|
![]() |
#6721 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6722 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
isto kao bonbon ili tomato. dok god na iskonu možemo imat net za 20eur mjesečno, mislim da se ne trebamo žalit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6723 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Sad sam produzivao ugovor, pa me pitala zena iz supporta da li ste gledali druge ponude? Ja sam rekao dok vi imate Internet 300/150Mbita za 21 eura, ne treba nista drugo gledati.
![]() |
#6724 |
Premium
Datum registracije: Nov 2016
|
Ja sam prosli tjedan dobio za 16 + 1 eur brzna 300/100 + 1 eur telefon, znaci 18 eura 24 mjeseca Prije toga sam vec par godina na iskonu i sve je bilo ok, jednom ili dva puta sam morao samo router vracati na tvornicke postavke U 11 mjesecu 2024 sam trazio od vipa optiku sa playstationom 5, nisam docekao tehnicare (od 11.2024. do 15.02.2025) da to dodu spojit pa sam odustao i produzio sa iskonom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6725 |
Uptime 99.99%
|
Ove godine se nisam cjenkao nego sam samo prihvatio ponudu. Pa je cijena sa brzinom 21 euro. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
![]() |
#6726 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Iskon je najjeftiniji i bez internet obaveze ako uzmete preko ovog weba https://povoljaninternet.hr/ 18,99 eura flat internet, kod mene 60mbps, bez uo
![]() |
#6727 | |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6728 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
To je poseban kanal prodaje. Ta web stranica se pojavljuje na jumbo plakatima na mjestima gdje je manja zastupljenost Iskona ili gdje je konkurencija veća. Također i kroz Google/FB oglase za target kampanju klijenata po IP adresi na A1 ili Telemach. Radi na principu adrese i kućnog broja. Ako je na toj adresi dominantan A1 ili Telemach, Iskon ponudi 18,90€ neograničen internet do 100Mbps, bez ugovorne obveze. Inače redovna cijena od 28,90€ Ova ponuda od 18,90€ nije namijenjena za postojeće korisnike. ![]()
![]() |
#6731 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
To su neki šaljivdžije na tom kanalu prodaje ili ja nisam nešto skužio? Nisam njihov korisnik, pošaljem mail, zove me neki tip i nudi tih 28.90 za brzinu 300/150, bez ugovorne. A na webu kad naklikam provjeru, tamo je 24.90 za to isto ![]() Ono lik zbunjen, zove me dvaput, odmah je na ti, oba puta mora ići još nekoga pitati jer ne zna punu cijenu itd. itd. Smijurija ![]() Možda je to neka posebna ponuda za područja od interesa, ali barem da dođu na isto kao na webu, ali ne, ovi još skuplji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6732 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Ma to vanjski reselleri prodaju njihove pakete pod Iskon brandom. Al iskon više ne postoji. Koji uređaj se dobije za optiku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6734 |
Premium
Datum registracije: Nov 2016
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6736 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Jel Iskon u slučaju prelaska kod njih (postojeća HT optička infrastruktura) šalje tehničara s routerom ili samo poštom pošalju samoinstalacijski paket da se postojeći router zamijeni? Na chatu vele da tehičar dolazi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6738 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Meni za kucu su prvo dosli decki iskonfigurirati nit u boxu na tavanu, a nakon toga tehnicar sa opremom provukao zutu nit i zavrsio setup. Kod roditelja u stanu je dosao samo tehnicar s opremom, logicno.
![]() |
![]() |
#6740 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Citiraj:
Meni prebacuje na salespower iskon. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6741 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
jel moze meni netko objasniti, koji bi tocno razlog bio i dali oni to eksli rade i iz kojeg razloga. da nekome iz nikakvog razloga padne na pamet u tom debilnom iskon-u ljudima bacit router u factory postavke? znaci frend me zove da mu nis ne radi, da nema neta. na kraju zove njih i oni kazu da su napravili factory reset. na njegovo pitanje zasto, oni kazu automatikom? sta je to normalno? mislim pitam zato da ih zovem i hebem sve po spisku prije nego i meni to naprave bez ikakvog razloga. nije mi jasno sta je njima u glavi, ic bez ikakvog prijavljenog kvara napravit nesto takvo, a covjek imao setirano cudesa unutra i posao mu sad par sati pati zbog njih, a ja nemam vremena ic tako to sve setirat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6742 |
Premium
|
dsl? oće to... svi provideri to povremeno rade, update firmware-a pa ajmo usput factory default. ujedno razlog zašto , dok se moglo, sam na svim svojim routerima gasio management konekciju. ujedno razlog zašto puno ljudi na dsl-u želi koristiti vlastiti modem - jer tad oni nemaju nikakvu kontrolu nad njim. na optici, koliko znam, takve gluposti ne rade. u skoro 3 godine ht-a nisu mi niti jednom takli modem. sad na iskonu ga niti nemam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6743 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
razloga moze biti vise, moze bit nadogradnja fw-a, moze modem zablokirat, postat nedostupan pa se salje naredba za FR. ak je dsl u pitanju moze ht na centrali mijenjati nesto oko porta pa se modem ne prijavi na portu i treba ga FR. razloga moze biti puno, ne radi sigurno to netko iz zabave. uostalom da i radi, modem je njihov i mogu to. ne znam sto ce ti reci ak ih nazoves, al znam da ce nakon razgovora izmedju sebe komentirat nesto tipa "jos jedan debil koji vrti vlastitu mrezu i posao na nasem modemu.." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6744 | |
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
Sad ih koristim samo zato sto sam skroz izbacio njihov router na optici i mogu imati samo jednu uslugu.
![]() |
![]() |
#6745 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Iskon
Dosla mi mogucnost optike na iskonu. Bez UO. Mogu i na HT, preptostavljam da je ista nit ![]() Zadnje izmijenjeno od: spawn. 20.03.2025. u 20:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6746 |
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
ja sam nedavno prešao sa 100/50 na 300/150, uzeli su stari modem, poslali novi speedport plus, raisecom ont je ostao optika mi je je inače inicijalno od HT-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#6747 |
Premium
|
ja sam friško prešao kod njih sa ht-a, dobio huawei ont + router (neznam koji router, ne koristim ga). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6750 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|