|
![]() |
#45601 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Nego, odzvonilo nam je s forama da smo potrošili samo par sto eura na novi bajk ![]() https://www.instagram.com/p/DHvERCzy...cyNXhob2IzaXhn
![]() |
#45603 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Deckovi oce li netko kupiti Sigmu ROX 7.0 GPS, jedva korištena, stajala kao backup, ima ove strava semente i ne znam kaj jos od tih novotarija, nisam ni koristio... ambalazu ne znam di je, imam nosac za volan i usb kabl za punjenje... dam za 50 eur... https://www.rosebikes.com/sigma-rox-...r-2652450?sf=1
![]() |
#45604 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45605 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45607 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
I tako, šetam jutros prije odlaska na bike event i vidim garage sale. Rekoh ne trebam ništa al' mogu pogledati. Kad ono nov novcat Smith šljem. Probam, paše. Pošto? $10. Novi je $130 ![]() Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 14.04.2025. u 05:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45608 | |
Premium
|
Jel L veličina? ![]() Šalji frende! Citiraj:
Dechatlonov eMTB nije loš, ali je preskup za ono što nudi. Ovo gore mora biti jeftinije od nekog Cube-a ili sličnog Hardtaila. Znači, jedino logično je da ovaj bajk gore bude oko 1500-1600EUR. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 14.04.2025. u 09:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45610 | |
Premium
|
Citiraj:
Kada to usporedim s Dechatlonom, radije bi uzeo neki Hybrid 500 od Cube-a nego nekakav Dechatlon ili Lidl brend za iste novce, bez obzira na veličinu baterije. Treba vidjeti cijenu. Koliko vidim, u UK je 1800 funti, kod nas će biti preko 2000EUR. Taman nije nešto wow ponuda ali bi se mogao prodati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45616 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Alo ekipa, planiram za vikend ići biciklom do Rijeke iz Zagreba na craftBeer festival. jel netko vozija tu rutu, ima li šta za pogledati / izbjeći?
![]() |
#45617 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Ovako, kupio bi si bike, zapeo mi je oko na Kona Dew. Bicikl mi treba za điranje po Zagrebu, znači gradske ulice, plus što s time ide, Maksimir, Savski nasip i slično ak mi se nađu na putu. Ne treba mi za šumu, kamenjare i slično. Bitno mi je da je bicikl ugodan u vožnji, brzina mi nije toliko bitna, ne garim se po gradu, i također mi je bitno da je ok kod uspona jer živim na brdu, dakle svaka vožnja bi mi završila usponom kad se vraćam doma. Je li Dew dobar izbor? Estetski mi je odličan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45620 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Hej ekipa, Nakon stanke od 3 godine zbog ugl. zdravstvenih problema i nekih ozljeda bi se vratio vožnji šumom. Bic imam, opremu imam. Inače sam se volio spuštati s Grafičara preko staze br. 8 ili na 9. Nekad stazu broj 5. Odvozio sam par puta Enduro stazu, ali se na njoj nisam osjećao previše ugodno čisto zato jer ju nisam poznavao dovoljno dobro. Tam sam znao đirati i onu 55 ili 57., nikad nisam znao kak se točno zove, ja sam samo vozio. Vidim da je to dosta postalo hit sada otkada je žičara otvorena i kak često hodam Bikčom, vidim da se ekipa vozi po nekoj stazi kraj nje. Što bi bilo ok za nekog intermediate povratnika trenutno na brdu? Nekaj bez skokova ili sa chickenima. Jel ima uopće GPS trackova tih staza negdje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#45621 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Zamijenio lanac danas jer bike ima ~2k miles a i tool je upao na 5% Jedva al' je. Naravno morao sam novi skratiti al' stvarno nije neki rocket science ![]() Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
![]() |
#45622 |
Premium
|
Ja sam imao sranje s bajkom prošli tjedan. Skakao sam tu na lokalnoj enduro stazi, napravio 10 krugova. Prednji chainring mi se otpustio, što je izbacilo lanac s njega dolje, lanac se zapleo oko pedale, nisam skužio, napravio jedan zamah pedalom i sjebao zadnju mašinicu. Tak da, bajk je na servisu, vidjet ću koliko mogu popraviti. Taman, lijepo vrijeme, ja nemam bajk... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45623 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Što nemaš 2 bajka kao svi normalni? ![]()
![]() |
#45625 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45629 |
Premium
|
khm,khm 4 (slovima: četri)- ako računam novi Cube od sina ![]() ne mogu reć da nemam voizitina čemu i da hoću, pa da me uhvate u laži. tek sam probao novi Haibike (bijednih 30km ). al malo ,tak da nemam materijala za neki rewiev tako da Momm - uzmi novi sa poticajima, daj si šansu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45630 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Staze sljeme |
|
![]() |
![]() |