|
|||||||||||
|
|
#78992 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
I on je vjerojatno krenuo žmirečki kroz njega. Rezultat je bio.. https://www.index.hr/vijesti/clanak/...r/2650241.aspx
|
|
|
#78993 | |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() I naravno da nisam slušao i da sam ulovio brazdu na poljskom putu. Srećom, pa me klepnulo "prema van", pa je bila samo oteklina. Da je bilo obrnuto, vjerojatno bi naj.. i zglob ruke.
|
|
|
|
#78994 | |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#78995 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Automobili
Citiraj:
Tebao sam se bolje pripremiti, postoji alternativni makadamski put preko brda https://hr.wikipedia.org/wiki/Tunel_Pitve-Zavala na povratku bi sigurno istražio i tu varijantu edit: sad sam pogledao opet video, kad je postalo grubo, palac je otišao vani bez razmišljanja, vidi se na 31. sekundi ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 21.03.2025. u 10:44. |
|
|
|
|
|
|
#78996 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Ovaj u Miramarskoj me uvijek iznenadi, ne idem često, ali kad naletim nakon 2-3 godine, većinom s drugim autom, uvijek me malo stegne u grlu, pogotovo pošto su novi auto sve širi. |
|
|
|
|
|
|
#78997 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Osim toga, bio sam poprilično sam unutra u oba smjera |
|
|
|
|
|
|
#78998 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Zanimljivo, dobio sam volju na Hvar ići. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#78999 | |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Ja imam taktiku tam da pazim samo na jednu stranu, ak mi je ta strana OK onda znam da neću zapet ne drugoj ![]() Problem miramarske je kaj stup nije ravan, u podnožju je širi i tu se isto ekipa zajebe Vidio dam kak je neki dedek iščupo zadnji kotač na autu. |
|
|
|
|
|
|
#79000 |
|
Premium
|
Automobili
Dan poslije, i meni se opet ide ![]() Vjerojatno je bolje iskustvo zimi, pretpostavljam da je ljeti gužva na cijelom otoku https://youtu.be/us5vVMjysJY?si=8_HzgyQgz2_iE56n Alternativni makadam izgleda privlačno https://youtu.be/r6BZc0KqX-U?si=cP-AVutxh6WhlgU- ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 21.03.2025. u 11:32. |
|
|
|
|
|
#79001 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Jebote, ovaj tunel je kao iz onih apokalipticnih filmova. ![]() Ajde dobro pa Rvacka nije turisticka zemlja pa nema veze kakav se dojam ostavlja... Ja nema sanse da bih sa novih autom prosao kroz taj faking tunel, ako naravno imam izbora. Ako nemam, samo bih se okrenuo i otisao negdje drugdje.... Mogu si zamislit jadnog turista sa nekom pilom dodje od 100k i sad mora proci kroz taj krs....Plus cijene po ljeti, odlican recept za otjerati ljude, kao sto smo mogli vidjeti proslo ljeto. ALi bitno da je Ajdukov grb gore. #majkoIsusova #kruvTiJebem, #babeTeNeserconZvale ![]() |
|
|
|
|
|
#79002 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Švapski kramp opet na ljetnom setupu ![]() Citiraj:
![]() Tunel ko tunel. Mislim da bi bilo fora proći s nečim što ima malo otvoreniji ispuh ![]() Nije mi jasno kak ekipa razbije auto na takvom mjestu, al ok, meni nije jeasno puno toga kad su u pitanju vozači Kao npr ekipa koja ne može proći Miramarskom ili još bolje kad su radovi na obilaznicama pa imaš onu traku za pretjecanje od 2,2m i onda se ekipa vuče iza ili šlepera i gazi pola te trake i pola svoje ![]()
|
|
|
|
#79004 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Frend ima A klasu (2. generacija) i svako malo mu ga netko ogrebe. Traži neki dashcam koji bi se aktivirao na pokret tj. u takvim slučajevima. Problem je što ne vozi auto svaki dan već dere radni auto. Prijedlozi?
|
|
|
#79005 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
zaboravi da će reagirati na grebanje, ja sam imao udarac u parkiran auto pa ga schok senzor u kameri nije detektirao, al uredno reagira na otvaranje/zatvaranje vrata ![]() |
|
|
|
|
|
#79007 |
|
Moderator
|
|
|
|
#79008 |
|
Moderator
|
|
|
|
#79010 |
|
Premium
|
Shitbox bez zadatka ![]() Jugo i kiša ali prilika za đir, 50km uz 6 paljenja, bez greške. Izgleda da je čišćenje klema na akumulatoru riješilo problem klikanja 🤞 Rezervni golman Hajduka se vozi u krstarici na pravo gorivo ![]() Ispod Klisa, ovdje je nekad bila krasna borova šuma ali je požar uništio ![]() ![]() Nazad na spavanac. Volim naći mjesto kraj sličnih ✌️ ![]() I jedan fin primjerak gradskog vozila ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#79011 |
|
Moderator
|
|
|
|
#79015 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Jučer idem pogledati berlingo u Koprivnicu i prije toga se čujem s vlasnikom automobila i pitam ga sve o autu i sve se čini ok. Na jednoj slici mi je vodilica bila malo čudna i pitam ga jeli hrđava i veli on nije nema nigdje hrđe. Ok. Gle idem iz Samobora ima tu nešto vožnje... https://www.njuskalo.hr/auti/citro-n...oglas-46488162 I tak.... ![]() Ako naletitie ili znate da netko kupuje da pošaljete da slučajno od ovog smrade ne kupe. 250 uzaludnih km ali ok barem sam išao na fini ručak i posjetili smo rodno selo od ženine bake. BAREM NEŠTO! p.s ako znate nekoga osobno tko prodaje berlingo, partner 1.6 hdi, doblo 1.6 jtd, ford tourneo 1.5 tdci, mer citan 111cdi, kangu 1.5 dci..minimalac 100hp, a poželjno 120hp tj. 88 kw javite na pm. Šest mjeseci tražim auto. Lud sam više i par komada mi je doslovce isred očiju pobjeglo. Jedan berlingo, jedan citan i jedan isuzu dmax. |
|
|
|
|
|
#79018 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Auf, svaka ti cast na zivcima i da ga nisi natjerao da ti plati rucak. Serem se na te spike "prvi vlasnik u hr", a u njemackoj ga razdjevicili hans i getruda s duzom desnom nogom. Aj bok!
|
|
![]() |
|
|