|
![]() |
#1441 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Bmw welt Motorworld Munchen Eisbach surferi Ovo je nama bilo cool uz normalne atrakcije. Ako ides u Dmuzej ponesi tablete za glavobolju jer mi je glava eksplodirala od toliko citanja i informacija. Ako te zanima jos nesto slobodno pisi ![]() Edit: Svaka cast za link kolega Sole ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomG. 01.04.2025. u 14:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1442 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
Na malo vise od 1h voznje ti je Legoland i Peppa Pig park, zavisi je li mala voli i naravno je li ces stici, jer treba 2 dana za to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1445 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Imaš preko puta, iza PBZ banke parking i podzemnu, imaš u blizini Chromos toranj, preko puta Chipoteke s parkingom. Neznam da li se može i koliko dođe dnevni parking kod Konzuma Radnička. Uzmi u obzir da su radovi između Radničke i Konzuma/Chromosa pa ćeš morati okolo do parkinga. Možeš parkirat i u kvartu Sigečica, oko Gladnih očiju, obično ima mjesta kad ljudi odu na posao pa ti neće biti problem naći, pa prošetaš.
![]() |
![]() |
#1447 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Idem na plitvička za vikend s malim klincem(3,5) i trebam cheat sheet na što se fokusirat pošto nema šanse da sve obiđemo? Koliko se može obići s kišobran kolicima? Možda još uvijek stane u njih. ![]() tnx
![]() |
#1448 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Nemaš baš puno izbora, najgore vrijeme za ići, jer više manje sve je na maintenance-u. https://np-plitvicka-jezera.hr/plani...ilaska-jezera/ Samo je F otvoren trenutno. Citiraj:
Eventualno otići na brodić, voziti se malo, otići do onog centra gdje brodovi kreću, pojest nešto, poigrat se s djetetom, ali i tamo je sve šljunak. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 04.04.2025. u 09:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1449 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#1450 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Mi smo nedavno pricali o plitvicama, ali smo odlucili ipak odgoditi to na par godina. Mala ima 2.5 i nije u kolicima, ali za takav izlet u tim godinama ti jednostavno trebaju. A kolica tamo su tlaka isusova, i pritom mislim na onaj lijepi uredjeniji dio (donja jezera). Mi jos imamo ogromna kolica koja gaze soder i te daske, ma svejedno mi ne izgleda zabavno. Mooozda ako imas ona neka mala kolica koja bacis na ledja i deployas ih samo i iskljucivo u nuzdi, to bi moglo funkcionirati. Onda ce ti najveci problem biti mostici i mali kotacici. Ako se malac zeli iskljucivo voziti to je onda problem
![]() |
![]() |
#1451 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
ja sam ima nosilicu na leđima, mali je bija unutra pa smo klipsali uokolo, njemu bilo odlično, kad je tribalo, skinija bi ga da malo prošvrlja i onda nazad na leđa. jedini način po meni da se bez previše nervoze to odradi.
![]() |
#1452 |
Fresh Juice
|
Planinarska nosiljka i riješio si problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1453 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Bit će im dosadno tamo čim se malo umore. WCa nema na svakom koraku a to je nacionalni park sa hordama ljudi pa nije baš za otići iza drveta kada prekasno kažu da im je sila ![]() Moglo bi im biti OK dolje na onoj velikoj livadi gdje kreću brodovi po jezeru. Brodovi su električni (odavno) pa ne rade buku koja bi im smetala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1454 | |||
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Nemoj još ići, ja i žena smo bili za Božić sa malom koja je tada imala 4 godine, i kaos. Trebaju malo narasti (5-6) godina jer se brzo umore od gore dolje klipsanja, i onda ih moraš nositi. Citiraj:
Podržavam. Citiraj:
Super ideja. Ja sam malu od 16 kila na rukama od onog pristaništa dolje za električne brodiće gore do vrha nosio, krepao sam. I doslovno nosite sve sa sobom, cijene su sulude na Plitvicama, dva nepitka espressa i sok od jabuke su mi naplatili 11 eura, jedan ili dva eura manje nego u Esplanadi. Uređenja kafića u stilu druga Tita, borosane se još nose. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1455 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Tak sam i mislio, tnx za info. Budemo obišli koliko bude išlo pješke, koliko mu se bude dalo i to je to. Brod, vlakić, malo se poigrat i bok. Citiraj:
Ma hoće hodati, ali ne mogu očekivati od njega da će napraviti 20k koraka i popeti se na xyz stuba. Prešli smo kilažu, i nosiljke i koju konj može nositi ![]() Prije dok je deuter bio aktivan, to je bilo top da, gdje ja idem, ide i on na leđima. Hvala svima za info, javim kako je prošlo ![]()
![]() |
![]() |
#1456 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1457 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Samo da javim, junior je samostalno odradio F stazu. Tek kada smo bili nazad kod hotela, počeo ga je savladavati umor pa sam ga na ramenima prebacio do parkinga. Kolica nula bodova, dobro da nismo ni pokušali, može se za silu, vidio sam 3-4, ali ima baš zahtjevnih komada za ići s kolicima. Plus, na par mjesta teče voda preko staze. Nije bila gužva, išli smo svojim tempom, sve u svemu super, junior me iznenadio. Znao sam da je na duracelke, ali ovo je baš ispit bio ![]() E sad, ovi gen Z prištavci, neznam. Ima fakat uskih dijelova gdje se moramo mimoići, jer jedni idu 1-2 a mi 2-1 smjer, i nema šanse da nedajbože puste ruke i hodaju jedan iza drugoga pa da se mimoiđemo. Pogotovo ako vidiš da ide netko s klincem ili tko je nestabilniji, stariji, žene, pa mu je bitno da ide uz ogradu. I ovi punjabi turisti, potvrdili su mi što smo već doživjeli i na drugim lokacijama. Totalna kurc**bolja za sve ostale. Isto, nema šanse da se pomaknu, il da malo ubrzaju fotkanje itd. Citiraj:
Prenesem ga na leđima ako treba, ali nemogu više pola dana hodati s njim gore. Nema šanse.
![]() |
![]() |
#1458 |
®
|
Je li bio netko skoro u Dubaiu? Na koju plazu otici? Bio sam tamo 2016 i ne sjecam se da je netko bio zamotan, ali sad vodim zenu pa ne bih probleme sa zakonom ![]() Mi smo tamo u povratku iz Afrike 3 dana. 27.04. edit: google kaze da nije problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#1460 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Nije problem, hodaju žene u najminijaturnijim bikinijima tamo. Jedino topless nije dozvoljen. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1461 |
®
|
Koju je app najbolje koristiti za esim? Ili koje su mi opcije za internet. Imam neku worldwide magenta tarifu na firminom, ali me strah da me ne prozovu kad dode racun ![]() Radi se o juznoafrickoj republici. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#1462 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Mene je Airalo dobro služio u Srbiji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1464 |
®
|
Puno hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1468 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Airalo na 3 kontinenta, nikad problema. Jedna crtica povezana s esimom. Prešao nedavno sa iphonea na Samsung. Kako debilno Samsung ima slozene sim profile i paljenje/gašenje roaminga. Uopce nije moguće podesiti sim specific (ne)roaming.
![]() |
#1470 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
U subotu otišli na izlet po Sloveniji. Bled, Zelenci, Planica, neko jezero u Italiji. Bio je plan otići na Tromeju. Granicu tri države, ali put je u rekonstrukciji. 2 sata pješačenja do gore mi je malo previše. Na povratku klopa u mexičkom restoranu u Kranju. Planiramo sredinom 5. mjesecu na Maltu. Jel tko bio? Šta preporučate?
![]() |
|
|