|
![]() |
#31561 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Sjećam se 199x kad sam gledao taj film prvi put u kinu, i tada mi je bio trash. Beverly Hills u svemiru. Ne znam po čemu je stekao pridjev kultni film. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31563 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
The Gorge Pogledao i ja. Nije neloš. Čist oke za pogledat jednu večer. Čak i žena koja nije fan sci-fi-a i koja inače vrti očima na ovakve filmove kaže da je skroz oke. Da su izbjegli par nelogičnosti i malo bolje objasnili par stvari mogao je biti i bolji.
![]() |
#31564 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Brutalist https://www.imdb.com/title/tt8999762/ 7.5/10 Prvi dio 10/10, a za drugi dio pripremite termosicu s kavom, nategnutih 4.5/10 Ovo u kino može ići gledati samo pravi mazohist, ja ne znam kako su to ljudi izdržali. Da se film sreže za onoliko koliko su kadrovi predugi, imali bi solidan film od 2 i pol sata max. Drugi dio je svejedno naporan, s nepotrebnih zadnjih pola sata.
![]() |
#31570 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Do vaših komentara nisam niti obratio pažnju na "Sida" u Gorgeu. Meni skroz normalna, sad išao mjeriti ravnalom na ekranu, ajde malo ima veći razmak, ali ništa strašno. Ali zato Ella Purnell... U Falloutu mi se činilo da su to nešto montirali, nedavno pogledao Sweetpea i ono žena ima ogromne oči ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31572 |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
speak no evil - dobar neki triler o nekakvim nenormanim obiteljskim ljudim the house (1985) - stari horor kojeg sam ko klinac gledao i noćima ne spavao i tako mi je ostalo u sjećanju da sam zaboravio da je to u biti horor komedija - inspirirana evil deadom bi rekao. uglavnom, zabavni trash. The Keep (1983) - a ono, čudan film u najmanju ruku ali te nekako drži. nacisti, demoni i anđeli... moraš biti inspiriran za odgledat ga, meni je OK, ali samo to.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31573 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Anora osvojila 5 oskara, veli Mikey Madison (glumica (25 god) koja je pobrala oskara)) moramo aprišijejtat kurve! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31574 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#31575 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Starship Troopers je jedan od imo top akcijskih filmova 90ih koji je istodobno urnebesna satira na razne totalitarne sustave, no ak se to ne primjeti, nekom će bit wtf pri prvom gledanju. Kao što je rečeno, nema direktno veze s knjigom (koju sam čitao), tj. svojevrsna je, ironično, inverzija ideja i narativa iz knjige, maltene ko sprdnja na tu knjigu, a same nisu na današnjoj woke razini, tako da teško da bi sadašnji neki novi film bio vjeran knjizi, naravno, osim ak se ne dogodi neki hollywoodski ideološki zaokret. Remake neželjeni ima na prvu potencijala da bude čak i gori od nastavaka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31576 |
¯\_(ツ)_/¯
|
The enemy cannot push a button if you disable his hand. MEDIC! Kad je tek izašao, svi moji frendovi su ga popljuvali jer je beverly hills u svemiru, pa sam ga ja pogledao tek nakon par godina, početkom 2000 i ostao paf kakva je to filmčnina. Od tad ga svako malo pogledam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31578 |
¯\_(ツ)_/¯
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31580 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Borderlands - smeće. Radnja loša, gluma još lošija, efekti katastrofa. Ne vrijedi tih 1.40h gledanja.
![]() |
#31581 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Hijao! Za sve ljubitelje Jasona Stathama… Nakon Pčelara, a prije Pčelara 2, ovih dana stiže Bauštelac. Do kraja karijere očekujem i “Vodoinstalater”, “Monter Klima Uređaja”, “Električar” i “Krovopokrivač 1, 2 i 3 ![]()
![]() |
#31582 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
IMHO sve redom odlični filmovi i budući klasici, tak da se bude i ovaj novi pogledal bez pardona. ![]() ![]() ![]()
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#31586 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zanimljivo je da Ameri praktički nemaju nijednog glumca za takvu vrstu filmova koju zauzimaju Otočani - Neeson je Irac, Butler je Škot, a Statham Englez.. Eventualno bi The Rock mogao uletiti u nišu akcijskih junaka. Ostali - 0 bodova.
![]() |
#31588 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Općenito je vrijeme velikih zvijezda prošlo, kad se samo sjetim 80tih,90tih... neka skroz druga vremena. Dovoljno je bilo pogledati poster za kino ili cover za VHS kazetu i pogledati glumce... i znalo se što se može očekivati. Sada IP prodaje film, nije važno tko odglumi uloge, samo da to dovoljno solidno odradi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31589 |
Premium
Datum registracije: Apr 2016
|
Walter Hill maraton večeras na hrt 3. Mislim da ću taman izdržati southern comfort i ratnike podzemlja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31590 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Juror #2 - jako dobar. Tko voli takve drame u sudnici, to je štivo za gledati. 7/10 Novi Captain America - kao i sve što je izašlo iz Marvel radnje zadnjih 3-4 godine, tako i ovo, slobodno preskočiti. Najviše me smeta što se sad upliću kompletno 2 različita Hulka, Liv Tayler i slične gluposti, koje inače nemaju veze s vezom. 3/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|