|
![]() |
#841 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
ima li tko saznanja da li ima nekih skrivenih pogodnosti za nove tomato pretplatnike? prelazim sa bonbona i uzimam ovu tarifu sa 9000 jedinica za 8.90 eura, ali poucen iskustvom sa ht i bonbonom uvijek ima jos negdje skrivena povoljnija opcija ediit: u cjeniku sam jedino ovo nasao, sve ostalo je skuplje od tih 8.90 eura Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: vacs. 17.10.2023. u 15:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Jel ima neki 3rd party nacin da se tomato prepaid brojevi prate na webu? Toboze je tomato web samo za pretplatnike a mojtomato app je za prepaid. I sad bi ja trebo od telefona do telefona trcat valjda i pratiti gdje cega koliko ima izgleda ![]() Naravno da sam rantao tomatovcima da ko je tu lud, bonbon uredno mogu postpaid i prepaid na webu imati. Svira se njima, naravno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Danas sam skužio da su mi smradovi skinuli 4500 jedinica. Iako mi se to čini previše, jer nisam imao toliko ali je lik na SZK kazao da je toliko potrošeno jučer. A ja inače u mjesec danas potrošim manje od 3k ![]()
![]() |
#847 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Evo da pohvalim A1. Danas su mi odgovorili da ne mogu utvrditi što je bilo pošto sam mrežu promijenio, jel. Prešao s Tomato na A1, velika je to promjena ![]() ![]()
![]() |
#848 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Stranica 11 Tomato cjenika "Od 11.11.2024. do 11.12.2024. u posebnim kanalima prodaje dostupna je pogodnost u vidu 50% popusta na mjesečnu naknadu tarife TAMAN VELIKA u trajanju od 24 mjeseca. Navedena pogodnost dostupna je svim novim korisnicima koji sklapaju pretplatnički ugovor za pretplatničku tarifu TAMAN VELIKA, pri čemu uzimaju novi Tomato broj ili prenose broj iz druge mreže te korisnicima usluge Tomato na bonove. Promotivnu pogodnost nije moguće kombinirati s ostalim promotivnim pogodnostima namijenjenim Tomato pretplatnicima." Ukratko, 55000 Jedinica za 10.1€ |
![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Nemam pojma koji su posebni kanali, ja sam tražio tarifu u A1 sličnu onoj bonbonovoj (cijenom/količinom jedinica) ponudili mi nešto, ja reko skupo mi to i onda drugi dan me nazvali i ponudili ovo. Prihvatio, cijena je dobra plus imaju i esim |
![]() |
![]() |
![]() |
#851 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Ja sam juce prebacija dva broja na tarifu u pola cijene. Naletija na letak u A1 centu i tamo odradija prijenos brojeva. Nema mogucnosti za postojece korisnike, samo za one koji se prebacuju iz drugih mreza. Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Ima li tomato opciju da stigne sms ako me neko zvao dok mi je isključen mob? |
![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
isao sam pitati, ako odes moras 30 dana biti na drugoj mrezi pa tek onda mozes dobiti pogodnost |
![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Jel vama radi dobro tomato aplikacija? Već jedno vrijeme radi probleme, stalno traži da se logiram, pa ako ne želim nego jednostavno pokušam kasnije onda sam logiran, pa opet nisam, pa jesam, pa je nedostupna svaki drugi dan... Nije mi jasno šta ne plate nekome da to napravi kako spada.
![]() |
#857 |
Registered User
|
Kontaktirao sam tomato podršku i izgleda da su naredili aplikaciju, sad više nije potrebno logiranje svaki puta nego pamti korisnika. Barem je zasad tako pa ćemo vidjeti...
![]() |
#858 |
Premium
Datum registracije: Jul 2015
|
Koju verziju imaš, meni (verzija 2.8.0) i dalje dolaze kodovi na sms |
![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
Registered User
|
2.8.0 Isprobavam danas cijeli dan, ulazim-izlazim, stalno sam logiran...
![]() |
#860 |
Registered User
|
U vezi ove tomatove aplikacije, sad su mi rekli iz tomata u čemu je caka. Ako se ulazi u app preko wifi-a, onda trebaju login podaci, to je kao radi neke sigurnosti. Međutim, ako se ugasi wifi, i ako se ide preko mobilnog interneta, onda si uvijek logiran i nisu potrebne nikakve sms verifikacije. Ja baš jučer bio stalno na mobilnom internetu pa sam mislio da su "popravili" app, a zapravo se radi o fičuru. Prilično debilno i ne znam zašto jednostavno nisu dodali otisak prsta za ulazak u app i kraj priče. Uvijek neka mudrovanja i kompliciranje.
![]() |
|
|