Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.02.2025., 17:12   #4411
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Nisam baš upućen u farbanje kompresorom ali ovako koristeći zdravu logiku ne vidim razloga da se ne može koristiti za manje stvari i pogotovo koristeći pištolj koji radi na manji tlak. Možda sam u krivu ali na koji način veličina tanka utječe na to može li se ili ne koristiti za bojanje. Razumijem ako je u pitanju veća površina pa nema kapacitet za pokriti sve, ali za manje stvari očekujem da će raditi.
Staro 14.02.2025., 17:34   #4412
quazar912
Premium

quazar912's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Buger Pregled postova
Jel netko koristio LED trake na baterija i kakav je izgled? Imam jednu policu do koje mi je nezgodno dovući struju, a možda bi bilo fora da ima LED traku
kupio ovu na aliji

https://vi.aliexpress.com/item/10050...yAdapt=glo2vnm

fino toplo svjetlo, puni se preko USB-C dobiješ trake za zalijepit na nešto

ima puno modela siguran sam da ima i na TEMU

Thule nosač
quazar912 je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2025., 18:31   #4413
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Citiraj:
Autor Buger Pregled postova
Jel netko koristio LED trake na baterija i kakav je izgled? Imam jednu policu do koje mi je nezgodno dovući struju, a možda bi bilo fora da ima LED traku
Ja sam si radio neka provizorna rješenja koja su ostala permanentno gdje sam jedan LED element (pločica 12V, aluminijski supstrat dužine 10 cm max snage 10W, realne snage 3W) preko nekog pushup modula (5V -> 12V) spojio na jednu 18650 bateriju. To rasvjetno tijelo stoji u ormaru, palim ga na sklopku prema potrebi, količina svjetla adekvatna, bateriju mislim da nisam punio još niti jednom do sada

Prema vlastitim potrebama biš trebao moći jednostavno izračunati koliko ti treba energije i prema tome koliko ti budu trajale baterije.
But there’s a reason. There’s a reason. There’s a reason for this, there’s a reason education sucks, and it’s the same reason that it will never, ever, ever be fixed. It’s never gonna get any better. Don’t look for it. Be happy with what you got. Because the owners of this country don't want that. I'm talking about the real owners now, the real owners, the big wealthy business interests that control things and make all the important decisions. Forget the politicians. The politicians are put there to give you the idea that you have freedom of choice. You don't. You have no choice. You have owners. They own you. They own everything. They own all the important land. They own and control the corporations. They’ve long since bought and paid for the senate, the congress, the state houses, the city halls, they got the judges in their back pockets and they own all the big media companies so they control just about all of the news and information you get to hear. They got you by the balls. They spend billions of dollars every year lobbying, lobbying, to get what they want. Well, we know what they want. They want more for themselves and less for everybody else, but I'll tell you what they don’t want: They don’t want a population of citizens capable of critical thinking. They don’t want well informed, well educated people capable of critical thinking. They’re not interested in that. That doesn’t help them. Thats against their interests. Thats right. They don’t want people who are smart enough to sit around a kitchen table to figure out how badly they’re getting f*cked by a system that threw them overboard 30 f*cking years ago. They don’t want that. You know what they want? They want obedient workers. Obedient workers. People who are just smart enough to run the machines and do the paperwork, and just dumb enough to passively accept all these increasingly shittier jobs with the lower pay, the longer hours, the reduced benefits, the end of overtime and the vanishing pension that disappears the minute you go to collect it, and now they’re coming for your Social Security money. They want your retirement money. They want it back so they can give it to their criminal friends on Wall Street, and you know something? They’ll get it. They’ll get it all from you, sooner or later, 'cause they own this f*cking place. It's a big club, and you ain’t in it. You and I are not in the big club. And by the way, it's the same big club they use to beat you over the head with all day long when they tell you what to believe. All day long beating you over the head in their media telling you what to believe, what to think and what to buy. The table is tilted folks. The game is rigged, and nobody seems to notice, nobody seems to care. Good honest hard-working people -- white collar, blue collar, it doesn’t matter what color shirt you have on -- good honest hard-working people continue -- these are people of modest means -- continue to elect these rich c*cksuckers who don’t give a f*ck about them. They don’t give a f*ck about you. They don’t give a f*ck about you. They don't care about you at all -- at all -- at all. And nobody seems to notice, nobody seems to care. That's what the owners count on; the fact that Americans will probably remain willfully ignorant of the big red, white and blue dick that's being jammed up their assholes everyday. Because the owners of this country know the truth: it's called the American Dream, because you have to be asleep to believe it.
mkey je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2025., 20:11   #4414
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Uzeo sam 2 kompresora: Ovaj klasični super silent od 24l i zidni kojeg sam vratio odmah jer je bučan i stalno radi kad se pritisne sklopka tako da otpada.
Ovaj klasični je izvrstan, jako je tih i lijepo radi te u usporedbi sa starim Fini Tiger MK200 je preporod.
Također sam uz njega uzeo i regulator/podmazivač/kondenzator koji djeluje neloše, pištolj za čavle/spajalice koji je super i ima hrpu snage, pištolj za boju kojeg nisam još isprobao i par crijeva za zrak.
Cijene su stvarno više nego prihvatljive i alat djeluje solidno.
Ako hoćeš tihi kompresor ovo je fakat tiho.
Ali da, za bilo kakvo ozbiljnije bojanje trebaš veći kapacitet i protok zraka.

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2025., 20:32   #4415
okarm
Premium

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Nisam baš upućen u farbanje kompresorom ali ovako koristeći zdravu logiku ne vidim razloga da se ne može koristiti za manje stvari i pogotovo koristeći pištolj koji radi na manji tlak. Možda sam u krivu ali na koji način veličina tanka utječe na to može li se ili ne koristiti za bojanje. Razumijem ako je u pitanju veća površina pa nema kapacitet za pokriti sve, ali za manje stvari očekujem da će raditi.
ma mozes, ja sam prije 15 godina s 25l kopresorom i hvlp spricom polakirao cijeli traktor i ispalo je odlicno. jbga malo duze potraje ali se moze.
okarm je online   Reply With Quote
Staro 16.02.2025., 17:09   #4416
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Ima li netko iskustva za motornim prskalicama?

https://www.ealati.hr/proizvod/villa...lica-dm-14-pe/

Malo mi je previse dati 700 eura sa stil pa gledam nekaj jeftjnije.

Ima i neki farm i ruris

O njima ne znam nista

https://www.ealati.hr/proizvod/ruris...skalica-a103s/
https://www.ealati.hr/proizvod/farm-...alica-bc30112/
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 17.02.2025., 08:20   #4417
Moshus
Premium
Moj komp

Moshus's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Protok je problem, jer motor sporije puni tank nego ga ti trošiš. Nije da neće raditi nego će ti to izgledati otprilike: stisneš par mlazova boje, čekaš da se tank napuni, stisneš par mlazova, čekaš da se tank napuni, pa ti se od čekanja zasuši boja na mlaznici, pa odštopaš, pa par mlazova, čekaš da se tank napuni, itd.. Velim, nije za ozbiljnije i često farbanje, ali nije da neće raditi.
Moshus je offline   Reply With Quote
Staro 17.02.2025., 08:57   #4418
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova

Ima i neki farm i ruris

O njima ne znam nista

Vinograd, voćnjak ili vrt/polje?
S Vilagerom nećeš pogriješiti. Gledaj omjer snage/kapacitet spremnika i težinu prskalice (leđa će ti biti zahvalna, pogotovo ako ideš uz brijeg). Ako ti je za voćnjak, gledaj one koje imaju veći domet vertikalnog prskanja. I da, veći spremnik goriva ti znači manje pauza za gemišt
Staro 17.02.2025., 09:48   #4419
Zeryx
Premium
Moj komp

Zeryx's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:

Ima i neki farm i ruris

O njima ne znam nista

imamo vinograd od cca 1500-2000 panjeva i koristili smo atomizer u tackama, nakon njega stihl spricu kao ove gore i sad smo kupili 2x ovo
https://supergoldy.eu/proizvodi/aku-...-hb-nizozemska

stari i ja lagano krenemo svako sa svoje strane i za 3-4 sata s pauzama je sve pospricano. do sad nam se baterija nije niti jednom ispraznila a da nismo uspjeli pospricati.

na ovoj s linka pise 4 do 5 bara ali mislim na onima koje mi imamo da je 3 bara max.
ali baca lijepu maglu i rijetko kad idem na max. eventualno kad se sve zazeleni i ima dosta lisca i grozda.

prednosti: lagane su, jer nemas dodatan motor i jos gorivo par kila. ne griju kao ove motorne. 10x jeftinija od motorne.

kosta 50 eura i garancija je 2 godine. mi nase imamo vec 4 godine. mislim da ce ove godine biti 5. ljeto kak je koristimo.

nedostatak: nije za spricanje visokih vocki, ako se promijeni nastavak onda moze ici dosta u visinu ali opet nije to to.
plastika je dosta kruta i treba nakon svakog spricanja jako dobro pocistiti i obrisati i jako pazljivo jer su svi navoji plasticni pa da se ne preskoci na kojem.
Zeryx je offline   Reply With Quote
Staro 17.02.2025., 10:28   #4420
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Meni treba isključivo za voćke. Ok budem poprskao i sve kaj je dolje.

Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Vinograd, voćnjak ili vrt/polje?
S Vilagerom nećeš pogriješiti. Gledaj omjer snage/kapacitet spremnika i težinu prskalice (leđa će ti biti zahvalna, pogotovo ako ideš uz brijeg). Ako ti je za voćnjak, gledaj one koje imaju veći domet vertikalnog prskanja. I da, veći spremnik goriva ti znači manje pauza za gemišt
Hahaha vidim iskustvo progovara. To kad me netko pitak oliko potrošiš dok flaksaš...pa oko 4 četiri pive je odgovor. Onda vidim ima li nektko iskustva ili nema.
Staro 17.02.2025., 12:45   #4421
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Citiraj:
Meni treba isključivo za voćke. Ok budem poprskao i sve kaj je dolje.

Hahaha vidim iskustvo progovara. To kad me netko pitak oliko potrošiš dok flaksaš...pa oko 4 četiri pive je odgovor. Onda vidim ima li nektko iskustva ili nema.
Ja za voćke i vinograd imam aku s teleskopskom mlaznicom. Nemam pojma koliko se rastegne, ali jabuke i šljive bez beda prskam. I super je što u vinogradu mogu špricat metar i pol ispred sebe, pa me drift zaštitnog sredstva zaobiđe. Jer rijetki su dani kad nema nimalo vjetra.

Kad se šprica, pogon treba napojiti svaka 3-4 spremnika tekućine, a dok se kosi, svaka dva reda
Staro 17.02.2025., 12:49   #4422
Slash555
Premium
Moj komp

Slash555's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
https://dobrestvari.hr/index.php?id_...duct&id_lang=7
Imam ovu dobre 3 godine. Preporuka!
Voćnjak je od 20tak stabala, oko 10tak godina u prosjeku. Trešnje, kajsije, šljive, jabuke i sl..i kupine, maline, ribiz na žici 2x10m + poveća količina ukrasnog bilja po cijelom dvorištu.
Špricam minimalno, tj. koliko moram da bi išta ubrao😁
Bateriju punim možda 2x u sezoni, brutalno je koliko dugo traje. Ne stavljam više od 10L unutra jer je teško na lojtre s tim na leđima.
Jedino sam odmah promjenio diznu, stavio neku mesinganu koja se da finije podešavati jer iz originalnih mi prebrzo izlazi škropivo(slaba maglica).

Poslano sa mog Oneplus koristeći Tapatalk
Slash555 je offline   Reply With Quote
Staro 17.02.2025., 12:56   #4423
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Ma sve te aku su manje više iste (u rangu 50-80€), razlika je samo u mlaznici. To je prvo što sam promijenio. Ove s plastičnim navojem su u banani. Samo treba pripaziti da nakon završetka sezone ne ostane s praznom baterijom. Nema do stare bakrene na žgance
Staro 17.02.2025., 13:36   #4424
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

Datum registracije: Apr 2003
JoZ@ je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2025., 06:00   #4425
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
Autor JoZ@ Pregled postova

Da, zaobidji. Kupio, narezao par grana, izdimila se, vratio u lidl te uzeo novac i kupio einhel + adapter za parkside baterije.

https://streamable.com/8lsbtw

https://www.mall.hr/elektricne-rucne...a-motorna-pila

https://www.njuskalo.hr/aku-alati-pu...oglas-40493925

Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 18.02.2025. u 06:39.
Staro 18.02.2025., 06:39   #4426
SaleFFS
Varilnik
Moj komp

SaleFFS's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Ako hoćeš tihi kompresor ovo je fakat tiho.
Ali da, za bilo kakvo ozbiljnije bojanje trebaš veći kapacitet i protok zraka.
Taj sam uzeo prošle godine i oduševljen sam koliko je tih. Napokon ljudi mogu normalno pričati kad se upali za razliku od starog koji je glasniji bio od mlažnjaka Svaka preporuka za taj kompresor.
SaleFFS je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2025., 07:57   #4427
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Da, zaobidji. Kupio, narezao par grana, izdimila se, vratio u lidl te uzeo novac i kupio einhel + adapter za parkside baterije.

https://www.mall.hr/elektricne-rucne...a-motorna-pila
taj einhell mi je i bio opcija 2
JoZ@ je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2025., 21:03   #4428
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Da se pohvalim, napokon se odlučio uzeti nešto malo egzotičnije od pustih pila i brusilica.

*Drumroll*

Radi se o NEJE Max 4 laserskom rezaču/graverki sa E80 glavom. (BTW ženska je skroz cool i ima dobar kanal).

Realno nemam pojma o tim uređajima osim što sam čitao unazad zadnjih par dana i ovaj mi djeluje kao izvrstan uređaj za te novce. Ima Z os što rijetko koji ima što može biti jako korisno prilikom rezanja u više prolaza jer po ovom što vidim veća snaga ne znači i bolje rezultate rezanja jer može spaliti drvo.

Naletio na neku dobru ponudu s kuponima na Aliju, stiže iz Francuske i kako sam uzeo još neke stvari (ekstenzijsku šinu da se površina poveća na 1030x740mm), honeycomb podlogu i silikonske podloge za rezanje folija i vinila.
Seller mi je gratis ubacio još i zračnu pumpu/kompresor za air assist, 10 noževa za rezanje i dao dobar deal za šinu za produživanje.

Sad dok to ne stigne mogu se zezati sa izradom stola i kućišta za njega.
Staro 18.02.2025., 22:28   #4429
Miki9
Registered User

Datum registracije: Jun 2021
Citiraj:

Je li ima obratno, eihell na parkside ?
Prije tj. dana smo kupili takav mini motorka jednoručni gadget, al od einhella za 109 eura (bez baterije), solidno radi. Uzeli smo neku crvenu plus bateriju 4ah, kuži se da brže radi nego obična, 100g je lakša, al skuplja 10e.
Htjeli smo možda ovu pilu kakvu si ti uzeo, al to nije za jednu ruku, ne bi se baš mogao pentrat po drvetu i rezat, tj. bi ak je netko mrcina.
Miki9 je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2025., 22:36   #4430
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Da se pohvalim, napokon se odlučio uzeti nešto malo egzotičnije od pustih pila i brusilica.

*Drumroll*

Radi se o NEJE Max 4 laserskom rezaču/graverki sa E80 glavom. (BTW ženska je skroz cool i ima dobar kanal).

Realno nemam pojma o tim uređajima osim što sam čitao unazad zadnjih par dana i ovaj mi djeluje kao izvrstan uređaj za te novce. Ima Z os što rijetko koji ima što može biti jako korisno prilikom rezanja u više prolaza jer po ovom što vidim veća snaga ne znači i bolje rezultate rezanja jer može spaliti drvo.

Naletio na neku dobru ponudu s kuponima na Aliju, stiže iz Francuske i kako sam uzeo još neke stvari (ekstenzijsku šinu da se površina poveća na 1030x740mm), honeycomb podlogu i silikonske podloge za rezanje folija i vinila.
Seller mi je gratis ubacio još i zračnu pumpu/kompresor za air assist, 10 noževa za rezanje i dao dobar deal za šinu za produživanje.

Izgleda mi skroz dobro, lajkam. Koliko te izašlo sve ukupno?

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2025., 22:40   #4431
akoj
lijevo smetalo
Moj komp

akoj's Avatar

Datum registracije: Jan 2014
Imao sam 2 Einhell aku motorke i na objema je spremnik za ulje otišao vrlo brzo - jednostavno je popucao od vibracija. Na kraju sam uzeo malu benzinsku Parkside za 70€. https://www.youtube.com/watch?v=s2hGyYitRHY
Staro 18.02.2025., 22:44   #4432
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Izgleda mi skroz dobro, lajkam. Koliko te izašlo sve ukupno?
Negdje 640€ za sve.
Staro 19.02.2025., 02:25   #4433
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:

*Drumroll*

Taj Neje max4 je meni bio opcija prije 2 godine kad smo otvarali firmu, ali sam odustao upravo zbog male snage. Za graviranje i za radit sa 2 do 3mm drvetom (što se rezanja tiče) je dosta, ali za 4mm na više je slab.
Imam 50W co2 od Vevor-a i nisam požalio daleko višu cijenu od Neje-a, jer sam vidio što mogu i jedan i drugi prije kupnje, ali dobro, meni je trebao za posao, tebi za first try . Ja sam već u razmatranjima jednog od 100W sa većom radnom površinom i više dodataka
I dobra ti je cijena skroz, ja sam ga gledao kažem prije 2god, bio je novi model tada, i koštao je 900 eura plus davanja/uvoz.

Nemoj si radit kućište, tj ako ćeš radit, radi si neko easy detachable, jer najveća prednost tih otvorenih lasera i je što ga možeš nasadit na bilo kakav komad drveta, ili čega hoćeš i radit, nisi limitiran gabaritima stroja/kućišta kao sa zatvorenim laserima pa da ne možeš ništa preko određene širine odradit.

I 'očale' si kupi obavezno za radit, jer će te kao i sve vuć da gledaš 'kak to lijepo crta po drvetu' dok radi, pa onda drugi dan skontaš da imaš crvenu točku u vidnom polju cijeli dan
Staro 19.02.2025., 19:41   #4434
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Ok hvala ti na informacijama, mislim da s njim u setu dolaze naočale.

Danas sam skoknuo do Kauflanda po Parkside PFR 28 čistač podova koji se priključuje na miniwash.

Na kraju vidim na polici 50% sniženo:
Parkside PDM 600 D2 tokarilicu za drvo (40€) i Parkside PMK 550 rezač za lim
za 20€ tako da sam i to mora kupiti.
Staro 19.02.2025., 19:56   #4435
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Dok imaš mjesta u radioni za sav taj alat, nema mjesta panici
But there’s a reason. There’s a reason. There’s a reason for this, there’s a reason education sucks, and it’s the same reason that it will never, ever, ever be fixed. It’s never gonna get any better. Don’t look for it. Be happy with what you got. Because the owners of this country don't want that. I'm talking about the real owners now, the real owners, the big wealthy business interests that control things and make all the important decisions. Forget the politicians. The politicians are put there to give you the idea that you have freedom of choice. You don't. You have no choice. You have owners. They own you. They own everything. They own all the important land. They own and control the corporations. They’ve long since bought and paid for the senate, the congress, the state houses, the city halls, they got the judges in their back pockets and they own all the big media companies so they control just about all of the news and information you get to hear. They got you by the balls. They spend billions of dollars every year lobbying, lobbying, to get what they want. Well, we know what they want. They want more for themselves and less for everybody else, but I'll tell you what they don’t want: They don’t want a population of citizens capable of critical thinking. They don’t want well informed, well educated people capable of critical thinking. They’re not interested in that. That doesn’t help them. Thats against their interests. Thats right. They don’t want people who are smart enough to sit around a kitchen table to figure out how badly they’re getting f*cked by a system that threw them overboard 30 f*cking years ago. They don’t want that. You know what they want? They want obedient workers. Obedient workers. People who are just smart enough to run the machines and do the paperwork, and just dumb enough to passively accept all these increasingly shittier jobs with the lower pay, the longer hours, the reduced benefits, the end of overtime and the vanishing pension that disappears the minute you go to collect it, and now they’re coming for your Social Security money. They want your retirement money. They want it back so they can give it to their criminal friends on Wall Street, and you know something? They’ll get it. They’ll get it all from you, sooner or later, 'cause they own this f*cking place. It's a big club, and you ain’t in it. You and I are not in the big club. And by the way, it's the same big club they use to beat you over the head with all day long when they tell you what to believe. All day long beating you over the head in their media telling you what to believe, what to think and what to buy. The table is tilted folks. The game is rigged, and nobody seems to notice, nobody seems to care. Good honest hard-working people -- white collar, blue collar, it doesn’t matter what color shirt you have on -- good honest hard-working people continue -- these are people of modest means -- continue to elect these rich c*cksuckers who don’t give a f*ck about them. They don’t give a f*ck about you. They don’t give a f*ck about you. They don't care about you at all -- at all -- at all. And nobody seems to notice, nobody seems to care. That's what the owners count on; the fact that Americans will probably remain willfully ignorant of the big red, white and blue dick that's being jammed up their assholes everyday. Because the owners of this country know the truth: it's called the American Dream, because you have to be asleep to believe it.
mkey je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2025., 20:05   #4436
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Mar digo ruke od fotkanja i dao se u power toolse ili su fotici ipak nasli neku malu policu?
Staro 19.02.2025., 22:50   #4437
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
Dok imaš mjesta u radioni za sav taj alat, nema mjesta panici
Već gledam kako dignit još jednu etažu
Staro 20.02.2025., 00:45   #4438
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Vecer,

gdje ima s nogu nabaviti vulgaris granicnik dubine za busilice?

Imao sam tri komada u etui od Boscha, metalni, plasticni i jos jedan crni koji je bas imao metar oznacen. Nemrem ih naci. Nije da ne mogu bez istih, ali bas me iritira sto ih ne mogu naci, pa ih sad bas hocu

...
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2025., 09:01   #4439
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Miki9 Pregled postova
Je li ima obratno, eihell na parkside ?
Prije tj. dana smo kupili takav mini motorka jednoručni gadget, al od einhella za 109 eura (bez baterije), solidno radi. Uzeli smo neku crvenu plus bateriju 4ah, kuži se da brže radi nego obična, 100g je lakša, al skuplja 10e.
Htjeli smo možda ovu pilu kakvu si ti uzeo, al to nije za jednu ruku, ne bi se baš mogao pentrat po drvetu i rezat, tj. bi ak je netko mrcina.
ima, isprinta sam si i radi, ima nekoliko modela jedan ne ulazi dobro na parkside stranu, taj je los, treba printat onaj sto se sastoji od dva dijela, mislim da sam ga uzeo sa Culsts i da kosta 2 eura model
OuttaControl je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2025., 17:56   #4440
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Ok hvala ti na informacijama, mislim da s njim u setu dolaze naočale.

Danas sam skoknuo do Kauflanda po Parkside PFR 28 čistač podova koji se priključuje na miniwash.

Na kraju vidim na polici 50% sniženo:
Parkside PDM 600 D2 tokarilicu za drvo (40€) i Parkside PMK 550 rezač za lim
za 20€ tako da sam i to mora kupiti.

Da fuq?
Nemoj me...

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64