|
![]() |
#7382 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7383 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Odigrao sam DOOM TC - Urban Braw. Meni odličan. Volim igrati odlično napravljene totalne konverzije. Kreativnosti ima više nego u mnogim AAA naslovima. Mod ima odličan voice acting, glazbu i cel shading grafiku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7384 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() |
#7387 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Zvršio sam DOOM TC | DBP37 AUGER;ZENITH. To je Doom Cyberpunk. Level dizajn je većinom odličan. Uz Brutal Doom za oružja i Primedamage enemy pack baš izgleda kao Cyberpunk mod. Doom čudovišta mi ubijaju imerzivnost u ovakvom modu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7388 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
RATUZ je jedna zgodna kratka avanturica ![]()
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#7389 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Odigrao je prvi put prije par godina, i sad prije par mjeseci opet počeo, uglavnom tolko mi je dobro sjeo Sanitarium da ga se isplati unatoč starosti opet igrati, čak sam i dosta štoseva iz radnje zaboravio (Gromna!) pa mi nije ništa bilo dosadno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7390 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
završio Far cry 6, odn, ostalo nešto side questova i ponovo krenuo Far cry 4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7395 | |
Premium
|
Citiraj:
Nadam se da nije slušaj do mene isti. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7396 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Sram me malo priznat, četvrti Fallout. Treba mi nešt za mozak na pašu, nakon CP i BG3. Nikako zalječit dušu nakon CP, koja igretina, duševne patnje mi ostavila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7398 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Evo, pokušavam igrat Jedi survivor, ali plejka se ruši. Jedna jedina igra koja radi probleme na konzoli. U jedinici sam guštao, nadao sam se i ovdje ... jbg. F4, e da, najlošiji Fallout, a jedini koji sam prošao bezbroj puta valjda ... ne kužim zašto, ali guštam više nego bilo gdje drugdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7399 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Prisilno napraviti onaj rebuild database ili kako se već zove? Nemam Suvivora na PS5 pa ne mogu probati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7400 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Sve sam probao. Čak smo raspravljali o tome negdje na ovom podforumu, nema pomoći. Evo isti problem ima i DoxyTheCroat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7402 |
Premium
|
Joj daj... ![]() To je jedna od rijetkih igri za koje sam čuo uopće da ima taj problem. Konzola, skineš i igraš, nema dalje. Ovo gore je toliko izolirani slučaj da je to nevjerojatno. Od kada imam PS, mislim da mi je igra crashala 3 puta u životu. A imam PS od 2018. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7404 |
Premium
|
Riješio sam Jedi: Fallen Order, iskreno, jedva na kraju. Nisam imao više volje skakati s planete na planet i probijati se po 11. puta kroz gomilu. Tu su mi malo zakazali. Kao da nije bilo više ideje. Čak sam prvih 70% igre odigrao skoro sve, imam 2 planeta 100% očišćena. Ja kraju sam našao 8/10 stimova. 85% igre sam prošao. Najlakši fight ustvari mi je bio zadnji s Trillom. 9th sister me više namučio. Ostalo izi. Igrao sam na predzadnjoj težini sve. Sve u svemu, zanimljiva igra, malo dosadnjikava već pred kraj, priča generalno ok, da bi se uspostavilo na kraju da nije ok. ![]() Traže cijelo vrijeme onu glupost da im pokaže gdje su zaostali Jedi-i, i onda na kraju ovaj to uništi i kaže, njih će privući sila. Ok, moglo se i bez skakanja na 4 planeta 120 puta. ![]() Ali ajde, jedna dobra igra. Vader na kraju, baš su ga moćnog odradili, nema mu premca, vidi se. Igrao se s nama kao s igračkama. Taj dio mi je top. Sutra krećem s Survivor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7406 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 27.02.2025. u 11:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7407 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
vi koji ste kupili nisam dugo ništa vozio pa bi si uzeo forzu horizon 5 premium edition da mogu i online odigrat,nedaje mi se 100 eura na steamu,ako imam steam igru opet moram imat xbox linkan account?onda mi bolje uzet pc/xbox verziju. https://www.allkeyshop.com/blog/buy-...ompare-prices/ https://www.instant-gaming.com/en/13...pe/?igr=289098 ovo vidim najjeftiinije,su pozudani ovi??ja sam koji put s kinguina uzimo,ili ako netko zna za nižu cijenu negdje nek napiše. I na trustpilotu imje dobar score,hehe s 25% vatom cijena je 52 eura. https://www.trustpilot.com/review/instant-gaming.com Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 27.02.2025. u 20:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7408 |
Registered User
|
Jesi igrao Discworld? To je vizualno jako simpatična, ali nakaradno teška p&c avantura, mnoge zagonetke su potpuno nelogične. Začudo, izašla je i na ps1, no zahtijeva skoro cijeli memory card, te kod sejvanja koje traje par minuta svako malo se error javlja pa moraš ponovno, tako da to dodaje još jedan layer gadosti igri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7409 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Mislim da je PS1 verzija preko Duckstationa u današnje doba jedina opcija. PC verziju je navodno teško natjerati da radi kako treba... Tj ja pričam o Discworld: Noir, prva 2 Discworlda su poprilično drugačiji i igrivi mislim preko ScummVM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7410 |
Registered User
|
Noir i d2 su ok, al 1ica je baš fuuul notorna. Noir sam igrao negdje 2016,17 ali nikad završio, baš sam ga prije par tjedana opet zavrtio, probat ću to opet odigrat ispočetka, ničeg se u radnji ne sjecam, makar imam saveove te pred kraj. No na kompu me čeka još napola rješeni Longest Journey |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|