|
![]() |
#782 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Možeš staviti punjive baterije ili kupiti njihov ili nekakav kineski battery pack pa ga puniti kroz konektor. Ja sam do nedavno koristio punjive i sad su mi uletili Microsoftovi battery packovi jeftino pa sam prešao na to. Ne vidim razliku u trajanju. Sad jedino nemam set punih baterija sa strane. Ako vidim da krepava, spojim kabel i nastavim dalje bez prekida
![]() |
#784 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
https://www.gamershop.hr/pc/xbox-ser...for-windows-10 ovo ti treba ali nije dostupno, pitanje oće bit https://www.gamershop.hr/xboxseries/...lay-charge-kit ovo je kit, ne drži nešto spektakularno dugo u odnosu na prijašnji kontroler
![]() |
#786 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Imam ga spojenog preko Bluetooth stick, i punjive baterije iz ikee. Uredno radi u svim igrama. Kada ga spojim kapelom radi i bez baterije. Ali da kupujem novi bi gledao 8bit.do ultimate sta kosta 70e ali ima i punjac, I podrzava steam deck/switch, i najbitnije ima hall efekt gljive Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Preporuka je imati rezervne baterije spremne ili dupli kit ako ides na njega. Takodjer imam ikea i eneloop baterije, uvijek spreman set, promjenis u sekundi i peri dalje. Nikad ne bi kupio gamepad s internom baterijom. Imam jednog doma, uvijek je prazan, naravno, i nikad ga ne koristim. Doslovno nema ni 20 sati rada u zadnjih 5 godina. Realno, ne treba ti xbox adapter, ali evo jedan fora scenario kojeg sam jedno vrijeme koristio - dok nisam imao dobre bt sluske niske latencije, gledao sam filmove sa zicanim slusalicama spojenim na gamepad. I tada ti treba dongle jer u winsima se gamepad prezentira kao audio output. I to je fora stvar, ali dosta specifican use case. Sad kad igram ne koristim vise to, imam dobre bt sluske. S obzirom da selim kontroler izmedju 2 kompa adapter mi super dodje jer ne moram prolaziti proces uparivanja. Kontroler pamti samo jedan/zadnji uredjaj... Eto, mozda se prepoznas u nekom scenariju pa ti olaksam izbor ![]()
![]() |
![]() |
#789 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Zadnje sam uzeo Gamesir Cyclone 2 i dosta zadovoljan gamepadom. Bolji mi je od starog Xbox Carbon Blacka. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|