|
![]() |
#1712 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=VTjkTf7QdKY |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1713 |
In Rainbows
Datum registracije: Sep 2007
|
jel uspio tko pokrenut novu aplikaciju za maxtv ili truba i dalje? ne radi mi ni preko Silka, logiram se ali nece loadati sliku
![]() |
#1714 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1715 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Na kojim se aplikacijama taj delay pojavljuje? Jel se taj delay odnosi na sve audio formate, ili samo na pojedine? Jel si probao u FS Audio settings -> Sarround Sound mijenjati na PCM, ili DD ili DD+ da vidis jel ima kakvog utjecaja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1716 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Direkt na firesticku, kad ode ekran u crno, samo mijenjanje aplikacija u meniu zvuk klika kasni. Ako ugasim tv i upalim ga ponovo ili restartiram firestick normalizira se situacija. LG C9 je u pitanju, i CEC je usporen inace, npr na C3 je CEC kontrola jednake brzine a zvuk isto nisam primjetio da kasni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1717 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
Ako na C9 iskljucis CEC, jel ima kakvog utjecaja? Isto neznam jel C9 ima HDMI Audio opcije za "Digital Sound Output" -> PCM ili Auto ili Passthrough kao C3, pa da njih probas ukljucit/iskljucit... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1718 |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
Je li itko imao problema pri inicijalnom konfiguriranju Firesticka? Imam Firestick 4K kojeg sam kupio davno za backup. Sve krene normalno, uparim daljinski, spojim se na WIFI, povežem s accountom i onda krene update pa se restira i tako u nedogled. Odradio sam factory reset, isprobao na nekoliko monitora, više punjača i 2 mreže.
![]() |
#1719 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2013
|
Koristim Stremio app (ver. 1.5.7) na Amazon Fs 4K i na Grundig (Google) tevejcu. Od titlova koristim OpenSubtitles a nedavno sam ubacio i addon Titlovi.com (radi Hr jezika) , uredno je syncan addon i dok se gleda ista serija na Grundigu ponudi izvor HR prijevoda s Titlovi.com dok kod gledanja na FireSticku ne ponudi izvore s Titlovi.com. Jel ima netko ideju zašto je to tako? Poslano sa mog ALI-NX1 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|