|
![]() |
#2196 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Meni je možda najfascinantnije da je uz bok metalici na vrhu nitko drugi nego linkin park a ispod njih bezveznjaci tipa Machine Head, Cradle of filth, Napalm Death, Static X, Tomahawk i slični. Bog te mazo.
![]() |
#2197 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Jbg, ciljaju na mase, a LP je nemetalcima zvučno ime (pogotovo sad kad opet krenu s novim vokalom, kontroverzama unatoč). Kao da je to bitno - mene bi više naživciralo što bih svašta propustio jer bi se nastupi preklapali, kako to već na festivalima bude. Ipak, ne tangira me posebno jer nema ni teoretske šanse da odem, pa ono ![]()
Split your lungs with Blood and Thunder Zadnje izmijenjeno od: fler. 17.10.2024. u 17:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2198 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 17.10.2024. u 16:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2201 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Frendovi su odustali od odlaska na koncert pa imam tri ulaznice za današnji paganfest. ako je netko zainteresiran pišite na pm. Znam da je ot ali ne bi da propadnu ulaznice tj. da izgubim lovu ![]() https://glazba.hr/event/paganfest-20...ture-9-2-2025/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2202 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#2203 |
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
Ne znam jeste li već u temi stavljali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2206 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Ekipa sorry na OT, ali ako neko planira kupit kartu za Lindemanna, evo imam ja jednu tribinu za prodat, jako blizu stagea. A i usput će me spasit jer nažalost propuštam koncert (srećom ulovit ću ga na Hellfestu), odo na kraj svijeta u to doba. Tribina dolje, sektor 102, red 3, mjesto 13. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|