|
![]() |
#2851 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
https://www.a1.hr/privatni/mobiteli/a1-na-bonove Za nove korisnike, 4 GB + 2500 min/sms, 37,92€ za 6 mjeseci - 50% za prvu godinu za nove korisnike. Dakle, izađe 18,96€ nakon prvih 6 i onda možeš još jednom produžiti za drugih 6. A nakon toga mijenjaš operatera ![]()
![]() |
#2852 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2854 |
Premium
|
zvuči dobro. vidim ima i kombinacija sa 70gb za 9,75e. to mi je bolje tj. više od tomato 55 000 jedinica za 10e na pretplati bez ugovorne obveze. jel bonbon isto pretplata bez ugovorne obveze? kakav je signal tj. pokrivenost bonbona - pretpostavljam dobar ako su dio hrvatskog telekoma?
divovski kompjuteri Zadnje izmijenjeno od: tomasini_. 12.03.2025. u 14:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2855 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Trenutno za GSM tracker imam 9 GB bez ikakve internet opcije. Je li im to neki bug, ne znam, ali svi Simpa brojevi su mi najmanje tarife, bude po 50 GB nekad.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2856 |
Premium
|
![]() |
#2857 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
@tomasini da, bez ugovorne obveze je i sto ne potrosis prenosi se u drugi mjesec, max duplo mozes imati Signal, sto mkey veli, kako gdje. Trenutno imam i tomato i bonbon u mobu, gdje nemam na tomatu imam na bonbonu, gdje nemam na bonbonu imam na tomatu signala. Je da su tad na 2g i prakticki beskorisni, ali to mi se dogodi jednom godisnje. Uskoro ce mi oba broja biti na bonbonu pa kad sam nedostupan nedostupan sam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2858 |
Premium
|
znači li to da je po istri i hrvatski telekom tj. simpa npr. katastrofalan (nema mi to smisla), ili ipak bonbon ne koristi infastrukturu od hrvatskog telekoma u punim mogućnostima? ovo sad komplicira odabir, jer imat ću samo jednog operatera i ne želim probleme sa lošim signalom bilo gdje u hrvatskoj. zasad mi je izbor na dva operatera - tomato 55gb za 10e i bonbon 70gb za 10gb. ako tomato nudi generalno bolju pokrivenost, uzeo bi njega, inače bi išao na više gb tj. bonbon
![]() |
#2859 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Bonbon mi u istri radi odlicno. Bolje nego tomato/A1 recimo, na kojeg sam se naivno vracao par puta i svaki put vracao nazad kroz par mjeseci. Sad sam valjda 2 godine na bonbonu. Koristim samo 4g Bonbon mi radi potpuno jednako kao tm preplata koju sam koristio isto godinu-dvije. 2g signal pod otvorenim nebom (!) sam evo vidio prvi put neki dan u kopacevu. Od pule do osijeka sam streamao internet radio s moba, nula problema. Ako odes u sela, sigurno ce biti rupa, ne mozes protiv toga. Daleko od toga da postoji savrsen operater. To ces morati probati i odluciti na svojoj kozi.
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 12.03.2025. u 17:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2860 |
Premium
Datum registracije: Jul 2015
|
Kod odabira treba uzeti u obzir da je ponuda bonbona 12 mjeseci, a tomato se reklamira zauvijek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2861 |
Premium
|
Eto kako to varira, zadnje sam bonbon koristio pred godinu i pol dana. Uglavnom sam posvuda u okolici bio na edge, ako i toliko. Telefonski pozivi su prekidali. Kada sam probao HT turističku brzina je također bila opscena. Možda su unaprijedili situaciju od tada.
![]() |
#2862 | |
Premium
|
Citiraj:
Jedina stvar sto me bode, prosli mjesec sam ih trazio da mi aktiviraju to i odbili su jer je kao samo za nove korisnike. Sad kad sam u postupku prelaska na bonbon vidim da je tomato dodao da vrijedi i za postojece korisnike. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2863 |
amigo
Datum registracije: Dec 2007
|
Podrzava li A1 na pretplati VoWIFI, VoLTE i RCS? Prešao sam nedavno s Bonbona na Tomato tarifu na akciji, pa skuzio da mi je na Tomatu slabiji signal, lošiji internet a nema VoWIFI da nadomjesti slabiji signal. Prebacio se nazad na BonBon koji mi je bio bolji i sad zovu s A1 i nude mi neku promociju. Ako nema VoWIFI onda mi se ne da ni probavati. Usput, RCS na porukama na Samsungu mi je normalno radio na Bonbonu, na Tomatu ne. Jel i RCS ima veze s operaterom? Jer čitam nešto da Samsung napušta RCS i Messages aplikaciju |
![]() |
![]() |
![]() |
#2864 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
volte da, i rcs da. vowifi ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2865 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Volte i RSC podržava na A1. Samsung u već duže vrijeme postavlja po defaultu Google Messages pa i tako na novom oneUI 7.0 nestao Samsung Messages (nema ih na S25 seriji) Ali da, Samsung Messages kroz update proradio RSC (ne vidi se u postavkama opcije) i vrijediti će do 01.06.2025 Za iphone još ne podržava RCS. Tomato je virtualna mreža pod A1. Bonbon isto virtualna pod HT. Tako da znaš da Tomato ima isti signal pod A1.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2866 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2867 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Prešao sam u Bonbon, ali oni su katastrofa. Služba za korisnike ne odgovara satima, danima sam ih pokušavao kontaktirati. Naplatili cijenu za cijeli mjesec, a dali GB za manje od pola. Trenutno me pokušaju uvjeriti da je to normalno. Baš me zanima po kojem zakonu ili pravilniku je to legalno? Pošto sam se požalio, kažu da će mi izaći u susret i umanjiti naplaćenu cijenu. Ponašaju se kao da su mi napravili uslugu, a ne kao kršitelji zakona. Zadnje izmijenjeno od: Alfredo nr.3. 20.03.2025. u 18:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2869 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2870 |
Ili jesi ili nisi
|
Pitanje za vas koji ste prije pola godine uzeli onu tarifu od A1 na bonove gdje se uplati 6mj. unaprijed. Jer navodno se i nakon 6mj. može ponovno aktivirati ista opcija, pa me zanima je li to tako, prolazi li druga aktivacija bez problema? Prebacio sam djeci sve brojeve na to nedavno, "OK" tarifa se zove, 19€ za 6mj. u njoj je inače 4+4GB, 2500min. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2871 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Imao sam to na A1, godinu dana je vrijedila ponuda tako da da, nakon prvih 6 mjeseci sam platio još 6 mjeseci, to je bilo mislim u ožujku prošle godine tak da sam imao do rujna pa onda prešao na Tomato |
![]() |
![]() |
![]() |
#2872 |
Ili jesi ili nisi
|
Hvala. ![]() Reci mi, jel se sjećaš kako se provjerava stanje minuta i GB na A1? Na *101# se vidi samo stanje računa i trajnost kartice. Na Moj A1 aplikaciji to ne mogu nikako vidjeti. Nešto sam uspio na onom njihovom WhatsApp virtualnom asistentu ali je dosta komplicirano. Edit: evo sam našao: poziv na *102*1# pa za par minuta pošalju SMS. Zadnje izmijenjeno od: goran1985. 24.03.2025. u 17:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2873 |
Premium
|
![]() |
#2874 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Ja sam pitao i nema vise. 20% umjesto 50%. Osim ako nesto promijene. S operaterima se nikad ne zna |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2875 |
Premium
|
![]() |
#2876 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
možda sam stvarno priglup i ostao u 15.-tom stoljeću, ili jednostavno nezainteresiran više da znam nešto više o tome prvi put sam u životu uzeo tarifu na pretplatu od 24mjeseci u a1, savršenu+, imam neograničene telefonske pozive, sms-ove i flat internet, ali SAMO u Hrvatskoj pa zbog EU regulacija, zar ne bi sve to isto trebao imati i dok se nalazim npr. u bilo kojoj zemlji članici EU? npr. ne mogu vjerovati da ako sam u sloveniji nekoliko dana, imam "ograničen" promet na 38,26 GB? imam osjećaj kada sam bio na tomatu, da sam bio bez ugovorne obveze, koristio onih 55 000 dodijeljenih mjesečnih jedinica jednako kako u HRV tako i u SLO i ITA?
![]() |
#2878 |
Premium
|
promocija bonbon kombinacije sa 70 gb za 9,75 e istekla je krajem travnja. ima li neka slična aktualna ponuda, tj. koja bi bila najbolja opcija za 10 e mjesečno pretplate bez ugovorne obveze, a da nudi više od 50 gb?
![]() |
#2880 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Pozdrav! Ima li bonbon e Sim i moze li se kupiti ista online? Treba prijatelju neki neograniceni internet u EU na prepaidu. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|