|
![]() |
#9036 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Trebam savjet od iskusnijih. Do sad sam trade-ao na Binance-u gdje je sve naravno bilo jednostavno, no i tamo sam držao ono što imam u USDC/USDT-u i problem je što sam polako počeo gubiti sredstva jer USD pada u odnosu na EURO, ali nema neke stable alternative za EURO. To je moja greška jer realno na Binance-u mogu prebaciti sve u Euro, u tome držati dok ne trade-am i onda s Euro kupiti npr. Solanu, kasnije vratiti nazad u Euro... E sad, ja bih se "decentralizirao", prebacio sve na neki wallet i tamo tipa preko Jupitera dalje trade-ao. Problem mi ostaje jer sam tamo osuđen na USDT/USDC tj. ne mogu imati nikakav fiat (Euro) pa ne znam koje su mi opcije, jednostavno sam kako kažem osuđen na USDT/USDC i tjt ili?
![]() |
#9037 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koja je platforma najbolja za prodaju crypta i ima najjednostavniji, najbrži i najeftiniji način prijenosa love na bankovni račun. Pokušavam na Binanceu koji koristi neku FR firmu (Paymonde ili tako nekako) i nikako ne uspijevam obaviti tu transakciju. Jučer sam sa svog bankovnog računa prenio 1 € njma da bi vidjeli broj mog računa, ali mi je status još uvijek unverified. Već sam lud, a treba mi ta lova.
![]() |
#9038 |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
ne znam kako je kod tebe, ali kod mene iznad Paymonade ima normalni SEPA withdrawal... i obično bude doslovno instant, kao i uplata... na račun legne u doslovno 2 minute. Prvo prodaj za EUR pa će ti nuditi EUR za withdraw. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9039 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nisam išao na Withdraw nego na Sell. EDIT: na mobu uopće nemam te opcije kao ti. Pogotovo ne SEPA Instant.
![]() |
|
|