|
![]() |
#78782 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Ima se za novog crnog benveja jer "nije" bio dužan državi stotine milijuna kuna. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78783 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#78784 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Pričamo o autu koji je serijski dolazio s 14, 15 i 16”, i na koji su stavljene 20” felge koje ni stilski ni funkcionalno ne prate ni dizajn ni funkcionalnost tog auta. Ako te modifikacije čine auto još i tehnički neispravnim, još gore. Auto koji je registriran za 4 osobe, a struže s dvije, definitivno nije tehnički ispravan. Narodski rečeno, krava sa sedlom
![]() |
#78785 |
Brat od Đon Vejna
|
Šta bi tek reko kad netko metne turbo na atmosferski motor, da je za zatvor, streljanje? Ajme ne, iz tvornice je došao sa kotačima za dječja kolica, mora i 40 godina nakon bit na njima.... Auto izgleda bomba na tim felgama i s tim bi se složilo valjda 90% ljudi koji su na autu za svoj gušt napravili nešto više od stavljanja nove tekućine za pranje šajbi..
![]() |
#78786 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
16" bi bilo idealno, ajde ak si već sirovina onda bi možda 17" bilo naknap, ali 20" baš narušuje izgled auta. EDIT: Citiraj:
Ak postoji OEM turbo za taj auto, atestiran, tehnički legalan, i da prati ostatak šasije onda ne vidim problem, delaj i mapiranje, i custom branike, i auspuhe, i spojler, i felge... Čak nekad to i zgleda dobro i s ukusom, ali to su promili i vjerojatno završe na nekom emisiji ili YT kanalu jer ono, iznimka potvrđuje pravilo. I da ima DPF ak ga ima tvornički. Problem je ekipa koja zbog kurčenja, nedostatka novaca, primitivizma, nečeg trećeg, vozi drloge sa DPF off, auspuhom koji budi susede, kad baca crnilo iza ko sipa pa im ja skidam boga isusa kad sam iza njih s bebom koja mora udisati taj smrad, kad imaju zatamnjene zadnje farove, kad im ulje gori pa isto zakade pol autoceste itd. Za takve nemam ništa dobro za reći osim rupa u glavi, vjerovatno nedostatak ljubavi od roditelja, kompleks malog pimpeka, ili neka trauma diranja po piši u maloj školi.
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 03.03.2025. u 12:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78787 |
49%winner
|
Ako cemo pricati o selu i sedlima, trebalo bi prvo krenuti od JDM ćuning scene, ne? ![]()
![]() |
![]() |
#78791 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() Ne razumijem to, a još manje razumijem onaj američki trend, vjerojatno isto proizašao iz Japana ![]() Ali da, svatko tko ide na predimenzionirane felge, spada mi u istu paradu kiča i neukusa kao ovo. Malo zdravog razuma oko razumijevanja odnosa veličina ne bi škodilo ![]()
![]() |
![]() |
#78792 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#78794 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Ne znam konkretno za Brežice, jer mi je predaleko bilo, ali što se tiče HRV, najbolje cijene sam znao ubost na mall.hr kad bi bio popust, i imao je neki njemačko talijanski web shop sa brutalnim cijenama, ne mogu se sjetiti linka, ali otiđi na forum.hr, podforum automobili, topic zimske gume, i tamo ti je svako drugi post bio sa tim web shopom. Ljudi naručuju, uredno stiže, dobri DOTOVI. Cijene su bile jako jako dobre, meni bi na tri seta guma koje sam kupio bilo uštede par stotina eura. edit:https://www.pneumaticidtm.it/ ovaj web shop |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78795 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
Pneumaticidtm.it Ali nazalost web ne radi, ne znam sto im se desilo Mall.hr vise ne drzi gume. Ja gledam malo cijene SLO i HR, sve je to u pol deka. Ako nisi bas uz samo granicu, mislim da se ne isplati |
![]() |
![]() |
![]() |
#78796 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78797 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ali gledam baš gume, Hankook Ventus Evo, 19", 130EUR kod Furlana, kod nas preko 200. Ekupi. Znači 70po gumi, x4. Eto ti 250EUR u džepu. Furlan: https://www.vulkanizerstvo-furlan.co...l-91y-19335207 vs Ekupi: https://www.ekupi.hr/hr/Auto-i-moto-.../p/EK000259846 Nije 100% ista dimenzija i nije moja dimenzija, zato sam i bacio pitanje tu. Ali ako je tako, za 300EUR, meni su brežice na 60km. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78798 |
49%winner
|
Gledao sam premium gume u slo jos od 2018 i ja tu ne vidim nikakvu racunicu za standardne dimenzije. Mislim da sam uvijek bio unutar 40-50 eura razlike
![]() |
![]() |
#78799 | |
Bazinga
|
Citiraj:
Gledam bezveze 255/40/18 i nije neka razlika. https://www.vulkanizerstvo-furlan.co...-6419440409078 https://www.ekupi.hr/hr/Auto-i-moto-.../p/EK000644481
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 03.03.2025. u 14:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78801 |
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
gledao sam i ja prošle godine gume u slo, zanemariva je razlika, na kraju sam kupio u vulkalu i još dobio neki vaucher za gorivo 20ak € |
![]() |
![]() |
![]() |
#78802 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja ustedio na Pneumaticidtm.it 200 eura na zimskim gumama. Nitko mi nije dao Continental Ts870p 21 zoll jeftinije od njih i to toliko. Ali izgleda da su zato i bankrotirali. Sent from my SM-S926U1 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#78803 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
Nikad nebuš razumio gušt koji neki ljudi imaju u autima jer tebi služi isključivo za od A do B. Neki ljudi su zaigrali Need For Speed ili gledali Top Gear pa zavoljeli aute, ne nužno pogledali kitu pa pomislili da trebaju auto s gewindama da s njime nadoknade nedostatak ![]()
![]() |
![]() |
#78804 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Najbliži našim krajevima su Kalister i TP-Cars u Materiji. Znam da je rulja masovno kupovala u TP-u jer oni nemaju gume na lageru nego ih naruče za tebe tako da su DOT-ovi bili vrlo dobri. Pripazi na radno vrijeme jer ne rade u pon!
![]() |
#78805 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Narucio Terramar, pa isao malo pogledati kako izgleda ponuda zimskih guma da se pripremim tamo pred zimu. 255/40 R 20 -> boli glava koliko kostaju ![]() 250-300€ kod nas da su premium modeli (ne pada mi na pamet stavljati neke kineske cunga-lunga gume), bit ce istovara tamo u 10. mjesecu ![]()
![]() |
#78806 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Sam radim servis, kočnice, kupil krokodilku, standove i rampu. Ne znam puno, ne znam napraviti generalku, imam mehu u familiji koji je dobar i koji mi napravi sve to pro bono al ipak rađe to sam napravim jer mi je gušt. Gledam Octaviu RS za karavana za familiju. I dalje stojim iza svega kaj sam rekel, slažem se da je to sve gušt, al ovo sve kaj sam navel u svojem prijašnjem postu nije gušt nego neka bolesna perverzija i zlostavljanje tog gušta.
![]() |
![]() |
#78807 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Ugodnegume najčešće ima najbolje cijene. Kupigume i za divno čudo Molydon znaju imat ok cifre za pojedine brandove. Od ostalih Pneumatik i AutoHrvatska isto znaju imat dobrih ponuda.
![]() |
![]() |
#78808 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Šta može biti da se volan slabije tj. teže okreće? Peugeot 508 2013. godina u pitanju. Da samo njega vozim možda ne bi ni skužio, ali kad sjednem u Škodu onda osjetim kako se volan okreće kao pero, a u Peugeotu se moram malo pomučiti.
![]() |
#78809 |
The mighty pirate
|
Servo pumpa. Nego, što znači tvrđe? Moderniji auti imaju to podešeno da su jako lagani. Meni nikako ne paše i šaltam odmah podešenje volana na sport. Ako ima biranje modova, vidi kakav je na toj Škodi kad staviš u sport mode pa usporedi. Ako je na Peugeotu dosta tvrđi i dalje, onda provjeri servo i jel pušta ulje na pumpi. Nešto bi svijetlilo da servo nema pritiska.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 03.03.2025. u 20:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78810 |
Fresh Juice
|
Za gume je onaj Antonio imao uvijek najbolje cijene, čak bolje od online shopova. Prije koju godinu naletio na fejsu na nekoj grupi, uvijek najfriškiji dot ima. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|