|
![]() |
#78752 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nije centar, ali je jedna od glavnih ulica u ZG na križanju s drugom isto tako važnom ulicom. To raskršće j eprilično široko i stvarno je morao ima veliku brzinu da završi u restoranu.
![]() |
#78754 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ovaj je još bolji, dobro pa nije bilo nikog tamo na nogostuou kod bajkova. Kladim se u svoju plaću da su u Mercedesu treštale cakje na najjače ![]() https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna...antni-15558301
![]() |
#78755 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ovo je centar https://www.index.hr/vijesti/clanak/...k/2647172.aspx Očito bi one akcije kaj rade vikendom, trebali raditi svaki dan i sam selit punkteve po gradu.. EDIT: Wolverine bio brži |
![]() |
![]() |
![]() |
#78756 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
O *ebote, ima sutra da TT proglasi dan žalosti u Gradu Zagrebu,... toliko nedužnih bicikla otišlo na Jakuševac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78757 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Toliko s*anja s pišljivih 0,94 promila? Očekivao bih bar 2. I 19 g. starosti, a ne 35.
![]() |
#78758 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ovo je bolesno. Sva sreća da ljudi nije bilo tamo. Znači vrhunska sposobnost vožnje tih samoprozvanih najboljih vozača u premijumumima se sastoji od stiskanja gasa na ravnoj cesti. A ok, možda od tamo oklen dolaze nema stupova na kojima se izmjenjuju crveno, žuto.i zeleno, svjetlo, kroz raskrižja se prolazi ko prvi stigne, ko ne stigne , štaš, nis prošo. Trebalo bi ukinuti prodaju vozačkih po benzinskim i sličnih ustanovama nekih zemalja. Ma ne mora biti alkohol, to može raditi bezmozgović ušmrkani. U ovakvim slučajevima derati samo stavak 6. Čl 59 ZSPC-a, i pod mjere bodova i zabrane uvesti mjeru drobljenja auta.
![]() |
#78759 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78760 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() Nego, ovaj semafor na Savskoj kod Medvedgrada ne katastrofa u smjeru juga, baš sam si mislil da fali neki otok za dodatan semafor samo za ravno. Evo jučer baš sam mislil kak ekipa stoji i ne skuzi da je zeleno. Još ak je tramvaj negde tam pogotovo. I kamere, treba još milijon kamera sa nekakvim machine learningom da snimaju samo premijume, uspara u storage a opet imaju 90% efikasnosti ![]()
![]() |
![]() |
#78761 | ||
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Ovdje kod mene od silaska sa autoputa do graničnog prijelaza imaš ravno PET zavoja na DESET kilometara ceste. Na toj cesti sam svaki dan hrpetinu vremena. Iznenadio bi se kad bi vidio koliko debila austrijskih, slovenskih i u manje slučajeva njemačkih tablica (granica je sa BiH), na tih PET zavoja manijakalno koči usred istih, i čim ih prođu sa 30-40kmh, stišću gas do poda do 100-120kmh većina, neki odu i brže (ograničenje je 80kmh na 9 od 10km). 90% njih prolazi tom cestom najmanje 10x godišnje, jer sam neke aute i rege već popamtio, idu ljudi u 'otadžbinu', ali mentalni sklop kretenskog kočenja na najjače u zavoju i stiskanja gasa u pod čim se ukaže pravac ispred njih, nije izlječio život u EU. Tak da taj postotak debosa u Zg, nije specifično vezan za vrstu auta, to je takav mentalni sklop u pojedinaca. Citiraj:
Tamo postoji drugi problem već dugi niz godina, koji nitko nije riješio dok netko ne izgubi glavu (kakva glupa konstrukcija rečenice sa nitko i netko, al ajd ![]() (frend je imao 40 godina stan tu gore iznad medvedgrada, pa sam vrlo vrlo često boravio na toj lokaciji)
![]() |
![]() |
#78764 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Zanimljivo kak su ljudi s niskim kvocijentom inteligencije sposobni zaradit skupi auto a ovi pametni voze dacie, toyote, pežoe...
![]() |
#78765 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
![]() |
#78767 | |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: Tajl3r. 02.03.2025. u 14:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78768 | |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Tatin ili mamin auto, stara razvozana i neodrzavana mecka ili bembura, prosiri perspektivu… skuplja je nova dacia koju sam kupis od navedenih primjera. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78769 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#78770 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
![]() |
#78771 | |||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Uh znam lika čiji je stari otvorio građevinsku firmu, mali odma nov A4 na firmu i idući mjesec se zapio u lokalnoj birtiji a A4 okrenuo na krov. Citiraj:
![]() Citiraj:
Inače EU spec E24 meni osobno izgleda puno bolje, ovi američanski branici su mi užas ali kako se radi o M6, jebat ga, takav je tvornički. M635 CSi izgleda zeru ljepše.
![]() |
![]() |
#78772 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
E21 u US verziji izgleda kao prosječna instagramuša s napumpanim usnama ![]() http://www.classicandsportscar.com/g...ers-and-losers Ali da, ne mogu ga zamisliti nikako drugačije nego s originalnim BBS Evo kako M6 treba izgledati. https://www.classic.com/veh/1988-bmw...61631-7WvGgvp/
![]() |
![]() |
#78773 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ne sviđaju mi se felge nikak.. Fora mi je i ovaj studoš kaj je morao potegnut do Japana da si kupi E31 https://www.jutarnji.hr/autoklub/pro...apanu-15558033 Jbte ja ko student sam imao jedva za kebab |
![]() |
![]() |
![]() |
#78777 |
49%winner
|
A pise da je sponzorirani, samo ne kuzim sta sponzorira... Nije kao oni klasicni clanci "Maja iz Majorije zaradjuje 8000 eura radeci samo svojom desnom rukom", a ispada da majna zlato u WoW-u i klikce misem 30 sati dnevno... "Mihael Ljubić od najranijih je dana zaljubljenik u aute. Na ranim fotografijama lista automobilske revije s dudom u ustima, a po markama je učio i abecedu" Kakav krinđ ![]()
![]() |
![]() |
#78778 |
The mighty pirate
|
Sponzorira mladog studenta koji je u potrazi za osobom suprotnog spola za romantične vožnje u sumrak. "Starom kantom" nije mogao parirati na parkingu obližnjeg cajkaškog kluba jer su ženskice mislile da je to Mazda 323, a u lokalnim birtijama spika nije prolazila jer nije dizel i ne troši 4.2
![]() |
#78780 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Felge su top..
![]() |
|
|