|
![]() |
#19831 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Only Murders in The Building - S04 Puno bolja nego S03, baš je super napravljena i priča je napokon takva da žena nije 2 epizode unapred znala kaj se događa i kaj se bu dogodilo. Dobar enseble cast, Martin Short mi je otkriće desetljeća, obožavam lika tak da jako solidna 9/10 od mene.
![]() |
#19832 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jesam li ja jedini koji sve manje kuži Severance? Kako gledam, tako imam sve više upitnika iznad glave. A ona epizoda sa kampiranjem mi je bila ultimativni WTF moment.
![]() |
#19833 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja odustao na toj epizodi i "otpratio". Serije gledam da odmorim glavu, a ne da je jos dodatno zamaram. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19834 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Odgledan "Teacup". Fina miniserija, podsjeća na period 90-ih do 2010ih, u to vrijeme smo imali nešto sličnih sf/mistery b+ produkcija koje su bile zabavne. Likovi se ponašaju logično, što je čudno uopće gledati. Radnja nema nekih rupa, kad misliš da ima, pričekaj 5 minuta, shvatiti ćeš da ipak nije bila rupa, već nisi vidio cijelu priču. Čini se da će biti druga sezona, veselim joj se. 7.5/10 realno, meni 9.5/10 jer me zabavila u moru dosade. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19835 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
"Who is your daddy and what does he do?" Zadnje izmijenjeno od: Ivo_Strojnica. 06.03.2025. u 19:56. Razlog: Ispravljen link |
![]() |
![]() |
![]() |
#19836 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19838 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19839 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
The Recruit - cvik https://www.hollywoodreporter.com/tv...ns-1236156162/
![]() |
#19841 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Citiraj:
---- Ček, drugi je OK, prvi samo kiksa ![]() ---- Pretpostavljam, ovo fali: https://www.imdb.com/title/tt27031263/
![]() |
![]() |
#19845 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
u prvih 10minuta azijski gay prijatelj producent koji ni sam ne zna zašto je tamo se poreže nožem dok rezucka rajčice.. trenutak kad se poreže se dobro vidi, prvi put drži nož u ruci i zakačio se po prstu.. navukli ga na foru da će bit na tvu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19847 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Ček stvarno rade reboot Harry Potter? Jel nitko ne može više ništa originalno smisliti u toj filmskoj industriji... Sinoć s djecom gledao Peti element, djeca oduševljena. Malo promjene za njih u doba beskonačnih Marvel / Star Wars nastavaka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19848 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Hala Madrid! Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 08.03.2025. u 19:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19850 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Snape is described as a thin man with sallow skin, a large, hooked nose, and yellow, uneven teeth. He has shoulder-length, greasy black hair which frames his face, and cold, black eyes. He wears black, flowing robes which give him the appearance of "an overgrown bat". Nidi ne vidim da je bijelac, iskreno ![]()
![]() |
#19854 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#19855 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19856 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
![]() |
#19857 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Evo što mi kaže Mistral ![]() Q: Opiši mi izgled lika Snape iz Harry Pottera. A: Lik Severusa Snapea iz serije Harry Potter je jedan od najzanimljivijih i najkompleksnijih likova u čitavoj seriji. Snape je opisan kao visok, mršav čovjek s dugom, masnom kosom koja mu pada preko lica. Ima karakterističan orlovski nos i blijede, podcrtane oči koje mu daju uznemirujući izgled. Snapeov izgled često odražava njegovu mračnu i tajanstvenu narav. Uvijek je odjeven u dugi crni ogrtač, što dodatno pojačava njegovu zastrašujuću auru. Njegov stil odijevanja i opći izgled često su uspoređivani s vampirima ili drugim mračnim likovima iz književnosti. Snapeovo ponašanje i izgled često su u kontrastu s njegovom unutarnjom borбом i kompleksnošću njegovog lika, što ga čini jednim od najznačajnijih likova u seriji. Q: Da li se igdje u knjizi spominje njegova bijela ili blijeda put? A: U knjigama o Harryju Potteru, Severus Snape je opisan s blijedom puti, što dodatno pridonosi njegovom mračnom i uznemirujućem izgledu. Ta karakteristika je jedna od onih koje često ističu njegovu zastrašujuću auru i doprinose njegovom općem dojmu kao tajanstvenog i nepredvidivog lika. Q: Po opisu iz knjiga, da li je moguće da je Severus Snape bio crnac? A: Na temelju opisa Severusa Snapea u knjigama o Harryju Potteru, autorica J.K. Rowling nije eksplicitno spomenula njegovu rasu. Međutim, opisi njegove blijede puti, dugačke masne kose i karakterističnog orlovskog nosa često su interpretirani kao da ukazuju na to da je Snape bijelac. Ipak, budući da Rowling nije izričito navela njegovu rasu, neki čitatelji i obožavatelji mogu imati različite interpretacije njegovog izgleda. U filmskoj adaptaciji, Snapea je glumio Alan Rickman, koji je bijelac, što je dodatno utjecalo na percepciju lika u popularnoj kulturi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19858 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#19860 |
Premium
|