|
![]() |
#78451 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Upravo gledam Šebalja i novi 911: https://www.youtube.com/watch?v=7YptfWvUGNU Strava auto, samo troši to čudo kad ga stisneš... baš bi valjalo bubnit bocu plina unutra i onda je to to ![]()
![]() |
#78453 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78454 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78455 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#78456 |
The mighty pirate
|
Napraviš malu rošadu, motor naprijed, boca otraga i eto ga Pa ti reci da ne ide plin u Porschea. (macan i cayenne ne računam kao Porsche) https://www.autoscout24.com/offers/p...3-6c572f65a3ab
![]() |
#78457 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Neki dan sam imao intervenciju na jednoj benzinskoj u ZG. I tak dok sam radio bacio oko na LPG agregat i kaj bu sve stalo na punjenje. Uz dva Dustera, jedan Ceed, jedne Lagune stala su dva Mercedesa (C i E klasa) i jedan Jag Stype. Tak jasno da sam se ekipi u Meci i Jagu iz svega glasa izderao Seljacinooooo! ...... Not ![]() Citiraj:
Da ne kazem da 99% ljudi koji bi sjeli u auto ne bi mogli znat vozi li na benzin ili plin. Mucica zakaj vozis auto vam svojih mogucnosti i standarda? Ak nemas para odrzavat auto tehnicki ispravnim kupi nekaj jeftinije ![]() _______ I evo dok ovo pisem pored mene stane SLK250 CDI. Jebote kaj je s glavnom ![]() Kak to moze bit uzitak vozit, u kojem paralelnom svemiru?
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 05.02.2025. u 15:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78459 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Ali ok, kužim, svi imaju svoje afinitete. Gle ekipa koja me tu zna osobno zna da se zajebavam, još nikom nisam rekao joj kaj si kupil taj kramp ti si budala ![]() Mada mi je jednom Daddy zaprijetio da će pretat pričat sa mnom ako kupim BMW. Pa eto nisam kupio jedan, kupio sam ih četiri ![]() ![]() Ono vozio sam fakat svašta, benzin, dizlo, plin, hibride, čiste strujiće, vodik/fuel cell. I jebat ga, imam neke svoje preference tipa radije ću uvijek odabrat dobar benzin-plin nego dizel. Mada danas, sva ima svoje probleme, sve su to postali direktaši osjetljivi na apsolutno sve i svašta. Recimo meni je fakat super kaj je kolega zkljaja napravio sa Ibizom i da je happy. Imam respect prema svima koji nekaj slože. Pa makar i nije po mom ukusu, ali njima je super i oni su zadovoljni. Ono što mi digne živac su tipične birtijske priče kak nekaj ne valja je ne valja. Nemaš razlog, samo ne valja. Ko baš spomenuta ranije ekipa ''na benzin se vozi, dizel se ore a plin se kuha''. Ista ta ekipa u 8 od 10 slučajeva sjeda u svoj benzinac kojem furt gori lampica rezerve i uvijek joj je problem negdi doć ako je dalje od 5km od kuće.
![]() |
![]() |
#78460 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Jel netko to vozio, imao, pa da mi se pohvali iz prve ruke. Meho veli da su to OK motori.
![]() |
![]() |
#78461 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
U potpunosti se slažem, samo sam ja recimo bio u situaciji da trebam 3 isofixa, a nisam htio VW. Izbor je jako Mali. S obzirom na kilometražu i želje, najradije bi 2.0 turbaka, ali nema... Auto kao auto sam izabran, da je bar 1 6 turbak, ali ne taj 1.2, pa čak i da nema sve spomenute probleme.
![]() |
#78462 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
1.2 tce 1.6 atmo (isto opcija...nema turbine..manje problema ![]() 1.5 dci 1.6 hdi Ne daje mi se 15-16k za daču ili renfaulta sa 1.3. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78463 |
Premium
|
Kupi jos jednog lubenicara, evo recimo: https://www.njuskalo.hr/auti/vw-pass...oglas-46172684. Vidi ga sto je zgodan. Pravo musko/SvaboJeSvabo auto i nakon toga mozes recimo organizirati Samobor Lubenica Fest 2025. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 06.02.2025. u 10:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78468 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
![]() |
#78469 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Zato što su imoćani i ostali žitelji cetinske krajine koristili navedene za prijevoz lubenica. ![]() Jebate ti čovik s mora da ne kažem tovar, a ne zna to? A jeba ga ćuk. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78471 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Moram opet se opet ponoviti... Kad vidim kakve dileme oko kupovine tih krampova za po 20k€ imate i kakvo vam onda nakon toga "veselje" u vidu misterioznih kvarova ti isti krampovi donesu, sve vise sam siguran da je kupovina F11 bila kupovina zivota i da ga necu tako lako prodati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78472 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
![]() Ovako nešto je target https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...IC_GEAR&vc=Car
![]() |
![]() |
#78473 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78474 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#78475 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
N57 je daleko od napravljen kako treba, pogotovo kad se upari s BMW preporucenim servisnim intervalima koji su van pameti..s razlogom je motor 6000€, tražena roba :/ Novo ganz. Trenutna 2 auta skupa na satu imaju 750 000km skupa
![]() |
![]() |
#78476 | |
Premium
|
Citiraj:
Mozes se samo nadati da ce te sreca poluziti, u suprotnom, bit ces jako tuzan ![]() Prvi posteni kvar ce ti promijeniti precepciju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78477 |
Premium
|
Kod mene je N57, model sa 258ps, straznji pogon i tvornicki bez AdBlue. Taj auto, ako se pravilno i redovito odrzava ce pozivjeti jako dugo. S obzirom da zadnjih 5 godina dobija vrhunsko ulje, filtere i sve ostalo sto mu treba na trecini preporucenih intervala, rekao bih da ce me nadzivjeti. Trenutno je na 150kkm i kako je krenulo 200kkm ce vidjeti tek za nekih 6-7 godina. Znam da 313ps i 381ps modeli imaju probleme sa svime i svacime, ali ovaj 258ps je poprilicno bulletproof, pa nije rijetkost da i uz preporucene intervale servisa dozive i preko 300kkm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78479 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|