Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno > Iskustva s IT trgovinama
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.02.2025., 13:21   #571
Razerr
404 Error
Moj komp

Razerr's Avatar

Datum registracije: Sep 2015
Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
bokte jel se meni cini ili je ovo njuskalo postalo jos veca nakupina muljaza neg prije (za hardware, neznam za drugo).
znaci trazim braticu novu grafu, doslovce sve oglase koje sam nasao, a da imaju neki realnu/prihvatljivu cijenu ili ne odg na poruke ili je muljanje nekakvo.

bas danas sam imao posla sa jednim sto prodaje 6700xt za 200e, sto mi je ok.
lik ne da je muljator nego je nesposobni muljator.

ova new age generacija muljatora nije sposobna ni za muljanje.

Vjerojatno je to onaj iz Bjelovara i ja sam naletio na tu 6700xt, prodaje 5 različitih kartica, par ryzena za neku siću, ima 30 oglasa sa dosta niskim cijenama i isključivo šalje poštom nakon uplate bez mogućnosti osobnog preuzimanja.. dovoljno je pogledati datum kada se registrirao i koliko dugo ti oglasi stoje, a nisu se prodali i sve ti je jasno, o uplati na račun da i ne govorim.. ima ih masu takvih sa istim forama na njuškalu, ne znam kako se netko upeca na to
Razerr je offline   Reply With Quote
Staro 09.02.2025., 13:30   #572
nepalac
Registered User

Datum registracije: Feb 2022
Citiraj:
Autor Razerr Pregled postova
ne znam kako se netko upeca na to
Pa eto vidiš da se dotični upecao i još se žali na muljanje...
Baš kako neki nisu sposobni muljat, tako neki nisu sposobni ni kupovat.
Čim vidiš da je jučer registriran i da je cijena preniska, to odma zaobiđeš jer se iz aviona vidi o čemu se radi, a ne da ulaziš u neke konverzacije.
Staro 09.02.2025., 13:32   #573
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Da to je taj. Ne kuzim zasto se njuška ne potrudi malo oko tih muljatora. Pa u 1min sam skuzio da je lik sumnjiv. Neznam...
Moje iskustvo s njime jutros neopisivo. Lik je muljator/idiot.
geronimo_2 je offline   Reply With Quote
Staro 24.03.2025., 15:29   #574
NoNic2
Premium

NoNic2's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Meni je prodavanje na njuškalu postalo prefrustrirajuče iskustvo. Prvi dan oglasa dobiješ dosta upita na pm ali sve sami muljatori koji se prepoznaju na kilometar.
Svi kao žele organizirati preuzimanje preko dostavne službe, niti se cjenkaju, niti imaju želje/volje vidjeti dokaze u kakvom je stanju prodajni artikl, samo super salji dostavnom službom. Presumljivo

Nakon što prođe taj početni val, pravih, poštenih upita od kupaca niti nema puno ili uopće što je pomalo čudno jer je njuškalo naš najpoznatiji oglasnik.

Mislim da se dobar dio normalnih kupaca/prodavača opekao ako nije bio jako oprezan.
NoNic2 je offline   Reply With Quote
Staro 24.03.2025., 15:33   #575
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor NoNic2 Pregled postova
Meni je prodavanje na njuškalu postalo prefrustrirajuče iskustvo. Prvi dan oglasa dobiješ dosta upita na pm ali sve sami muljatori koji se prepoznaju na kilometar.
Svi kao žele organizirati preuzimanje preko dostavne službe, niti se cjenkaju, niti imaju želje/volje vidjeti dokaze u kakvom je stanju prodajni artikl, samo super salji dostavnom službom. Presumljivo

Nakon što prođe taj početni val, pravih, poštenih upita od kupaca niti nema puno ili uopće što je pomalo čudno jer je njuškalo naš najpoznatiji oglasnik.

Mislim da se dobar dio normalnih kupaca/prodavača opekao ako nije bio jako oprezan.
Meni so far so good... Tu i tamo se javi neki muljator, pa ga muljam dok ne odustane...

A sto to prodajes da te odmah zovu muljatori? Ja prodajem dosta toga, ali nije bas da me pingaju muljatori...

A ovo sto si rekao da ljudi bas ne zivkaju, moram reci da se slazem - primjetio sam i ja da ljudi manje zovu... Tu i tamo nesto preko PayProtecta uleti, no nije tako cesto...

GMKTec K8Plus
AMD Ryzen 7 PRO 8845HS, 3.80-5.10GHz 8-core
64GB DDR5-5200 (2x32GB), quad-channel
NVMe1 - 512GB Micron 3400, PCI-E 4.0 x4
NVMe2 - 512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
AMD Radeon 780M integrirana grafika

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
intel i7 8650U, 1.90-4.20GHz, 4-core
32GB DDR4
512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
intel UHD 620
13.3" FullHD IPS Touchscreen

calypso je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2025., 22:10   #576
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Mene "majstor" probao zavaljati sa tom shemom "prikupa" paketa, jer kao on je iz "Frkljavca" pa ne moze osobno, to je bilo na WhatsAppu.

Ja reko kako ima srece da za dva dana idem poslovno u mjesto pored i da cu osobno dostaviti i tu je pukla komunikacija.
Staro 28.03.2025., 08:00   #577
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

Datum registracije: Apr 2003
meni nočas oko 2:20 stiglo ovo
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20250328_053110_com.android.mms.jpg‎
Views:	145
Size:	194.7 kB