|
![]() |
#2762 |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
Ok, moja greska, ali nekako je to drugacije bilo napisano, ne u ovom specificnom obliku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2763 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Evo samo info da sam upravo pričao na chat s bonbon i dobio ovu ponudu. Mislim da vrijedi za sve nove pretplatnike i za one koji prelaze s bonova na pretplatu: Svi korisnici bonova koji prebace broj na pretplatu i aktiviraju kombinaciju dobivaju popust od 2,65 eura koji vrijedi 24 mjeseca. Također i duple jedinice u kombinacijama na 12 mjeseci! Preporučujem ti naše kombinacije: • Velika kombinacija za 10,85 EUR sa 4000 + 4000 min, 500 + 500 SMS-ova i 17 + 17 GB interneta • Jako velika za 13,85 EUR sa 4000 + 4000 min, 500 + 500 SMS-ova i 38 + 38 GB interneta • Jako jako velika za 16,85 EUR sa 4000 + 4000 min, 500 + 500 SMS-ova i 68 + 68 GB interneta |
![]() |
![]() |
![]() |
#2765 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Znači nikako mi nije jasno zašto bonovi imaju bolje uvjete. Ali nikako.
![]() |
![]() |
![]() |
#2766 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Kaj nakon 12 mjeseci, može se raskinut ugovor odnosno prebacit na drugu mrežu koja bude povoljnija? I btw di si našao, ak može direkt link. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2767 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
BonBon
Zato sto danas jako jako puno ljudi ne zeli nikakvu pretplatu osim ako se uzima neki telefon svake dvije godine. Takvima moras ponuditi jeftine bon pakete da ih privuces. Ne raskidas nista. Ugovor nije obvezan. Mozesse ti i ranije maknuti se s bonbona. Ta cijena vrijedi 12 mjeseci od prve aktivacije. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 10.03.2025. u 12:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2770 |
Premium
|
Provjerio i sad sve riješio preko chata. Top ponuda za narednih godinu dana. Hvala kolega vacs za informaciju o ponudi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2771 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Pazite se, ako aktivirate promociju duple jedinice koja je kao besplatna deaktivirat ce vam 50% popusta na pakete tako da dobijete duple jedinice za duplu cijenu. Sad se borim sa njima da mi vrate 50% nazad jer nigdje nije pisalo da ce se deaktivirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2772 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Je li pisalo prije, ne znam, ali sada piše... Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2773 |
Premium
Datum registracije: Aug 2017
|
Hehe pa ista ti je stvar 50% popusta na sve ili duplo sve. Tako da ne kužim što ćeš dobiti tom borbom za 50% popusta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2774 |
Premium
|
Ne trebaju mi ti dupli gb, isao sam aktivirati jer je besplatno i vrijedi do 2030. Presao sam k njima radi 40gb za 8.25e, od toga potrosim mjesecno oko 15-20gb, svaki mjesec tak i tak imam duplo pa se nakupi opet do 80gb Sad me poduplana tarifa kosta 16.50e, dakle dajem 8e vise za nesto sto mi ne treba. Najveci problem je sto kod aktivacije nije bilo napomene da se promocije ne zbrajaju. Edit: da ne kazete da lazem Promocija se moze aktivirati samo preko aplikacije, ali u aplikaciji nema te napomene da se gubi 50%. Nema smisla da idem citati sitna slova na webu za nesto sto je dostupno samo preko app.
Zadnje izmijenjeno od: vacs. 18.03.2025. u 14:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2775 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Jesi uspio vratit/otkazat? Ako jesi, kako? Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2777 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Pošalji im ovo jer je ovo službena ponuda. Niti tamo nema navedenih nikakvih uvjeta. https://www.bonbon.hr/ponuda/cjenik/...etplata/ostalo Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2778 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Auuu, ja sam danas dobio ovu poruku i otisao i aplikaciju i aktivirao. Inace placam 8.19€ za Veliku kombinaciju mjesečno na pretplati. Kaj to znači da sada moram u rat s njima?? Nema nigdje da se aktivacijom gubi ikakva pogodnost. ![]() ![]() ![]() Poslano sa mog RMO-NX1 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2779 | |
Premium
|
Samo na 50% off promociju utjece, ostale pogodnosti ostaju aktivne. Meni je minutu nakon aktivacije doslo ovo Citiraj:
Nema povoljnije varijante za nove korisnike od 50% popusta, koliko god se netko zavaravao "ali dobijes duplo" Ako mi ne vrate 50% idem nazad na tomato, 55gb za 10.10e |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2780 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2025
|
Čekam prebacivanje na bonbon iz HT mreže, dobra ponuda za 6.75e/mjesec. Čitam po redditu koji i nije baš neka referenca za informacije da korisnici bonbon na HT mreži imaju manji prioritet, što bi značilo QoS je podešen da su prioritet HT korisnici. Bilo kako bilo, trenutna HT cijena pretplate 18.01e(mjesec je definitivno previsoka. Zahvaljujem se kolegama na informaciji oko ponude. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2781 |
Premium
|
Inace sina sam prebacio na pretplatu i veliku kombinaciji za 6.75€. A ja placam veliku kombinaciju 8.19. (to je bila ona neka specijalna ponuda na 2 godine, mislim da cca jos imam 10ak mjeseci do isteka iste) . Bil bilo pametno otići s mreze i vratit se nazad pa onda tu veliku kombinaciju aktivirat za 6.75? (12mjeseci vrijedi ta ponuda) Ova nova ponuda 6.75 za veliku kombinaciju može se aktivirat samo do 8.4.2025. A dotad se stigne selit i vratit na mrežu. Poslano sa mog RMO-NX1 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2783 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Na forumhr-u sam citao da ekipa ode u telemach na par dana i vrate se u bonbon i sve uredno prodje. I ja to sad planiram napraviti pa cemo vidjeti.
![]() |
![]() |
#2784 |
Premium
|
Ovo s duplo sve sam i ja danas vidio, ali lagano preskočio, znao sam da nema šanse da imam sve u pola cijene i onda još da duplo dobivam. 20gb za 6,75€ je više nego oke, a ni to neću potrošit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2785 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2786 |
amigo
|
I ja sam nedavno tako napravio, otisao sam na tomato ali se vratio jer mi je bonbon ipak bolji. Osim toga, isplati se jer zovu agenti za zadrzavanje korisnika pa nude nesto bolje ponude od sluzbenih na webu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2787 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
http://www.forum.hr/showthread.php?p=106942569
![]() |
![]() |
![]() |
#2788 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Ja placam 13.85€ jako veliku i receno mi je da mi nece nista poskupit. Na drugom broju imam veliku za 10.85€ da i na tom broju nece poskupit nista. Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2789 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2025
|
Primijetio sam da nakon prelaska s HT na bonbon mrežu, jačina signala je slabija, nisam u centru grada pa vjerojatno i ti pridonosi jačini/kvaliteti signala ali bez obzira na navedeno, primijetio sam razliku. Da li netko ima slična iskustva? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2790 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2017
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |