|
![]() |
#91 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Već godinama držim da Kramarić je crna rupa na terenu. Često lopta dolazi mu u noge, a on nezna što bi, kome bi doda, pokušao dribljati, nekad i prođe, ali i dalje nezna u kojem smjeru otići, a uvijek ima max minutažu. Isto vrijedi i za Brozovića i Petkovića. Dalićevi mezimci, a totalni odroni. Nekompatibilni sa ostatkom igrača. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Samo polako
Datum registracije: Oct 2014
|
Zar na ovom forumu nitko ne prati HNL? Ak postoji tema izvinjavam se. Dost turbulentan vikend, Cannavaro dobio pedalu, Ademi i Petko na presici teska pozitiva, dojam se odaje da su dinamovi igraci bojkotirali Fabia. Odmah dobili Osijek ne puno boljom ali boljom igrom. Zvone Boban se vratio u klub, miriše sve na dobro. Rijeka se vratila na čelo tablice a Hajduk po staroj "igra se dok ne zabijemo gol" iscupao bod protiv Lokse u 99.minuti. Dali se Hajduka besramno gura prema tituli? 7 kola do kraja. Tko ce biti prvak drzave?
![]() |
#95 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Sad samo zamisli kakav bi odgovor dobio za taj brainfart kojeg si napisao i u kojem duhu bi išla daljnja rasprava... A few moments later... ...bi ti trebalo bit jasno da bi tema bila zaključana u roku odmah uz opći pokolj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#98 |
Samo polako
|
@goran1985 brainfart? svasta se ovdje da procitat. Ovo je demokratski forum sa slobodom govora, ovo nije forum.hr di dobijes ban ak ti se misljenje kosi sa moderatorskim. ![]() @mirkopoter Drugi dinamov klub koji ga redovito kanta, da. Mozda u vrijeme ZM, not anymore.
![]() |
#100 |
Samo polako
|
Nit znam sta je strapanje, nit mi je brainfart bas potpuno jasna rijec, osim doslovnog prijevoda, mozgovnog isprdka koji bi nesto mogao znacit. Svatko tjera vodu na svoj mlin, u tome i je bit rivalstva i navijanja za neki klub? Ili sam se ja probudio u nekoj međudimenziji? ![]()
![]() |
#102 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
Pratim.. Bit će zanimljivo. Prvo zato što danas svatko svakog može pobjediti, nema baš nekih pravila. Mislim da će biti neizvjesno do samog kraja. Također vjerujem da će Hajduk opet pod pritiskom past i ništa neće biti ni ove godine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Nogomet
Citiraj:
Ja sam nakon dugo vremena bio na stadionu prosli petak. Istra-sibenik. Jest da je sibenik zadnji i bilo je 30-ak navijaca ali nakon dugo vremena sam osjetio neki gust i osjecaj natjecanja. Istra se bori za eu, 3 rivala se bore za naslov, jako dobar kraj sezone. 4000 navijaca Istre na stadionu, sreca da sam kupio na blef karte za obitelj puno ranije za sredinu zapada. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 21.05.2025. u 00:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|