|
![]() |
#31 |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Završio jučer igru - vrhunska igra. Nikad nisi jak i uvijek možeš jako, ali jako brzo poginut, kasniji questovi su više manje skroz jednostavni pa nije bio problem razmišljanja što, di i kako... Jedino me je taj zadnji boss fajt malo razočarao ali ok. Sve u svemu, sad mi je jasno zašto su govorili da je ispred svog vremena bila ova igra. Sad kad bi još na ovaj način obradili duju - srce bi mi bilo ko kuća! |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
¯\_(ツ)_/¯
|
Uuuuuuuu, stiže nam remaster u čast 25. godišnjice. Jebote, ko jučer da je bilo, se sjećam tog ljeta kad sam završio srednju i od pirata preko pošte naručio kingpin i SS2, nisam znao ni kako krekirat pa sam ga zvao na telefon da mi objasni... ![]() ![]() I onda sam instalirao System shock 2, pojma nisam imao što radim i što trebam radit prvih 2-3 dana. Do tada sam igrao samo pucačine, tu su me slike u bug časopisu zajebale jer sam mislio da je pucačina, a ono jedna od najboljih igara ikad... Uglavnom, nakon par dana kad mi je sve kliklo - taj osjećaj dječjeg uzbuđenja i fascinantnosti nisam doživio sve do prvog stalkera. i evo je sad opet u malo ljepšem ruhu, što je super ali nadam se remasteru. Ova igra to zaslužuje. Imamo Prey(2017) koji je tu možda čak i bolji u nekim aspektima od SS2, ali prey nema shodan. Uf... https://store.steampowered.com/app/8...sary_Remaster/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
System Shock, igra koju bi se najlakše opisalo kao najpopularniju nepopularnu igru ako sam dobro shvatio prodajne rezultate. Ja se sjećam prvog djela u DOSu i atmosfrea je bila čudo, intro odličan (Llllllook at you hacker, a pathethic creature of flash and bone). Ali ja to ništa nisam kužio, bila je teška za poludit, nikada odigrao ni jedinicu ni dvojku. Dvojka mi se čini ipak osjetno više user friendly, ne znam ima li onih cyberspace sekvenci, ali to mi je bio vj najgori dio u prvom dijelu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
¯\_(ツ)_/¯
|
Citiraj:
Ispravi si tu nepravdu i odigraj remaster jedinice i obavezno prey 2017... Tih cyberspace instanci imaš samo u ovom remasteru i to sve svodi na napucavanje ala descent. Nije super ali nije ni strašno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
|
Ja upravo igram remaster jedinice i stvarno su čudo dobro to napravili. Meni je uvijek ostala draža jedinica mada je dvojka dosta stvari poboljšala. Stvarno moraš potražiti stare igre ili čekati remaster neke od njih da igraš nešto gdje ti nije sve nacrtano šta trebaš raditi. Ja se isto nadam nekom remasteru dvojke pa kad bude bude nije žurba. Ovo gore izgleda dobro ali ipak bi čekao što su napravili s jedinicom da opet igram. Svakako preporuka za odigrati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Prvoklasni Krkan
|
U tom remasteru su IMHO nešto gadno zeznuli sa UI-em ako se dobro sjećam uopće nisam vidio što piše na hotkeyevima na 1080p..nativno. Onda sam editirao config da to povećam, ali se onda povećava kompletan UI tj HUD i onda se ne vidi sve....ali budem to probao jedan dan opet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
¯\_(ツ)_/¯
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|