|
![]() |
#79052 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Frend ima A klasu (2. generacija) i svako malo mu ga netko ogrebe. Traži neki dashcam koji bi se aktivirao na pokret tj. u takvim slučajevima. Problem je što ne vozi auto svaki dan već dere radni auto. Prijedlozi?
![]() |
#79053 |
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
zaboravi da će reagirati na grebanje, ja sam imao udarac u parkiran auto pa ga schok senzor u kameri nije detektirao, al uredno reagira na otvaranje/zatvaranje vrata ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79055 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#79056 |
Moderator
|
![]() |
#79058 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Shitbox bez zadatka ![]() Jugo i kiša ali prilika za đir, 50km uz 6 paljenja, bez greške. Izgleda da je čišćenje klema na akumulatoru riješilo problem klikanja 🤞 Rezervni golman Hajduka se vozi u krstarici na pravo gorivo ![]() Ispod Klisa, ovdje je nekad bila krasna borova šuma ali je požar uništio ![]() ![]() Nazad na spavanac. Volim naći mjesto kraj sličnih ✌️ ![]() I jedan fin primjerak gradskog vozila ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#79059 |
Moderator
|
![]() |
#79060 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79062 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Taj Mustang/Duesenberg mutant je zivi dokaz da lova ne garantira dobar ukus (ili pamet). However - to je jedina crna ovca u kolekciji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79063 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Jučer idem pogledati berlingo u Koprivnicu i prije toga se čujem s vlasnikom automobila i pitam ga sve o autu i sve se čini ok. Na jednoj slici mi je vodilica bila malo čudna i pitam ga jeli hrđava i veli on nije nema nigdje hrđe. Ok. Gle idem iz Samobora ima tu nešto vožnje... https://www.njuskalo.hr/auti/citro-n...oglas-46488162 I tak.... ![]() Ako naletitie ili znate da netko kupuje da pošaljete da slučajno od ovog smrade ne kupe. 250 uzaludnih km ali ok barem sam išao na fini ručak i posjetili smo rodno selo od ženine bake. BAREM NEŠTO! p.s ako znate nekoga osobno tko prodaje berlingo, partner 1.6 hdi, doblo 1.6 jtd, ford tourneo 1.5 tdci, mer citan 111cdi, kangu 1.5 dci..minimalac 100hp, a poželjno 120hp tj. 88 kw javite na pm. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79066 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Auf, svaka ti cast na zivcima i da ga nisi natjerao da ti plati rucak. Serem se na te spike "prvi vlasnik u hr", a u njemackoj ga razdjevicili hans i getruda s duzom desnom nogom. Aj bok!
![]() |
![]() |
#79069 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Dva auta sam do sad u familiji kupio prek tog oglasnika i dopeljao https://www.avto.net/Ads/details.asp...oen%20Berlingo Pogledaj malo, jako jednostavno da uneseš u RH
![]() |
#79070 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Zašto te brine površinska hrđa na toj vodilici? Imamo u firmi 4 komada starih od 3 do 6 godina i na svakom se vodilica ljušti i počne hrdjati ovako površinski... Nijedan nikad lupan oko tih vrata( prednji zadnji branik klasika po gradu) ili da je dirana vodilica Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#79071 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Ne bi da je auto sa 600.000km u raspadu cijeli, da iz motora curi ulje na sve strane, da su gume ćelave, da nema rege, da se francuski ovjes iza raskrečio ko silovana krava, i da su po sicevima kerovi skakali tih sedam godina.... Jebeno, hrđava vodilica, ajme ne, želim kupit auto star sedam godina koji je jučer izišao iz dućana i nitko ga nije vozio sedam godina, za po mogućnosti 8 i pol posto cijene novog ![]() Al ne, problem je vodilica vrata od 23 i pol eura na četri šarafa izmjenjiva za 2 i pol minute ![]()
![]() |
![]() |
#79072 | ||
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Auto je unitra katastrofa, sve plastike su razjebane, a hrdje ima i na donjem dijelu straznjih vrata. Vodilica nije hrdjava na berlingu iz 2002. stoga je ovo nesto sjebano. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#79074 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vidio ja uživo takvog na kojem piše Porsche. Vjerojatno negdje u mobu imam i njegovu fotku.
![]() |
#79075 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Kupio sam ljetne gume 14.2. ove godine u Sloveniji u Ljutomeru. Ovaj petak sam išao vulkanizeru da ih montira gore i sjedim na kavi, a ovaj me zove da je jedna guma oštećena, izgleda tvornički. Sad se moram zajebavat sa zamjenom, sva sreća pa još imam račun. Anyway, kad su mi mijenjali gume (3 su zamijenili na nove ljetne, jedna je ostala zimska), senzor za provjeru tlaka u gumama mi javlja da je ova zimska pod slabijim tlakom. Išao sam na bengu provjerit, ali sve je ok. Izgleda da su sjebali nest sa tim senzorom. Nikad nisam imao auto sa tim senzorima, to se nalazi na ventilima? Svejedno sam dogovorio reklamaciju, samo me zanima da li neko zna kak funkcioniraju ti senzori i kaj je mali mogo sjebat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#79076 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Ako ću kupovati rabljeni auto najvjerojatnije ću ga kupiti preko avto.net ![]() Bolja ponuda i daleko bolje pretraživanje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79077 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Jel to TPMS ventil? Ako je, onda ga mijenjaš, nema baš nekakve filozofije sa time, ili radi ili ne radi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79078 | |
Premium
|
Citiraj:
Dobio sam ove u Ljutomeru, vele da su kontaktirali dobavljača i nadaju se da neće biti problema zbog (pre)kasne reklamacije i da pričekam dan-dva. Kao uštedio sam 48€ na 4 komada, izgleda da možda i nisam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79079 | |
Moderator
|
Trebas naletit na takav samo da pise Lamborghini ![]() Citiraj:
A moze bit i da ga samo treba rekalibrirat. Odvezi na reklamaciju pa ce vidit kaj je. Naravno pricam o fizickom TPMS-u jer imas vozila di TPMS glumi ABS senzor.
![]() |
![]() |
#79080 |
Adrenaline junkie
|
Ako je u pitanju brojanje impulsa sa ABS senzora onda je normalno da ti ptijavljuje da je stara guma "izduvana". Zbog istrosenosti ima manji precnik od ostale 3.
![]() |
|
|