|
![]() |
#19982 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Citiraj:
ti procitas sve o seriji i onda odlucis dal je gledat ili ne? kako ti to ne kvari dozivljaj? normalno da je neces gledat kad si sve procitao...meni je serija 8/10 btw ja se drzim imdb ratinga...ne gledam nista ispod ocjene 6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19983 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Fala bogu pa nismo svi isti. Prvo je tema retardirana i nezanimljiva a drugo nemoran gledat kad ode procitas 90% radnje i o cemu se radi čemu onda gledat i gubit dragocjeno vrime Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#19984 |
Premium
Datum registracije: Jul 2015
|
A da ti se gubit dragocjeno vrime na čitanje retardiranih i nezanimljivih tema? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19985 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Da puno krače čitanje traje (2,3min)a gledanja nečeg nezanimljivog od 40 plus minuta... crtat čemo drugi put lakše je shvatit nekima. Mr Inbetween poceja gledat ok zanimljivo ,kratke epizode imaju pocetak i kraj i dobru priču/glumu Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#19987 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne znam jel tko popratio al Bosch Legacy je stigla treća sezona neki dan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19988 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#19991 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
White Lotus - 3. sezona teško gubljenje vremena. Adolescence - dobra serija, ima poruku, ali da je baš woooow i najbolja ikad, ni blizu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19992 | |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Ja probao oboje, odustao nakon dvije epozode. Ali ovo sam pogledao do kraja. Old school. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19993 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
White lotus, 1/3 sezone - teški waste of time. 2/3 sezone - nešto bolje, odlično čak. Zadnja epizoda daaaaaaleko ispod očekivanja, baš razočaran. Pola ekipe tamo, baš razrađeni likovi, imaju dubinu, imaju karizmu, imaju priču, vrijeme potrošeno na njih, na kraju totalno useless i nebitni. Nakon 1. i 2. sezone, ovo je drastičan pad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19994 |
The mighty pirate
|
Je, slab završetak u odnosu na prve dvije sezone. Meh. Očekivao puno više s obzirom na to koliko su napravili tenzija kroz sezonu i kako je svaki finale sezone dosad završio. Grčka tragedija kraj. Umjetnički, nitko ovo nije očekivao
![]() |
#19995 |
Samo polako
Datum registracije: Oct 2014
|
Pogledao neki dan American Primeval. Pošto sam zaljubljenik u westerne i staru divlju Ameriku, meni je serija bila top. 10/10. Sad namjeravam pogledati Godless, takodjer western, i nakon toga Adolescence.
![]() |
#19998 |
hungry, for a little more
|
Pogledaj Deadwood, ako nisi. Dvije sezone i onda završe filmom, meni najbolja western serija. American Primeval i Godless su OK, ali meni ništa više od toga. Također sam fan žanra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19999 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
deadwood meni isto odlican. am prievel, srednja zalost. super je on sniman, realan i brutalan, al meni nije sjeo. godless odlican kolko se sjecam.
![]() |
#20000 | |
Registered User
|
Citiraj:
Godless meni odličan, vjerojatno uloga života Jeffa Danielsa. Nikada ne bi mislio da može odigrati tako brutalno dobro negativca. American primeval, puno realizma ali tanka priča. Za ljubitelje westerna def. preporuka je Hell on Wheels. Za ljubitelje modernih kauboja, Justified, Olyphant i Googins briljiraju kroz cijelu seriju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20001 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Na bolovanju malo čistio backlog. Gangs of London - stukao sve tri sezone. Solidna serija, pomalo neuvjerljiva radnja, prekomjerna akcija, i dosta se fura na "shock value". Podsjeća na malo lošiji britanski Banshee. Kad sam vidio tko su kreatori shvatio sam odakle prekomjerna akcija (hint: The Raid) ![]() Btw. S03E06 01:42: ![]() Devil May Cry - slažem se sa nekim prijašnjim postovima da nije na razini prve Castlevanie, ali to je strašno visoka ljestvica koju ni Castlevania spinoff nije uspio dostići. Dobar i zabavan crtani, jedina mana mi je što nije kompletno 2D. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20002 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Za ljubitelje westerna uz ovo preporučeno meni najbolja od svih 1883, meni paše jer je sporija, atmosferična, kadrovi su predobri, a jako surovo. Baš dočara to doba. Inače je krenula i nova sezona 1923, a najavljena je i 1944.
![]() |
#20004 |
Premium
Datum registracije: Dec 2014
|
Nisam primjetio da je do sada spomenuto (ispričavam se ukoliko je), pa evo: The Bondsman "Resurrected bounty hunter, Hub Halloran, gets an unexpected second chance at life, love and his nearly forgotten musical career--only to find that his old job now has a demonic new twist." Za sada ima ocjenu 7.2 a meni se dopalo. Lost girl "When a succubus finds it difficult to adapt with her unusual traits inspite of being born in a human family, she sets off on a journey to find out the truth of her origin." Ocjena 7.6 a meni se dopada veliki broj (meni zgodnih) žena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20007 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2017
|
Vrh je serija. Jako dugo nisam pogledao nešto tako dobro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20010 |