raider serijal tijekom 90-ih, a sada ponovno proći prvi dio s poboljšanom grafikom, boljim kontrolama i redizajniranim levelima bilo je kao da igram prvi put. Trebalo mi je 21,5 sati da završim igru, a nisam ni primijetio kako vrijeme leti. To mi samo potvrđuje da su igre nekad bile puno bolje za moj ukus. Tomb Raider mi je i danas jednako dobar kao kad sam ga prvi put igrao, tamo negdje 1996.-97. godine. Ja se nisam promijenio, ali igre jesu, i zato mi većina modernih naslova ne pruža isti gušt. Indie i modderska scena su mi danas glavni izvor dobrih igara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7465 |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
ATOM rpg, pošto nikako ne mogu prožvakati fps fallout, a volim taj đir, prvi puta me nešto bilo omelo pa nisam završio igru, zapravo sam odigrao samo par sati a sviđala mi se je igra. Znači isti đir ko fallout 1 i 2 samo u rusiji sa njihovim depresivnim štihom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7466 |
Prvoklasni Krkan
|
Igra se pomalo (po max 1 misija dnevno) Tempest Rising, fenomenalan klon C&C-a i Red Alerta. Sve mi je doslovno savršeno, osim brifinga, baš fale oni cheesy filimići sa pravim glumcima. Muzika, zvuk, gameplay...sve je kao iz najboljih Westwoodovih dana. Preko Portmastera sam si na Anbernic 40xxH instalirao Guns of Fury i ovo je metroidvania Metal Slug, isto odlično. Malo mi je možda sve to presitno na ekranu od "4, ali mi se neda sjediti za kompom po cijele dane. ![]() Inače igra je izašla za PC i Switch, a Portmaster ekipa je prebacila na Linux za ARM i radi savršeno. E da, rekao bi da je gamepad obavezan jer ima dosta tipki koje mi djeluju jako nezgodne za podesit na tastaturi jer treba imati dobre reflekse i stisnuti i po par tipki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7468 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Probao 20 minuta Sniper ghost warrio:Contracts 2 ... prijašnje nisam ni igrao pa neznam kakav je serijal. Mada to nije ni bitno. Na kojim god postavkama igrao, na otvorenom preko debelo preko 60 FPS drži, u zatvorenim prostorima i općenito ako sam kraj zida, pada na 20 FPS-a ... totalno neigrivo, a djeluje mi zabavno. Šteta. Vratio sam se nakon ohoho godina na Hearthstone. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7469 |
Prvoklasni Krkan
|
Završio sam GDF kampanju u Tempest Risingu i sada igram sa Tempest Dynasty-em i ajd da malo kao spojlam. Igram misiju sa commandom...ženska je i klikam kad ono krene ženska po naški odgovarati ( ![]() ![]() Inače dynasty misije su na balkanu, a jedna misija je u jednom HR gradu (vj omaž c&c msiji u Sarajevu). Uz to što mi je igra odlična, ovi easter eggovi su me baš oduševili. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7470 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Dragons Dogma 2 Pokrpali su solidno igru, radi sasvim OK. Malo linearnosti u poluotvorenom svijetu. Dosta dobro. Forza Motorsport Meni je igra čista uživancija, riješavam SP dio, multi probam nakon toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|