|
![]() |
#78992 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ovako bi trebali i kod nas https://revijahak.hr/2025/03/15/sud-...-u-automobilu/
![]() |
#78993 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
pa te zaobljene u mojoj županiji su već 4-5 godina na snazi...doduše moja županija je poznata da patrole iskaču sa radarim i pištoljima iz svakog žbuna ALI ta kamera ne snima 180° - snima dolazni i odlazni smer kuda gleda, ne leđa |
![]() |
![]() |
![]() |
#78994 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() oće si ovaj predstavnik evrovizije. kupit takav ako pobijedi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78995 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
taman nedavno prolazio, ograničenje zbog radova/oštećenja na cesti je 80, baš me zanimalo jesu i ograničenje na kameri spustili, al očito nisu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78996 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79000 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Kamere mogu snimati 8 traka istovremeno. Dolazak i odlazak. Četiri vozila u sekundi po traci. Ukupno 32 auta u sekundi. Slikaju svako vozilo bez obzira na brzinu kretanja. Nakon slikanja rade selekciju. U većini slučajeva podešene su za brzinu i neregistrirani auto, ali može se dodati svjetla, pojas, ....
![]() |
#79001 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mlinček dobil friško ulje, još ulovit vremena za stražnje pakne zamjenit i onda opet mir. ![]() ![]() Jel to kondenzacija u faru novog premiJum vozila? Citiraj:
![]() |
![]() |
#79002 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79003 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Počel sam se pitat jel to možda normalno kod ovakvih prijelaznih temperatura i uvjeta. Nedavno sam radio farove na E39, jedan je lijepljen, drugi s butilnom trakom. Oba sam odradio, jedan dobio novu butilnu traku, drugi je dobio tretman visokotemperaturnim silikonom i oba su se oznojila ovih dana. Kad sam prao auto zadnji put, sve je bilo ok. Sad sam otvorio one čepove na vrhu farova za štelanje klapne za "krivu stranu ceste", ostavio par dana nek ispari, pa da vidim opet.
![]() |
#79004 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
![]() |
#79005 | |
Moderator
|
Citiraj:
Trebaš vidit smjeh od poklopca kartera, veličine dlana. Brijem da bi u 5 minuta zamjenio dihtung kartera a ne 10 sati koliko mi treba na E39 ![]() Al zato 4,1 litra ulja ide u taj litreni mlinac. I ono, ne može bit 4 litre, zajebu te s tih deci više kaj ide pa moraš kupit 5 litri ![]()
![]() |
![]() |
#79006 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Kao da će mu strašno faliti taj 1dcl ako mu ne staviš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79007 |
Moderator
|
Iskreno ulio sam 4,5 litre i sad je na oko 3/4 šipke. Na 4 litre bude skoro na minimumu.
![]() |
#79008 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Bilo je samo možda 1cm pri dnu stakla, dakle ne mokro, već samo kao maglica. Sumnjam da silikon tako loš posao radi. Još kod butyla bih posumnjao, ali ovo nema smisla. ![]() Budem motrio idućih tjedana.
![]() |
![]() |
#79009 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Sve da cu pitati, pa zaboravim. Osijecani, tko je onaj vas night rider koji se budi oko 20h i tera motor u crveno cijelu vecer od semafora do semafora kao da ga gone svi djavli ovog svijeta? Koliko sam uspio prostim uhom ubrati, radi se o jednom/istom motoru i cuje se od Drave do suncane ulice, a i sire. Nisam ga vidio, ali sam ga se dobro naslusao ![]()
![]() |
![]() |
#79010 |
Premium
|
Pozdrav. Nedugo sam pitao tu, pa da napišem update i ponovo pitam. Naime, kada upalim auto prvo što mi piše: smetnja elektricni osigurac za djecu! Nedugo sam rekao da imam problema s akumulatorom, pala mu amperaža ispod prihvatljivog i to se pojavi, dobio sam ovdje info da izmjena akumulatora bude riješila problem, resetirala grešku. Auto je kod jednog poslovnog puta stajao 2 tjedna vani, vratio sam se, verglao i nije upalio. Kupio sam novi akumulator, sve greške nestale osim ove. Što mogu napraviit? Vozio sam u 2 servisa auto na dijagnostiku, na dijagnostici nema jedan problem, ne vidi se ništa. Ne smeta kod vožnje, ali živcira. Ideje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#79011 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ne kuzim, tebi se ispisuje greska na ekranu ali ju dijagnostika ne izbacuje? Kako je to moguce? Da nije to upozorenje, tipa da su ti bravice za zadnjim vratima onemogucene, pa da se vrate nemogu otvoriti iznutra? Onaj ficR za djecicu kad vozis? ![]() Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 17.03.2025. u 13:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79012 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Ovlasteni/OEM servis nezna kako to ugasit/iskljucit? Ili si vozio kog nekih ovako u garazu ?
![]() |
#79013 | |
Premium
|
Citiraj:
Vozio sam u ovlašteni + vozio k svom mehaničaru koji mi auto sređuje 15 godina, ako u koga imam povjerenja, imam u njega. Ni jedan od ovih gore ne znau kako to riješiti. Vide problem kod paljenja i greška nestane. I tako svaki puta. Google kaže da je to normalno, da je to jedan od sustava koji radi non-stop, kada mu je pala ameraža, izgubio struju taj sustav i sad se javlja greška. Riješenje: zamjena akumulatora. No, moj problem nije riješen. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 17.03.2025. u 13:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79014 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
A jesi "registrirao" akumulator da auto zna da je novi ? To je nazalost kod novijih auta vec nekih 15ak godina "normalno" da se mora resetirati sustav BMSa da zna da je AKU novi i prilagodi sustav/punjenje tome.
![]() |
#79016 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#79017 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Meni se na sepetu nikada nije javila kondenzacija. Niti na starom autu. Farovi su obični plastični halogeni bez leće i nisu hermetički zatvoreni već imaju neki gumeni poklopac iza. Prije bi rekao da se farovi kondenziraju jer se jedan dio fara (puno) brže hladi od drugoga ukoliko nije zabrtvljen. Druga mogućnost je da je bio zabrtvljen kada je u zraku bilo puno vlage (ljeto) pa po zimi magli i kondenzira jer vlaga nema kamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79018 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
Sorry bode me🤣🤣 Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79019 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
Meni se nikad nije to izbacilo https://www.briskoda.net/forums/topi...lectric-fault/ Just had this fault (Fault: electronic child lock) on Skoda Superb III 2019 after low/faulty battery. Replaced battery and had it recoded, but fault still there (everything physically working except switches on driver's door did not light up when child lock activated). Tried clearing fault codes via "man that can" - there were low voltage codes that were cleared but the child lock fault kept coming up. Had to take it to main dealer who reloaded the vehicle software - presumably updated software and fault now disappeared (also lights on driver door now working correctly). Obviously no fault with the door locks, or they would have charged me for those as well, if they could! Said that if it was under warranty it would have been free, but I had to pay £180 for an hour of "diagnostics". I'll be banging the table harder if it happens again because of a flat battery!! Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|