|
![]() |
#31531 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja ga isto pogleda meni je super, s obzirom sta izlazi u posljednje vrijeme.... Nisam imao urge da ga ugasim, pogledao sam ga u jednom sittignu, nije mi bilo dosadno, ima li rupica prica, ima, jel istrasno, nije. Problem je sto se u moru ocajnih filmova nađe okejiš jedan pa se i on ishajpa te previsoka ocekivanja rezultiraju razocarenjem. Cvrstih 7/10 za mene, solidan akcijski malo sci fi horor |
![]() |
![]() |
![]() |
#31534 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Jao stari moj, to sam gledal kad je izašlo u kinu (u Ilici negdje, prije svih multiplexa) pa imam neku nostalgiju, čak neloš film. Čak i igrao na ps2 poslije, e igra je već dost mediokritetna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31535 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja jučer pogleda isto jedan treš ali vrlo zabavan i krvav. Ivica i Marica: Lovci na vještice ![]()
![]() |
#31537 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
![]() |
#31539 |
Premium
|
U 95toj, svaka čast. Sad ga bude Clint prestigao. Btw, pogledao sam spomenuti Ring of fire. Ja ne vidim da je to film B produkcije. Dobar cast, film ima glavu i rep (i krila ![]()
![]() |
#31540 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#31541 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
RIP Michelle Trachtenberg https://www.jutarnji.hr/scena/strane...nberg-15557395
![]() |
#31542 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31544 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
tak sam ja jednom sjedio s frendom na pivi i kaze on meni aj si pogledaj ejđ of tomorrow. dost dobar akcijski sf. i tak dosao ja doma i sav nabrijan posudim u videoteci age of tomorrow poceo taj film al reko nije mi to bas nesto. znam njegov ukus i uvijek ima ok filmove za preporucit. i dao sam mu jos 20ak minuta. i nisam vise mogao izdrzati... ugasio i poslao mu poruku... na kraju je film bio edge of tomorrow.. isto akcijski sf... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31546 |
Premium
|
Reign of fire kojeg je kolega mommistake spomenuo jučer/prekjučer/kadli. https://www.imdb.com/title/tt0253556/
![]() |
#31547 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31548 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31551 |
Premium
|
Zajebano, imas troje odrasle djece, tezak si 90 milijuna $ i pronađu te ljudi koji ti uređuju vrt i to mumificiranog i tebe i suprugu |
![]() |
![]() |
![]() |
#31552 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Također, obožavao sam Buffy. Glumila je i u Eurotripu. Preslatka je bila, RIP. Odličan film sa strašnom ekipom. Vrhunski glumac, RIP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31553 |
Premium
|
![]() |
#31554 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31555 |
Premium
|
Obzirom da su umrli svi zajedno, mislim da je kćer u pravu kada tvrdi da se vjerojatno radi o trovanju ugljičnim monoksidom.
![]() |
#31556 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31557 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Ne bi rekao da je to bila B produkcija s obzirom na glumačku postavu i 60 milja budget. https://www.youtube.com/watch?v=7LrBpEDrKDY Alabama, Sir ![]() Koji filmovi su bili snimani devedesetih..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31559 |
Premium
|
Netko u Sonyju je na nečem žestokom. Oni bi radili remake trasha. Imam feeling da će to biti još veći trash (ako se realizira). https://www.index.hr/chill/clanak/sc...e/2646868.aspx
![]() |
|
|