|
![]() |
#181 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Mislim da je interna memorija konzole sad 256GB, tako sam ja skužio. Ali da, čini se da neće sve igre funkcionirati tako da se preko kartice samo skida digitalna igra, nego samo neke. Također, pročitah negdje da će next gen upgrade stari igara biti 30 dolara ![]()
![]() |
#182 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
A je da, sada išao provjeriti. Interna mema 256gb, pa to je niš...a kartice sa 32 na 64gb. Nadam se opet nekom kvalitetnom emulatoru kao što su Yuzu i RjuJinx, pa da na PCu to igram ''the way it's meant to be played". ![]() Zadnje izmijenjeno od: Disco. 03.04.2025. u 09:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Prvoklasni Krkan
|
Vidim sada i ovo na PushSquare-u: Switch 2 Goes for the Kill in Japan By Massively Undercutting PS5's Price Haha, kakvi potezi, konzola ograničena samo na japanski jezik i pismo po dosta sniženoj cijeni da je ne bi mogli kupovati plebovi iz ostataka svjeta...vrh. Ja sam nakon 3DS-a od njih odustao zbog poteza koji mi nisu legli, da budem iskren ni Sony nije neka sreća, ali sam već dugo u ekosustavu i imam hrpu igara na PS+, a jedna konzola mi je izgleda i previše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
mislim da s ovom cijenom konzole i igara se nece prodavati u velikom broju kao i prosli switch, nego ce ljudi ostati na prosloj verziji. na pocetku ce prodati velik broj fanovima kojih ima dosta, ali onda ce prodaja dobro pasti. stariji switch se dobro prodavao radi niske cijene naspram ps5/xboxa ja cu je mozda kupiti polovnu za koju godinu kada izadu neke igre igre koje me interesiraju, ili ako bude emulatora cu odigrat na pc-u ne zelim davat 500e za konzolu+100 gamepad+100e za digitalnu igru |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ima netko info tko je uvoznik i gdje se može preorder napraviti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
rekao sam da necu uzet ni ps5 pro, pa sam pokleknuo kada je bio na popustu od 20% tako da cu se suzdrzat od kupovine, ali kasnije u buducnosti lako moguce da ga kupim, kada se skupi barem 5 igri koje zelim odigrati. trenutno ima 0 toga sta me interesira |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#193 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Nintendo Wii/Switch
Citiraj:
Kak su cijenu nabili. 50 eur više od MSRP ![]() Edit: ima na amazon.de
![]() Zadnje izmijenjeno od: Hrconja. 08.04.2025. u 20:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Kupujete li novi Switch? Izlazi na nekoliko dana, gledam da napravim preorder. Ženi rođendan za mjesec dana, tamn bi dobro sjeo za poklon. Iskreno ne vidim da će mi nešto previše donijeti u odnosu na trenutni OLED ali čini se da ću pokleknuti... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Premium
|
Ali koliko sam shvatio, većina igara s trenutnog switcha će radit i na novom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
velika većina da, skoro sve https://www.nintendo.com/us/gaming-s...patible-games/ https://www.nintendo.com/en-gb/Hardw...2-2785638.html
![]() |
#200 |
Premium
|
Naručio i platio u HG spot, danas mi došla informacija da nemaju na lageru, da će mi vratiti novac... |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Prvoklasni Krkan
|
Bila vjest neki dan kako je N isporučio amerima displayeve na kojima piše da je SW2 nedostupan....prije samog launcha. ![]() Javit će se ekipa valjda, ko zna kada će im zapravo doći... |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Premium
|
Preuzeo upravo u Svijet Medija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Premium
|
Pa mislim da ipak ima neke razlike ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ne radi embed, https://youtu.be/WXg6FWUeesE?si=QZ60yfKKsS_X4Gqf hcl unboxing
![]() |
#210 |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Meni jučer ujutro stiglo. Kada stavim NS1 pored NS2, razlika je drastična u gabaritima Sve se prebacilo bez problema. Konzola top izgleda, poboljšanje na svakom koraku. Kopiranje svega sa NS1 na NS2 brzo i bezbolno. WiFi puno bolji nego kod NS1. MK rastura. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|