|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
Pomoć - kako podesiti FRITZ!Box 6890 LTE
Pozdrav svima voljnim pomoći.. Postavio bih FRITZ!Box 6890 LTE umjesto HT routera, dakle na prvo mjesto. Trenutno imam HT router u bridgeu sa Asus u56, koje bih htio maknuti. Prvo pitanje, trebam li maknuti HT router is bridgea. Drugo pitanje, kako da na FRITZ!Box 6890 LTE podesim maxtv. to je sve što me zanima, probao sam osposobiti maxtv ali cijelo vrijeme dobivam x711 grešku..kanale nađe ali nema slike i javlja se ta greška. Zahvaljujem! Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 15.03.2025. u 19:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Jesi li na xDSL - u ili optici ? Ako se ne varam da bi proradio MaxTv treba na kompu editirati konfig file + nakon toga ga "blesirat" da opet bude genuine kako bi ga router prihvatio, u nekoj temi se opisivala procedura. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
ok, ja koristim xDSL, daj mi molim te objasni kako i u čemu da konfiguriram taj file, i ako kod promjene parametara bude router prihvatio to što sam mjenjao? molim link na temu i ili objašnjenje. dakle trebam DSL + VOIP + IPTV - maxtv. prvo dvoje znam složiti ali se zajebavam sad s ovim, vidio sam na temi da bi trebao konfig modani, možda da netko podjeli, hvala! i trenutno sam u bridgeu sa HT routerom i svojim jednim drugim, trebam li traziti od HT da me maknu iz bridgea? možeš li objasniti za sve step to step postupak, mislim da bi mnogima moglo pomoći, 1000 stranica je malo problem sad tražiti, ovo bi mogao biti tutorial topic, vjerujem da masa korisnika ima sličan problem, hvala jos jednom! Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 15.03.2025. u 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
obična kutija STB crni onaj, mislim samsung Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 16.03.2025. u 00:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Dakle Internet i VoIP se mogu namjestiti preko WebGUIa dok za IPTV STB trebaš modificirati config. Ovdje imaš jedan od primjera. https://www.ip-phone-forum.de/thread...itzbox.301210/ Ovdje ti se nalazi alat za kalkulaciju hasha da ti Fritz prihvati config nazad. https://www.mengelke.de/Projekte/FritzBox-JSTool |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
|
Citiraj:
puno hvala!!! budem se sutra s tim igrao pa javim kako je prošlo |
|
![]() |
![]() |