|
![]() |
#512 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
u premium paketu(1gb) imam 2 box-a sad već 8 mjeseci ,trzanja nema prebacivanje programa je trenutno ,kvaliteta slike je solidna ,komparirajuči a1 recivere koje sam prije imao po svemu telemahovi boxevi bolje rade,restart/reset nisam imao potrebe nijednom napraviti,dok je na reciverima trebalo bar jednom tjedno,jedina mana po meni je da imaju nelicencirane androide pa nije moguće baš sve na njih instalirati(naprimjer netflix),daljinski je solidan- ukratko zadovoljan.
![]() |
#514 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2017
|
vezano za arene od nedavno mislim da od prošlog tjedna i to free su do čini mi se 30.09. a nakon toga lako moguće da će ili biti neki paket ili će biti uključene u npr. premium paket (bilo bi super da budu i u full paketu). kako sada stoji eon ima jako dobru opciju za sve one koje vole i žele sport...jedino nedostaju maxsport kanali koji su još uvijek ekskluziva t-coma |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2017
|
Citiraj:
nedavno je bila opcija na njihovoj stranici da si mogao uz box dobiti 50% popusta na samu cijenu boxa (što i dalje stoji) ali je bila opcija da si mogao uzati besplatno na 30 dana i to bez UO...a to su sada izgleda uklonili |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
da, uz ugovor, ali s obzirom što sve nude i za koje smiješne novce (12.90e), ugovor nije neki problem. arena je na eonu dodana nedavno, početkom travnja i do rujna je u cijeni paketa, nakon toga će je dodatno naplaćivati. u lidl aplikaciji ideš na više, ponuda partnera i direktno preko tog linka se uzme ugovor na 24mj s 3mj po 0.13e za full paket (samo tv). |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Bok, ima li netko da si je u zadnjih mjesec dana kreirao EON račun? Samostalan paket? Prvo sam napravio račun na ženu, nakon zadnjeg koraka u registraciji bio sam redirectan na screen da je failalo, nit sam zaprimio nikakav mail niti nista, kada sam se natrag htio registrirati piše da email već postoji, javim se na podršku i aktiviraju mi ručno tv, radilo je 5 minuta i krepalo, na moj eon portal kada kliknem na gumb "Pretplati se" loading se vrti u beskonačnost, javio sam im se i rekli da su upit prosljedili kolegama i nakon toga mi se nitko ne javlja. Ok, napravim novi EON na sebe, ovaj put sve uredno prođe, međutim ne radi login na mojeon portal i ne mogu aktivirati tv, zovem, aktiviraju mi tv ručno, kažu da će eon portal proraditi kroz par dana, evo već prošao tjedan dana - ništa, također čekam da mi se jave tehničari. Da li ima tko slične probleme ? Već mislim da sam lud |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
imaju stalno te probleme jer im sistem pun bugova, zato se i moglo koristit free godinama, teski mulci tamo rade https://telemach.hr/account/signin probaj ovdje uci ako moj eon neradi |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Sent from my SM-S926B using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Koristim EON Start TV i vidim da u opcijama maksimalna kvaliteta ide do 4 megabita, što u praksi izgleda užasno. Obična antena izgleda kao 4k HDR prema tome. Jel problem u paketu ili? Koliko imate vi sa EON full tv? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako ti se bude dalo, baci pogled ovdje -> https://eon.tv/settings/video Ali bit će da je stvar u paketu, jer ovo na start izgleda stvarno loše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Za sve pakete je ista kvaliteta slike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
I ja mislim da je stream isti za sve neovisno o paketu.
![]() |
#529 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Da li nekome zvuk kasni za slikom? Internet mi je još mjesec dana vezan za t-com, ali sam probno uzeo EonTV jer ima, za razliku od maxTV na tcomu, aplikaciju za Hisensov Vidaa OS. Obično pomogne par prebacivanja programa, pa povratak na početni, ali pomalo je iritantno to raditi |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 | |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Kako pokrenuti na Firesticku 4k max? Edit: Našao APK za Android TV i sada radi. V9nešto. Uzeo onaj najjeftiniji paket samo radi F1. Ne da mi se stalno zaje.avat sa linkovima.
tomek@vz: ajd nemoj | Mali Čile SAD Češka Peru | Windows Free Zadnje izmijenjeno od: spiderhr. 04.06.2025. u 20:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|