|
![]() |
#1171 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
I radi savršeno, nisam naletio na jednu jedinu grešku zadnjih par tjedana. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1172 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
A titlovi, kakve su kvalitete? Ja sam iskusio da dosta titlova na opensubtitles je neki automatski prevoditelj (ima tih siteova koji za 10-15 sec prevedu Eng titl u HR i slicno) pa brka padeze/musko/zensko i neke slozenije recenice prevodi doslovno (glupo)...
![]() |
#1173 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako titlovi.com imaju, gledam, ako ne, ništa. https://titlovi.com/clanci/9457/stre...okon-dostupan/ 22 sekunde posla. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1175 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Ok, ovo na prvu s Real Debridom radi super, testirat ćemo dalje. Nego, a kakva je situacija ako je isti account logiran na par mjesta? Tipa sad sam uzeo mjesec dana za probu, kaj će bit ako dam frendu podatke od stremia i onda obadvojica gledamo preko istog accounta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1176 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Nemoj brkati Stremio i RD. Stremio mozes imati gdje god zelis, afaik nema ogranicenja. RD ToS: https://real-debrid.com/terms The User's account is for personal use only. Only the individual who holds the account is allowed to connect on it. Connections to the User's account are recorded so that we can detect account sharing. The User agrees to keep his login secret, We won't offer technical support for account hacking. Osobno imam Stremio na vise uredjaja u kuci i koristim ga na TV-u i kompu, iza istog IP-a i to radi bez problema. Na mobu van kuce ga rijedje koristim, ali u to vrijeme doma nitko ne koristi Stremio/RD pa je svejedno.
![]() |
![]() |
#1177 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Stremio možete koristi i bez RD. Tada zapravo služi kao Torrent client i ovisi o seederima. Ako uzmete RD, tada je ponuda daleko bolja i sve je brže jer RD kešira sadržaj na svojim serverima. RD koriste ljudi i u npr Njemačkoj jer sve ide kriptirano preko njihovih servera, dok kako znamo torrenti ne prolaze tamo bez kazni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1178 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Ionako vise vremena izgubim sto cu gledati, nego sto gledam...da nema preporuka na forumu, malo sto bih pogledao. Sent from my 23043RP34G using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1179 | |
Premium
|
Citiraj:
Internet ako imaš preko 40mbit/s, nemaš brige. Ako čak i loada, uzmeš neki film od 5GB, ne od 55GB. Ja sam trenutno u fazi slaganja optike, imam HT-ov 60/10 internet, gledam sve u HDR10, nema loadanja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#1181 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Potpuno ste promašili temu threada i otišli u tešku ilegalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1182 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2015
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1184 |
Fresh Juice
|
Netflix
Ovdje imaš detaljne upute: https://www.reddit.com/r/StremioAddons/s/HZgZbwVYZu Razlika između RD i bez njega je da s RD nema bufferinga, odmah se učita. Bez RD ima buffering od 10-20 sekundi prije pokretanja filma/serije. Bar kod mene na optici, ako je slabiji net onda ne vjerojatno nešto duži buffering. Ostalo sve isto, titlovi i ostalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
Premium
|
Stremio je program kao i Kodi, što imaš gore instalirano imaš, addonove i to, to možeš šta želiš, ne moraš imati RD, ali RD je najjači i najbolji, ukratko. Ali temu smo baš naspamali nepotrebnim stvarima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1186 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Neka se prebace postovi u Stremio temi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
Premium
Datum registracije: Oct 2016
|
Zar sharing još uvijek prolazi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1190 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1191 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
koristim s jos 2 frenda i nisam im potvrdio vec dugo. ne trazi nas vise nikakve potvrde |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|